10

Разбрахме

преди 1 година

Разбрахме само, че алъш веришът с оръжие върви много добре.

9

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Да заложиш на победа на Украйна е като да заложиш на еврофутбол че Цска или Левски ще станат шампиони в А група.Само ще си хвърлиш парите на вятъра

8

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея е един от най-големите производители на оръжие в света. След Обединението със северните си освободители; Обединена Корея ще има и една от най-големите и силни армии.

7

Анонимен

преди 1 година

Ким Обединителят ЩЕ изгони американския окупатор и освободи пороцените си южни събратя. Стотици хилади подтиснати южнокорейци са готови да се присъединят към освободителната му армия.

6

Анонимен

преди 1 година

Нали Северна Корея щеше да дава на Русия 100к армия?

5

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджии, американците могат да пометат Кюфтето, и цялата му пародия на държава, само за няколко дни! Причината да не го правят, е че от това ще пострадат и техните съюзници - Южна Корея и Япония, а точно наопаки на вашите конспиративни щуротии, САЩ супер много държат на съюзниците си, и имат такава доктрина да подкрепят всички демократични държави по света!

4

До 2

преди 1 година

Това въобще не отговаря на истината. Ако беше така русия нямаше да купува като луда боеприпаси от иран и северна корея и да се моли на китай

3

Анонимен

преди 1 година

Защо да е измислено? И двете воюващи страни искат снаряди. Северна корея май доставя вече на Русия, очакваме и южна корея да въоръжи украйна. Въпрос на време е.

2

ХА ХА ХА!

преди 1 година

ПО отношение патроните руснаците са се запасили и за 4-тата световна война. По отношение на снарядите - разконсервираха си производствените мощности и ще си направят запаси и за 4-тата световна.

1

колко измислено !

преди 1 година

да не би новините да се свършиха?