86

Космонавт

преди 1 година

Когато Русия стане фашистка държава, тогава фашизмът ще бъде наречен "специалната руска духовност или руският свят" (Уинстън Чърчил - от реч пред камарата на лордовете, 1946 г. Лондон)

85

Космонавт

преди 1 година

До 118 Какво е това БГ? Ако имаш предвид България го напиши. Мързи ли те или си руснак? Какво общо има благоденствието на България и българите с правото на мнение за терора на Русия над Украйна?

84

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател.Каква руска пропаганда,бе Един тон глупости пишете всеки ден един тон измислици и ние гледаме вас,какво правите и как се опитвате да убедите някой,но не знаете ,че убеждението и истината никога не вървят ръка за ръка Виждал ли си някога реклама на Мерцедес,няма и да видиш това ,което е хубаво няма нужда от реклама.А като видиш някой 30 минути да те убеждава,че нещо е добро то със сигурност не е .Е това и урките правят и за това не им се получава.

83

Нещастници

преди 1 година

Що се врете там, дето не ви е работа! Щото БГ е цъфнала и вързала!

82

Наблюдател

преди 1 година

Трябва да си с основно образование да вярваш на коварната руска пропаганда с техните инсценирани евтини клипове и брътвежи как Украинците убивали рускоговорящи. Армията на блатная, за което вече може да се говори в минало време, беше 70 процента он мюсулмански кадировци. Толкова за православният мир за който късокракия фашист от кремъл говори.

81

Космонавт

преди 1 година

Процента на атеистите в Литва, Латвия и Естония е огромен. Това е благодарение на православна Русия и терорът върху хората от Прибалтика. Русия - носителката на светлина ха-ха :)) Както каза един откачен руски пропагандист - ние руснаците сме богоносци :)) само, че забрави да уточни на кой Бог се кланят? Кой ли е Богът който одобрява освещаването на оръжия с които ще се убиват невинни?

80

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател .Е не били нацисти,а защо знамето на Азов е почти същото като на 2-ра СС дивизия Дас Райх.

79

Анонимен

преди 1 година

До 108 Ами то е качено от предаване на БТВ и хората го видяха там дори се организираше хуманитарна мисия,че ги оставяли без храна да умират от глад.Ти обаче понеже си от укркия няма как да си го гледал.

78

Наблюдател

преди 1 година

Жалко че една шепа заблудени ниско образовани русофили излагат България пред света.Пропити с евтина пропаганда от телеграм, таас и други долнопробни свърталища продължават да повтарят опорките че Украинците били нацисти, Зеленски е наркоман и подобни митове. Да вярваш и подкепяш първобитна и агресивна блатная е престъпление.

77

Космонавт

преди 1 година

Българи, украинци и поляци - трите нации които отказаха да сложат цеветовете на противния пан-славизъм на националните си флагове. Българи, украинци и поляци - трън в очите на Русия и прът в колелото на имперските амбиции на една болна нация, разбираща само от терор, пияни мародери и кражби от съседите си. "Нация" на която основния продукт за експорт е престъпност и нещастие, прикрити зад названието "Руский Мир".

76

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт.Ами като е малка що не си седи на дъто ,ами се репчи или някой си повярва,че към нея ще потекат реки от оръжия и пари.Никой не ги е карал украинците да вярват в това.Като видиш ,че американците ти изпратят 500 танка и 500 самолета тогава вярвай.Само дето всички са наясно ,че това струва много пари и те няма да ги дадат за глупости.Те имат пари само да създават конфликти,ама в Украйна сгрешиха.

75

Космонавт

преди 1 година

До 100 Да посмятаме малко - Украйна е 29 пъти по малка от Русия. Още ще смятаме ли? Седни си, слаб - 2 :))

74

Анонимен

преди 1 година

Е има го в тубата това за българите има го у също ,че са залели бандеровци с боя паметника на българските опълченци.Е кажете сега ,че трябва точно тия да подкрепяме.В Европа искали,е с тия простоти са за Африка.И като им кажат ,че не ги искат те се скъсяват да нахалстваш.Това нещо май не е много нормално.

73

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт.Колко години украинците убиваха цивилни.Дори през 2015г имаше репортаж,че се обстрелват българите в Украйна,защото отказват да бъдат в редиците на украинската армия ,която го прави.Да не говорим за Азов, Айдар и другите нацистки формирования на издръжка от украинските олигарси.Дори не знаеш сигурно,че това в Донбас е работа на полицията и вътрешна сигурност,а не на армията и някакви извратеняци.После дрънкаш глупости.Е същите тия гориха българското знаме.

72

Дезертьор

преди 1 година

Хиляди руски войници са дезертирали през последната седмица, пожари се развихрят в Русия, влакове дерайлират, дронове паздравлят таваришча Путтинна, резервоари с течно гориво са в пламъци, западни оръжия са дислоцирани по фронтовата линия, духът на украинците е на висота,... Как ли ще свърши парада на "победата"?

71

Космонавт

преди 1 година

До 97 На какво се кефиш, психопат? На убийства на цивилни ли се кефиш? Потвърждаваш правилото - всеки русофил - терорист и спяща клетка на мооковският каганат.

70

Космонавт

преди 1 година

До 93 Какви танкове? Украинците ги стопиха с NLAW и Javelin.

69

Анонимен

преди 1 година

И как решихте ,че руснаци пишат,та не е много ясно

68

Анонимен

преди 1 година

Всеки украинец да си ходи в Украйна и там да си дава определения.Тук в България всеки българин и а право да си бъде, както си иска независимо дали на тях им харесва и мнението им никой нито го е искал нито някой го интересува.

67

Анонимен

преди 1 година

Рашка е в кома, а вие опростачени индивиди пийте си таблетките и утре пак " бой последен" .