83

Бьлгарин

преди 1 година

Бих подкрепил даже и некадьрниците от - пп стига герб да не участва в управлението никога повече

82

Бьлгарин

преди 1 година

Корнелия ще клекне на буци за - итн и вьзраждане не знамАко вьзраждане които се имат за бьлгарска партия клекнат - с сигурност на следващи избори няма да гласува нукой за тях

81

Анонимен

преди 1 година

По-добре милиарди за избори, стига герп-дпс да не помирисват власт вече.

80

До Анализ мърша

преди 1 година

Хаха как лъжеш само. Или си свикнал на корупцията, натиска и беззаконието при ГЕРБ. Аз и моите приятели също имаме бизнес. На някои от тях, които се поразрастнаха, мутрите на Боко ги притиснаха. Другите, които сме малки сега си работим по-спокойно и цивилизовано от всякога. Проблемите, които имаме (повишаващи се цени на суровини, ток и т.н.) са от световен мащаб и нямат общо с Кирчо и Кокорчо, а даже някои от тях в БГ са наследствени от Бойко. Ама трябва да можеш да мислиш сам, че да разбереш

79

Анонимен

преди 1 година

На снимката виждаме хиени, заточили зъби да разкъсат плътта на народа в името на презокеански те си господари

78

е, така да е

преди 1 година

Щом се обичат ..нека да се вземат. Тъжното е, че бг народа обезверен е съгласен да го управлява тиква, копейка,хидроинженер и импексова....щях да забравя----вечно готовия да обслужва чалгар. Хаирлия да е ... ама няма да бъде...уви!

77

столичан

преди 1 година

Не само нови избори, трябва и референдуми по важните въпроси да имаме. Нали искахме демокрация, имаме я, а не искаме избори? Диктатура ли искаме, но под шапката на демокрация?

76

до 93

преди 1 година

12 год не построиха детска болница, сега се сетили. Късно е, тричането вече започна.

75

карачанаков

преди 1 година

Mного Иксперт много нещо се изреди по ТВ тата да коментира случая Гешев,но един снощи вероятно УМЕН и КРАСИВ направо изби рибата .....ЗАСЕГА НЕ Е ЯСНО ЗАЩО ГЕШЕВ е МИНАЛ ТОЧНО ПО ТОЗИ ПЪТ....../.демек той е знаел че има там ,,ПИРАТКА,, и е минал да се прави на герой/. На този Иксперт ще му кажа дано като върви по тротоара се спъне и падне или пък по някой път някоя кола се блъсне в неговата и тогава ще го питам що мина по този тротоар или път бе таранкоолу да се правиш на герой ли?

74

До 83

преди 1 година

А Бай Тошо изчегъртан ли е? Не! Докато има такива като тебе,НЕ! Комунистическия ви корен е много як! Парадоксално, но вас ще ви изчегърта Коцето! А Бойко не го мислете, той само ще помогне.

73

Мда

преди 1 година

Фалитите започнаха при -герб а , че - кирко и кокорко се оакаха е ясно за всички - точно тяхното мазнене пред брюксел ще качи отново - бацунку на власт да ни оправя с -200 като до сега

72

Анонимен

преди 1 година

Не знам деса дуловска на кой какво ще напомня ама някой да им напомни, че другите партии също заявиха, че не искат нищо общо с мутрите.

71

Избори

преди 1 година

бе знаетели че 500 милиона или 5 болници бяха прахосани за избори. У ред ли сте вглавите или просто не ви пука?

70

Анонимен

преди 1 година

ОПГ герп-дпс бяха хората на Магнитски нали, дето цял свят каза че са престъпници? Тия да управляват в коалиция? Не мерси.

69

Анализ мърша

преди 1 година

По големи разбойници от Киро и Кокоро няма засега. За 7 месеца такъв геноцид ни спретнаха че Борисов е цвете пред тях. Имам среден бизнес и заради тез двамата пакостници претърпях огромни загуби. Огледай се, виж колко редни бизнеси фалираха. Улиците са пълни с затворени магазини.

68

Мда

преди 1 година

Бьркам ли или - бсп и итн заедно с вьзраждане казаха , че няма да се коалират с герб по рано

67

радомир

преди 1 година

Вече 1 месец мина от изборите, а дори първият мандат не е даден. Защо пак протакаме? Нека да се действа, а като не стане, никой не бяга от избори. Освен ГЕРБ, че те на последните много се оръсиха.

66

Анонимен

преди 1 година

До ОтчетДа, ама техната заплата е 6 пъти по-голяма от минималната в Германия.

65

лошо ако стане

преди 1 година

Еми те 12 години бяха ръка за ръка с ДПС. Разпределиха си като феодална бащиния държавата. Сега остана и БСП да им клекнат, а те драпат за власт всячески. Нали все пак ГЕРБ+ДПС+БСП заедно са Хартиената коалиция. ИТН показаха веднъж вече, че са склонни на слугинаж.

64

Анонимен

преди 1 година

Представете си кабинет на Борисов 4.В него един до друг са:Тошко Африкански, Корнелия психелия и Костадин възродин, а над тях спонсорът им Сарая.