48

Дидо

преди 1 година

Познавам една, която абортира щото мъжа й не искаше да стане програмист. Смешното е, че самата тя не беше програмист. И двамата бяха със заплати над 4К и двамата имат по 2 апартамента в центъра на София. Хич не е до пари въпроса. Просто момичето е кухо и я е страх да бъде майка предпочита да обикаля по планините и да виси в тиндър. Така са възпитани, както вика долния коментиращ - не са длъжни да раждат, свободни са да стоят умствени и емоционални бездетни инвалиди на по 40г

47

Краварска мечта

преди 1 година

Гледате ли какво става на границата кравария и Мексико? Ужасна емигрантска вълна. Тези разбити от колозаторите си хора отиват да се хранят в страната на неограничените възможности и американските мечти. А нещо не ги пускат. Като ги гледам и доста жени има, докато тия тука у нас са само млади мъже.

46

До52

преди 1 година

"Западно робство"ха сега бъди така добър и се поогледай там където живееш,колко от "робовладелците"около теб са западняци и колко наши самозабравили родни се червени уроооди?

45

Кажи баба тенкю

преди 1 година

За това кажете тенкю на краварите, ЕС и 33 годишното западно р о б с т в о!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Това е чудесна новина, при положение, че 70% от населението е абсолютен ***, това означава, че в България % на нормални и качествени хора дългосрочно ще се повишава, това е и не само моята теория, че ще се оправим след като населението намалее до 3-4 M

43

Всъщност

преди 1 година

с около 90 хил по официална статистика... И то само за 33 години демокрация и банани!

42

Анонимен

преди 1 година

Че на кой му пука от нас със 50 или 100 или 200 хилки на година окапваме. Да му мислят внуците.

41

Анонимен

преди 1 година

Когато се стимулира икономиката на Улрайна няма как ние да не топим Това е задруга за унищожаване

40

Анонимен

преди 1 година

Хуубаво, ще ви наричам журналисти а не писачи :))) Та по въпроса, това е сигурно от 15 години намаляването с 50к на година, не е нова новина журн......опс обърках се писачи :)))))

39

Анонимен

преди 1 година

Тази иначе райска като територия земя не заслужава това население. Покрай панелния ни коптор е такава мърсотия и на никой не му пука. И да му пука на някой, знае, че слезе ли да почисти ще му се подиграват другите. Преди години едно момиче изчисти, но накрая с целия си акъл запали купчината с отпадъците под прозорците на хората, вместо да ги носи до контейнерите до блока. Абе...

38

Наблюдател

преди 1 година

Топи се, дрън дрън йерина! Даже из малките селски градчета пълно с коли не можеш се размина, всяко семейство по 2-3 талиги върти, барове и кръчми се пукат по шевовете, паркинзите пред магазините пълни, народа пазари и дуе гуша, морета, екскурзии, за какво топене ми говорите?! Че пък като почнат да се оплакват скъпо било, ниски заплати.е, две три коли на семейство как се поддържат с ниски заплати?!

37

Анонимен

преди 1 година

Българите сте толкова глупави че дори не разбирате че сте глупави!А това е най-ниското стъпало на човешкият род. Вие нямате право да имате държава!!Или роби или умрели! Това ви е съдбата.

36

Анонимен

преди 1 година

Докато Бойковци и Догановци управляват страната ще е така.Всъщност трябва да им благодаря че ще ликвидират тази гнусна нация!!

35

Анонимен

преди 1 година

Това го слушаме в поселдните 15 години, и нито 1 правителство не взе мерки, дори една мярка. Щото са много умни и е много трудно и бавно да се вземе решение.... Хората по света вдигат болници за 5 дни, тука се влачим дори с нематериални неща по 20 години.

34

Анонимен

преди 1 година

Израстнал съм в късните години на социализма, ходех на училище от 7 годишен до другия край на София сам. Целия ден бях зает с учене, тренировки и занималня, всичко беше безплатно и храната включително. Сега не бих пуснал дъщеря ми сама да отиде на училище, което е на 5 минути от дома.

33

анализатор

преди 1 година

До 34 Със сигурност си от тази категория жени,коит описах.Не аз,живота и доказал правотата на това,което изказах.То не е мой принос.Друг е въпроса,че на такива жени това, ама никак,никак не им харесва.Друго нещо си е ,да си безконтролна,а да правиш каквото ти дойде на акъла.

32

Анонимен

преди 1 година

При бай Тошо и при лошия соц бяхме 9 милиона, а сега сме 5 милиона и изчезваме. А по телевизията казват, че живеем много добре. Дали не ни лъжат?

31

Анонимен

преди 1 година

Значи точно след 50 г няма да има и един българин.

30

Анонимен

преди 1 година

Анализатор , с болна психика си. Хубаво е , че хора като теб нямат достъп до власт и не могат да си реализират абсурдните идеи.

29

2040

преди 1 година

2040 година 2 милиона грозната истина! Около 2060 пустош! Продължавайте да се напивате да си биете жените и да боготворите пумияри като Васко черепчето,Къро психопата и Цецко белградския! Истината е че те ви управляват и ограбват от години! АМИН