123

Анонимен

преди 1 година

Орбан е велик държавник и умен политик (адвокат)! Дайте пример от България! Преди да се плюнчите върху Унгария идете там вижте например едно село, информирайте се за индустрията им! А след тоеа ако ви останат аргументи плюйте по Унгария, ама надали! Те вече са на светлинн години от България!

122

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбрах на 3 уискита

121

Анонимен

преди 1 година

Глупости, Унгария просто се опитва да води независима политика а това не се харесва на Брюксел. Това с европарите е уродлив начин да държиш държавите в подчинение. Най - малкото по този начин толерираш мързела им( Вж Гърция)На нас харесва ли ни когато ни изнудват за украинското зърно и тям подобни? Кога най - после ще видя тези които размахват пръст да дадат пример да поприберат малко бежанци да си внесат малко стоки защото те предизвикват тези ексцесии. да ама не.

120

Знае се

преди 1 година

Както Лех Валенса се оказа доносник,сигурен съм,че и Орбан е бил такъв.

119

Анонимен

преди 1 година

До 133 Ами някои имат нужда, да си го признаем.

118

опетков

преди 1 година

До Анонимен "Корупцията" е само дъвка и претекст за притискане на неудобните държави.

117

опетков

преди 1 година

Ако ЕС под диктата на Франция и Германия продължава да се заиграва с джендъризма, да лицемери по отношение на мигрантите, да лансира неолиберастките си политики по насилствен начин, прикривайки се зад термини като "корупция" и "върховенство на закона", все повече от малките източно европейски държави ще се замислят за ползата от този изроден ЕС. И най-вече да не забравяме измамите на века, свързани със "зелената сделка" и убиването на поминъка на населението и блокиране на развитието им.

116

аз

преди 1 година

Не съм твърдял че не е цивилизовано. БГ не е само провинция а нарко гето.

115

аз

преди 1 година

Индустриалните компании не са на политиците и няма защо да затварят заводите. Същите компании имат заводи в китай и русия, като руските затвориха чак заради войната. Не значи че трябва унгария да излиза.

114

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще излезне, че не сме най- корумпираните в ЕС! Естествено, че тази класация е мошеничество и сега доказателството е мак вече Унгария е номер едно, а след нея е вече Полша.

113

Що да не става в

преди 1 година

Румъния? Я влез в гугъл и виж какви инвестиции има в Румъния . Румънците вървят напред 5 пъти по бързо от българите .

112

До аз

преди 1 година

Човек самия факт че говориш за запада като там все едно е една държава ми казва че никъде не си бил . Аз съм живял много години в щатите и от още повече живея във Великобритания и двете държави са много различни . Живял съм и в Испания- съвсем друга планета. Едно е факт западното провинциално изглежда като Албена и свети Влас . И Гърция се води запад макар да е балканите и пак всичко е в пъти по цивилизовано

111

аз

преди 1 година

Не съм бил там принудително, и бих казал че прави впечатление колко е провинциално и там.

110

До 114

преди 1 година

Е как си живял в западна страна не по твое желание? Отвлечен ли беше

109

Да уплаши се ЕС

преди 1 година

че един кърлеж като Унгария заплашва с излизане

108

аз

преди 1 година

До До 114Виж къде ми е запетайката в онова изречение и какво значи. не съм извършвал криминални престъпления и не съм бил в затвор. Исках да кажа, че още преди 1989 крадат ЕС пари заедно.

107

Аз разбирам

преди 1 година

Унгария да е цъфнала и вързала с Орбан ама тя на опашката с България- най корумпирана и бедна . Те и Британците така за всичко обвиняваха ЕС и сега са най- бавно развиващата се от развитите със стесняваща се икономика и много малък износ. И сега не могат да обвиняват ЕС обаче . Само че Унгария нито е Великобритания нито има великобританския потенциал. Да излизат ама да подпишат документ че няма да реват после да се връщат

106

До 114

преди 1 година

Да си живял в западно европейска държава не по свое желание значи да си бил у затвора там ? Иначе как ще е не по твое желание

105

аз

преди 1 година

Докато живях в западноевропейска държава, не по свое желание и аз злоупотребих с местните, което не беше правилно, и няма да ги ругая. Ще спомена, че тук още преди 1989 много от схемите са общи между западняци и местни комунисти, означава не че са партньори, а че въртят схемата заедно, продължава така и после, и че и аз го знам от пряко участвали лица. Не лъжете и не крадете, връща се лошо, и не е и редно.

104

Анонимен

преди 1 година

Най-разумно е да кажат благодарим за парите и чао.