283

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: разплу държавният апарат до размер надминаващ този през цоца. Специално за мега кадъра си Лилянчето Винетката цяло министерство създаде. 3 милиарда лева похарчи за електронно правителство, а още сме зад Зимбабве по изпълнение и все още в почти всяка институция ти искат хартия и дигитализацията е мит. Милиарди км магистрали, а Русе-Бяла пътя си остава същата свинщина на пук на свинетките, таксите от Дунав мост и обещанията за магистрала да е готова до -2016,2018,2020

282

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: бойко национализира сребърният фонд още като взе властта. Това забрави ли го? Опита се и да национализира втория пенсионен стълб като прие, че ако доброволно си национализираш частният пенсионен стълб и ще имаш няколко стотни по висок пенсионен коефициент. Това забрави ли го? За толкова години не прие закон, че помощи и социал ще се дава само на работещи родители и данъкоплатци, а развъжда безработни роми. Навъди 100 агенции и комисии!

281

Анонимен

преди 1 година

Видя се,че няма кратер,а разрохкана почва.Разбра се,че не е било 3 кг.тротил,а нещо друго.С една дума не били компютри,а компоти.

280

много

преди 1 година

ви е изкривена оптиката

279

Бонго Бонго

преди 1 година

Дясна политика на БойкоБг стана член на европейската централна банка и отпада мониторинга. Така лихвите на банките от 15 процента паднаха на 8 по рекламите.Сега бг банки са празрачни на ецб и няма да могат умишлено да фалират бг банки. Това малко ли е??Колко процента бяха кредитите преди?? 12 или 15 процента и след пропусната вноска 30 , много имоти хората загубиха. Други им се наложи да заминат в чужбина за да спасят апартаментите си от кредитите, които немогар да върнат. Забрави ли това??

278

Бонго Бонго

преди 1 година

До РадоИтн предложиха президентска република за референдум нали така? С машините беше очакваното.Възраждане през това време предложиха вън от ЕС и НАТО пак с машините. Радев машинката.Ето така щяхме да излезем, както Англия от ЕС . Техният вот го направиха с молив.Машинките са ключови инструменти за измама. Кой ги уреди???? Ето как Радев планираше излизането.Не успя, защото БСП и ДПС върнаха хартията.

277

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: герб си изкараха пълният мандат и паднаха от власт защото народа е отвратен от тях! Нито Радев, нито ПП имат вина, че гербаджиите са отвратителна *** от бивши комсомолци, нагаждачи и политически Дуловски принцеси! Как да гласуваш за герб? Пътищата са леш, а уж милиарди се наляха там. Къщи за тъщи, ало Таньо, едно тефтерче което цацатурата изгуби докато прокурора си купуваше баничка, Лилянчето (внучка на комунист партизан) която навираха къде ли не.

276

Анонимен

преди 1 година

ТОВА КОЕТО НАПРАВИ БОКО ЗА ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА СЕ ОТКРИВА ОТ РАДЕВ И МОШЕНИЦИТЕ МУ!ПЛАТИ САМОЛЕТИТЕ ЗА ДА НЯМА ВРЪЩОНЕ НАЗАД И ОЩЕ 10 ГОДИНИ РЕМОНТ НА РУСКИТЕ !ОСТАВИ ПАРИ ЗА МАГИСТРАЛИ И ПОДПИСАХА ДОГОВОРИ С ЦЕНИ НА ПРЕДИ ИНФЛАЦИЯТА, ПРЕВЕДОХО АВАНСОВО НА ФИРМИТЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕ на материали! СЕГА ПАРИ НЯМА ПЪТИЩА НЯМА И ЕДНИ БОРЦИ С КОРУПЦИЯТА СЕ СОКОРЧАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕНИЦИ ДОВЕДЕНИ ОТ РАДЕВ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА И БАВЕН ПЪТ КЪМ МОСКВА! РЕШЕТНИКОВ УСПЯВА!

275

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: хайде обясни как Радев щеше да ни изкара от ЕС и НАТО, като сме парламентарна република? Възраждане са дете на ДПС и патерица на ГЕРБ защото са пълни с кадри на Атака, ВМРО и НДСВ, БСП са дъртото БКП, Герб са младежкото БКП, ДПС са младежкото БЗНС. Те всички гласуват под команда когато трябва. Просто смениха руският господар с по платежоспособен (ЕС). Няма нито една българска партия която да гледа интересите на България и българите, затова и цялото НС с мъка събира 20% подкрепа!

274

Бонго Бонго

преди 1 година

Радо, Герб не са в управлението две години и вина имат ПП ДБ итн и Радев , защото той управлява служебното правителство. Теглиха 13 млрда евро заеми и пак парите в държавния бюджет са над 6 процента . Това ще накара следващото правителство за още 13 млрда и външния дълг от 50 ще стане 70 МЛРДА , които трябва да се връщат.Радев е на път да фалира държавата.

