42

Анонимен

преди 1 година

Аз писах, че да се каже горчиво е прибързано, вие не вервахте :))) Таз Айлин много готина мацка се оказа, явно първоначалното ми впечатление още работи :))

41

Алекс

преди 1 година

ГЕРБавите вече разбраха,че отново не могат да съставят правителство и през час пускат някой функционер,който обвинява ПП/ДБ за това.Само не мога да разбера защо търсят ПП за партньор вместо да преговарят с тези,с които свалиха правителството и направиха "хартиената" коалиция.Дребният хитрец ББ пак върти някакъв номер,но този път няма да мине.

40

Анонимен

преди 1 година

И Борисов също!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Руските агенти в България не могат да простят на Петков и Василев за ролята им в първия месец на неудачната руска война срещу Украйна. Това е и причината за свалянето на кабинета на ПП миналата пролет и последвалата политическа нестабилност до момента. Тази нестабилност ще продължи до разгрома на Русия в Украйна и едва след това България ще има правителство. Радев и Борисов заедно с руските патерици Възраждане, БСП и ИТН играят в екип срещу прозападното и проевропейското развитие на България.

38

ало днес бг!

преди 1 година

Защо днеска все още няма статия за гениалния кюстендилски Фелини? Защо днесбеге не инфромира българските европейци за кюстендилския Фелини, какво е написал във Фейсбук, какво е казал? Днесбеге европейска медия ли сте, или азиатски путински копейкаджии!

37

Гошо...Тъпото

преди 1 година

За да бъдем...коректни ще кажем,че Борисов,повече е...стресиран от Петков. Тоя като...премиер не си...поплюваше и с един замах...изгони 70-сет руски дипломата. Вземе ли пак...власта,не се знай какво ще последва за...вожда от Банкя.

36

Пидалите от ППДБТ+

преди 1 година

НаПравиха Живота НеПоНоСим - Нов Ударен Ценови Шок - Връщам се От Магазина - Кашкавала 6 лева НаГоре, от само преди 4 дена - последното ми Пазаруване! Вие ми се Свят - Оцеляването Тук вече е НеВъзможно!!

35

НЕСПРАВЕДЛИВО!

преди 1 година

ТАКА Е ТЯ. АЗ АСЕН И КИРОНЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ, А ЙОЛО ДЕНЕВ, ПОПА И БАБИКЯН БЯХА ВСЕКИ ДЕН. ТОВА БЯХА ВОДАЧИТЕ И ЗАСЛУЖАВАЩИТЕ ДА СА ПРЕМИЕРИ И МИНИСТРИ! КОЙ МУ ГИ СПУСНА НА РАДЕВ? ЧЕРЕПА ЛИ?

34

Анонимен

преди 1 година

Те не ги искат в селото, те за поповата къща говорят... Оссс раха се!

33

Вся власт елиту

преди 1 година

Подуенското куче от крайния квартал,Кучкаря от Банкя,Оранж-Славея на кръчмарския свят,Авиатора с БРИГАДИРСКА мотика

32

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните могат да крадат само с ортаците си от БСП!

31

ДУБАЙСКИТЕ БЪЛГАРИ

преди 1 година

ЗАЩОТО В ДУБАЙ БЯГАТ САМО ЧЕСТНИ ХОРА СЪС ЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИ МИЛИОНИ ОТ ЗАКУСКИ, ОТ НЕПРОДУПЧЕНИ БИЛЕТЧЕТА В ТРАМВАЯ, ТИЧАЛИ СЛЕД НЕГО ЗА ДА СПЕСТЯТ...

30

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и кокорчо, съсипахте държавата, ограбихте народа и пак искате да "управлявате"! Вие от ПП сте ненормални!

29

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Що ми се струва,че Борисов пълни...гащите,ако Петков и Василев станат министри. А иначе...изглежда ербап,но е мек като...неузряло сирене.

28

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев също е бил разследван от западните служби. Както чухме от първо лице, съдружникът му се оплака, че Василев го е обрал, като е откраднал интелектуален продукт, който е продал на Китай. Подписал е споразумение със съда, за да не бъде съден. Шарлатаните от ПП са в България не от патриотични чувства, а затова, че им е станало тясно на запад. Същото е и с Нексо.

27

БРЕЙ ЧЕ НАХАЛНИ?

преди 1 година

ЗА ДВЕ ГОДИНИ РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА И ОЩЕ ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ?

26

Асенка Василева

преди 1 година

Препятствие е че държавата не признава брака с мъжа ми!

25

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо, кажи за Спецов, дубайския мошеник! Защо унижи данъчните да ги управлява мошеник който е източил над 1 млн. лв. ДДС! Сега в Дъбай ли живее кажи ококорен дебелак?

24

Анонимен

преди 1 година

Започва шоуто на Кирчо и Тапирчо! Мутри вътри! Слава на екпертния оркестър Кукубенд парламент! Маестро,кючек! Нема такава държава цирк.

23

Анонимен

преди 1 година

Простото Киро е противен плъх. Гнусен гей. Противен психопат. Чудя се какви хора гласуват за това нещо?- Гнусно и противно нещо.