50

Анонимен

преди 1 година

Моите комшии които готвят под мен на терасата имат аспиратор в кухнята но не готвят там той е сложен проформа за да заблудят евнтуалните проверяващи ако някой се оплаче. Но те си готвят на терасата абсолютно безпардонно. Над тяхната тераса на мен не е кухнята ми а спалнята ми и търпя ужасни миризми.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52, льо льо... осъзнаваш ли че наистина си про ст? Противоречиш си и да, селиджър си! Знаеш ли защо? Защото си стигнал до извода, че можеш да направиш лятна кухня и да пречиш на другите. Не ме интересува дали поръчваш храна :) Всъщност дори това сочи, че си селинджър, който не може да се изхранва. Поредния "столичанин повече" Такива като теб НИКОГА няма да излезете от сел яндурското си поведение! Лай но си и няма шанс за такива като теб!

48

Анонимен

преди 1 година

Наличието на аспиратор в кухнята или на терасата над котлоните и скарата не е доказателство че се ползва. Напротив повечето селяндурри не го ползват.!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Селинджър си ти защото се опитваш да ме убидиш без да знаеш нищо за мен. Защо да имам лятна кухня на терасата след като протестирам срещу това. Аз изобщо не готвя купувам си готова храна. Но комшиите готвят. Има такива които не са остъклили , не са сложили навес да не говорим за аспиратор но готвят и никой нищо не им казва. Защо не наричаш тях селинджъри хитреци. Напротив в твоя пост ти ги защитаваш. Селинджъра си ти променяш и знаците.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35, ами не :) Моята кухня в вкъщи и използвам аспиратор. Селинджърите сте ти и такива като теб, които си правят "лятна кухня" на терасата и тормозите всички около вас. Вдяна ли? Или с твоето IQ под 80 няма шанс?

45

Анонимен

преди 1 година

С какъв акъл дават по 300 000 хилки за апартамент

44

Анонимен

преди 1 година

И в съвсем малък блок да живее човек , ако не е построен достатъчно добре , пак има проблеми. Чувам какво си говорят съседите ми. Без да си крещят. Много е неприятно. Разболее ли се някой , тези до него веднага научават по кашлицата , която също се чува. Знам също така дали съседите хъркат. И на всичко това какво като живея в триетажен блок с по 2 апартамента на етаж , сравнително нов ? Нечитавото строителство си е нечитаво строителство.

43

Анонимен

преди 1 година

Човек може да излезе от село, но селото от човека - НЕ!

42

Анонимен

преди 1 година

Да живееш в блок е ужас цганията е пълна особено в големите блокове . Апартамент само в кооперация до 4 етажа с по 2 апартамента на етаж .

41

Крайградски

преди 1 година

Градски неволи някакви......

40

Анонимен

преди 1 година

до 42 Извинявай ама 18 годишни крещят като обезумели до 23 часа пред нашия блок. 100 се друсат. Не е само от пубертета.

39

Анонимен

преди 1 година

ха,аз съм в затворен комплекс с охрана и такса от 120лв месечно е същото,хлапетата ритат футбол под прозорците ми,нито озеленяване остана ,ни бордюри от чимшир,чак плочките изпопадаха от стените на блока като облицовка ,сега лятото до 0.00часа ритат и вият като койоти в пуберитета са...не е от панелката ,а от живеещите българи в тях е.

38

Анонимен

преди 1 година

До 26. Защото бяхме всички бедни като църковни мишки. Без червената "аристокрация" селяндурска, разбира се.

37

Анонимен

преди 1 година

Моята съседка като започне да готви нещо, която е под мен, не влиза в моята кухня миризмата, а в хола ми. Панелна изгъзица бате!

36

Анонимен

преди 1 година

Опитайте се да се оплачете да видим какво ще постигнете. Ще кажат откачен е.

35

отдавна казано

преди 1 година

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравял"Затова няма оправяне по законен или мирен път.

34

Анонимен

преди 1 година

Готвачите и кучкарите и бакалите и други елементи имат нещо като синдикат.

33

Анонимен

преди 1 година

Селинджър си ти хитрецо явно си си изместил кухнята на терасата за да не ти мирише на теб но да миришеш на съседите. Всички селинджъри са хитреци но и андрешковци.

32

Анонимен

преди 1 година

Аз пък живея в къща и грам не ме вълнуват подобни неща.

31

мигрантите идат

преди 1 година

Преди години другарката Кристалина каза, че ще дойдат мигранти да оправят това-онова. Смееше се българчето тогава, не можело да стане, но днес укробежанците са десетки хиляди. Те могат да променят нещата...