273

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: грешно си видял, в България съм. Винаги съм бил антикомунист и анти Русия, но се дразня когато бившият чехълоносач на бай Тошко се опитва да се изкара евроатлантик и ви води за носа. Президента няма никаква власт за да води държавата в тази или онази посока. Боко е руското скрито човече! Той направи турски поток и развърза ръцете на Путин да нападне Украйна. Той подари милиарди за АЕЦ който е на ниво гьол, той 13 години не направи диверсификация за да не сме зависими от Русия.

272

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: това, че аз съм ти хвърлил граната в ръцете и тя е гръмнала докато е в теб, не те прави теб бомбаджия. Същото е и със служебното правителство! То изпълнява бюджет,така както е приет от НС, а последните две НС-та герб са първа политическа сила, значи те са виновни! Това са приели, това са гласували, това е резултата! Не гледай къде е гръмнала бомбата, а кой я е подхвърлил!

271

Бонго Бонго

преди 1 година

До РадославДо колкото видях ти не си ли в Англия???Кво правиш там?? Защо не идеш в Русия или Киргизстан? Или Казахстан или Адъйгея??Защо си на запад? Сигурно е хубаво там. Не те виня.Но насоката за политиката на Радев към Русия, а не към ЕС води до тези въпроси. Радев създаде отровните,ПП , лансира Итн два пъти му дадоха служебни и третият път събориха пп.Възраждане ги вкара Радев и започнаха да говорят вън от ЕС и НАТО. Итн предложи президентска република.Ако не беше БСП и ДПС ,

270

Анонимен

преди 1 година

ЗА ДВЕ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ СЕ НАГЛЕДАХМЕ НА ВСИЧКО! РАДЕЕЕЕВ, НЕКАДЪРЕН СИ!АЛЧЕН ЗА ВЛАСТ!КОРУПЦИЯТА Е ОСНОВАТА НА ТВОЯТА ЛИЧНОСТ-ОЩЕ С ДАЛАВЕРИТЕ със служебните АПАРТАМЕНТИ И ДВОЙНОТА ЗАПЛАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА /всички чухме записа и кандардисването МИТКО ДА ОПРАВИ НЕЩАТА/МИТКО СЕ ГА Е МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА И ОПРАВЯ НЕЩАТА ЗА МИЛИОНИ! ГЕШЕВ ТИ ПРЕЧИ И УСПЯ ДА МУ СЛОЖИШ ОХРАНА РЪКОВОДЕНА ОТ ТЕБ!СЕГА се чудят за теч на информацията! Направо твойте шефове на областните МВР И ШЕФА НА НСО!

269

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: ние сме парламентарна република! Президента е парадна фигура. Това, че герб, БСП и ДПС ги е страх да съставят коалиционно правителство за да не загубят и малкото гласове които имат (но не им пречи да гласуват за тоалетна хартия на изборите която грам не повлия на избирателната активност) си е техен проблем. Какво беше направил Боко за да подготви държавата за криза? Диверсификация ли имаше, че разписа Зелената сделка? Икономиката ли вървеше? Какво точно?

268

Бонго Бонго

преди 1 година

До Радослав Всички знаят, какво направи президента Радев и ПП и ДБ за тези две години.Вдигаш темата за политиката, но виновен затова е крадливият Радев с подкрепата на Решетнников/ руското влияние.Всички помнят Цацаров затова как подгони Килърите, Наглите които отвличаха и режеха пръстите на хората, но ви е къса паметта.Наясно ли си с кражбите на Радев сега??? Виж интервюто на човека от митниците. От наркотиците, бежанците. Виж провери.Прокуратурата е обявила това за тероризъм и ЕС реагира

267

Анонимен

преди 1 година

Всеки сигнал трябва да бъде проверен. Дори и този, срещу когото има съмнения. Кокто един през друг, се надпреварват "спецове" от ПП и ДБ да внушат че са инсценировка и щяло "да се пропука някъде". Но министър Дерменджиев реши да иронизира сигнала на прокуратурата и лично на Гешев, като го нарече "филм, или сериал", от който той не бил част. Изключително непрофесионално, петнящо България.

266

Радослав

преди 1 година

До Бонго Бонго: това цацатурата или гешетурата как класифицира пиратката не я прави по мощна или по животозастрашаваща. Тя гешетурата убийства ги класифицира като пиянски свади, но това не променя нищо,гешетурата деянието го класифицира както и изнася, но това не го прави по сериозно или по професионално. Те и мисирките класифицират 2 см сняг като леден апокалипсис, но си остава просто малко снежец.

265

Случаен минувач

преди 1 година

Mи това, което показват на снимката, е смешно! Такава ямка може да стане от 100 грама тротил, някаква шашка! Тя е по-малка от 1 метър! Какви 3 килограма?? 3 килограма тротил ще направи много по-сериозна дупка! По-добре да не я бяха показвали тази яма, тя е колкото къртичина, стават смешни!

264

Един там

преди 1 година

Евтин театър...