313

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 325 Гешев до сега е изпълнявал каквото са искали от него, няма логика изведнъж да се обръща. Повече прилича на план как да го запазят на поста. Както виждам ти вече си убеден че трябвало да застава някой зад него. Не може един човек който до сега е прикривал някого изведнъж да се промени, тези неща не стават така. Щом е прикривал някой трябва да се оттегли и да дойде нов неизцапан.

312

Анонимен

преди 1 година

До Който и да е Щом чете значи не знае какво да казва. Явно са му поръчали и написали какво да прочете. Много са елементарни.

311

Анонимен

преди 1 година

След това признание на Сарафов че знаел какъв е Гешев и толкова години си е мълчал, значи трябва да си подаде оставката за прикриването му а не да му дават охрана.

310

емо

преди 1 година

мн е плашлив мишок.да му излеят куршум против страх,от някоя врачка!хаха

309

Който и да е

преди 1 година

Някой забеляза ли че Гешев говори, а Сарафов чете.И то часове по-късно.Сарафов не знае какво да каже или трябва да каже точно определени думи?

308

ПРАВ СИ 318...

преди 1 година

СЛЕД ВОЙНАТА В УКРАЙНА --ЩЕ ИМА ОСНОВНА ЧИСТКА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ПРОКУРАТУРАТА ---ПРАВЕНА ПО "СЪВЕТСКИ ОБРАЗЕЦ"!!!....ТОГАВА ЩЕ ИЗМЕТЕМ НАПЪЛНО , ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕГОДНИЦИ --НЕМА ЛАБАВО!!!ГОТВЕТЕ СЕ ЗА "ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

307

СМЕХ...

преди 1 година

ОХРАНАТА ЗА САРАФОВ , ЗА КАКВО Е ВСЪЩНОСТ.......ЗА ДА НЕМУ ТРЕПЕРИ ГЗ , ЛИ..??!

306

КАЖИ СИ САРАФОВ....

преди 1 година

...ТИ ЛИ ПОСТАВИ БОМБАТА НА ГЕШЕВ , И СЕГА УМИРАШ ОТ ШУБЕ.....А..??!!ТИ И ГЕШЕВ ЛИ ИСКАШ ДА ИЗКАРАШ ЛУД , КАТО ФИЛЧЕВ....А..?????????МНООООГО ПРОСТО ПАРЧЕ СИ САРАФОВ ---НА НИЩО НЕ СИ СЕ НАУЧИЛ ОТ СТАРИТЕ ПРОКУРОРИ, ЗАЩОТО СИ ГОЛ ***....!

305

Анонимен

преди 1 година

Айде и ти барабар Петко с мъжете. Евтини циркаджийски номерца. Само че на Гешев сложиха бомбата, а не на тебе. Той трябваше да трепери, а не ти. Той стана главен прокурор, а не ти. А може би и това обяснява всичко. Може би.... ???

304

aZ-ът

преди 1 година

В днешната п....мия положителни герои няма. Всички са б... Тъжно е. Защото единствено показва , че в тази държава сме Зоната на Здрача. Нищо никога не се променя.

303

Марийка

преди 1 година

Лисицата ходела след кочча и се надала това дет се манда натам-насам да падне, а то не падало.

302

Анонимен

преди 1 година

Гешев вбеси олигарсите на БСП, олигарсиите на ПП-ДБ и Костов, а вече и олигарсите зад Борисов. Сега всички трябва да сме плътно зад Гешев, защото не помня друг да се е изправил срещу всички червени номенклатурници, които станаха милиардери на гърба на народа в бандитския преход.

301

Анонимен

преди 1 година

Едвам насмогвам на пуканките,сериала е супер,Game of Thrones бил слаба работа в сравнение с това пък и на живо!

300

Анонимна

преди 1 година

Сещам се за оставката на Нинова, дето й искаха. То само с мерак не става. :) Като нямат право да му искат оставката за кво се дървят толкоз всички.

299

Анонимен

преди 1 година

До Напразни боричкания!Умник,дори в Русия съдебната система не е по Вишински,а по западен либераен модел. Още 90-те и в Русия,и в БГ беше монтирана тази съдебна система от запада,която роди тази коруция и безнаказаност.

298

Тоя бил

преди 1 година

Голям артист !

297

Анонимен

преди 1 година

До Напразни боричкания! Веднага след края на войната в Украйна ЕС няма да съществува а долара ще е на издихания. Въобще си нямаш понятие какви огромни зъбни колела са задвижени в световния ред.

296

Анонимен

преди 1 година

В "Афера" е пълно с материали по случая.

295

Напразни боричкания!

преди 1 година

Тия хора изобщо не си дават сметка, че веднага след края на войната в Украйна цялата съдебна система и Прокуратура, които са по съветския образец на Вишински, ще бъдат разтурени и заменени с тези на ЕС.

294

Анонимен

преди 1 година

До 294 Напълно те разбирам и е правилно това което казваш но не отчиташ реалната обстановка в която се намираме. В САЩ също се води политическа война многократно по-сериозна от нашата. Гешев в случая не е отишъл да дава отчет как върви съдебната реформа а да занесе доказателства за престъпленията на политическата върхушка у нас която в момента му точи ножа. В ситуацията в която се намира държавата няма към кого друг да се обърне. Най-големите престъпници тръгнали да правят съдебна реформа.