36

Товае

преди 1 година

Кенеди не е бил удобен за управляващия режим на фащ. Прекалено демократично се е отнасяла към другите народи не е имал намерение да се намесва във вътрешните работи на чужди държави, да подслушва президенти, министри на европейски държвави....

35

Дълбоката държава

преди 1 година

Не прощава! Те щом и газопроводи и кули взривяват, едва ли ще се спрат пред убийството на поредният Кенеди!!

34

Анонимен

преди 1 година

Направо да завежда дело, няма какво да ги обвинява. Това е обществена тайна...

33

BELPHEGOR

преди 1 година

През годините много съм чел и гледал филми за това убийство, не ми пука, нито съм американец, нито се кефя на америка, просто от обща култура съм ги чел нещата. Та, една от най-големите конспирации, заради която е убит е, че е искал да каже на света за извънземните, за Розуел и т.н. Надали нашето поколение ще разбере истината, но ....аз лично избирам тази теория за смъртта му :). Наздраве :) ПП Името ми е една велика death metal банда :)

32

САЩ има спешно нужда

преди 1 година

От лидер без памперс!

31

Анонимен

преди 1 година

Даво той спечели! Байдън трябва да си върви! Бързо!

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя големия му проблем е в гласа - всяко нещо което казва звучи като предсмъртното му издихание. Основната работа на Президента на ФАЩ е ДА ДРЪНКА лъжи, този с неговия глас хииич не ще го бъде...

29

Българин

преди 1 година

Глупости! Путин е виновен!!!

28

Анонимен

преди 1 година

До Василев - не е вярно това, Кенеди си е бил военолюбив президент до някаква степен. Само че има един огромен проблем - бил е идеалист и е искал да премахне монетарната система - евреите го убиват моментално. Не без намеци преди това между другото.

27

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...версията ти е уникална !..Значи какво излиза от твърдението ти?..-В началото куршума ПРОБИВА черепа на Дж.,после "рикушира" в СЪЩИЯ тоя череп,после променя треакторията си и ОТНОВО ПРОБИВА лобната му част ?!...Минавало ли ти е през ум да пишеш фантастични романи?

26

Байдън и нео конс

преди 1 година

Ги е страх хем от победа на Тръмп, хем от победа на Робирт Кенеди ;) Защото после ще има разследване на Бидон и син! Всъщнаст срещу Хънтър вече тече разследване за пране на пари но докато тате е президент няма да го осъдят!

25

Роберт Кенеди

преди 1 година

Е кошмара на демократите нео конс! Опази Боже да спечели той а не мумията Бай Издън!

24

До 22

преди 1 година

Днес три пъти ме блокираха- Веднъж пожелах Честит Ден на Победата, после написах, че българите са бедни! Явно *** са инструктирани особено днес да блокират и трият всичко което не прославя САЩ и ЕС!!

23

Робърт Кенеди 2024

преди 1 година

ЮдеюСемит-Масоните от ЦРУ - естествено, че са в дъното на всички мизерии по Света!

22

Ахахаха

преди 1 година

Ще обедини демократите с изпити мозъци, излъгани да се ваксинират, за да вземе властта нелегално, защото такива са 10% а останалите няма да се вържат на тва лошо коте, бог да го прости, ако има живи от цру

21

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Куршумът първо влиза в черепната кутия под ъгъл, после РИКУШИРА от вътрешната страна на черепа и излиза отпред, откъртвайки парче от костта. Какво неясно ти се струва?

20

Анонимен

преди 1 година

Гаранция ще мине 1 % на изборите!

19

ПроСоТо

преди 1 година

за тези,които се съмняват:..-Вижте кадрите,заснети по време на убийството!...От черепа на Джон се откъсва парче,което се "изстрелва" напред,по посокана движението на колата.Което означава,че изстрела е дошъл отзад,на нивото на главата му...А версията твърди,че снайперист е стрелял ОТ МНОГО ВИСОКО и ОТ СТРАНИ !

18

Анонимен

преди 1 година

Те и кулите си взривиха избивайки сумати невинни

17

Анонимен

преди 1 година

Ке умре за ЦРУ.