173

Анонимен

преди 1 година

Има ли по лошо от червена рашка.

172

До Радослав

преди 1 година

Любимата ми история за Русия/СССР е за един самолет с генерали който се разбива защото е претоварен ,но е претоварен от стоки за ежедневна употреба , от тоалетна хартия и плодове до резервни части за коли . Ние можем донякаде да си го представим, но за да го обясни на хората по-назапад човека каза: Имайте предвид че СССР успява да прати човек в космоса преди да има действащ завод за тоалетна хартия ,ето за такъв недостиг става въпрос!

171

Анонимен

преди 1 година

До Радослав .. Младич еми за това Япония, САЩ, Китай и ЕС , понеже нямат ресурси, трябвс Руски такива да правят к,вото си платят,... а не да крадат ... за това е и цирка със Зе

170

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Украинското и руското военно командване имат една обща черта - и на двете не им пука колко руснаци ще умрат.

169

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой кого с какво, ама Румънците ако искат териториите от Украйна ще стане мазаница. Това на тях им е страшен проблем. Нещо като ние с Македония. И прочетете за Банатските българи. Много е интересно. Имал съм късмет да срещна и говорят все едно са от Търново. Страхотен език. Не ми се вярва румънците да тръгнат да нападат. Те са по-големи мързели и от нас. Ама като опре ножа до кокала и си ги гръмнаха Чаушеско, че и по телевизията го излъчваха пряко. И по нашата също. На кайма го направиха

168

Радослав

преди 1 година

До 189: другите икономики страдат от липса на ресурс, трябва да внасят за да произвеждат, а Русия има целият ресурс и пак са изостанали от света. Икономиката им има предимството мините да са в задният им двор и въпреки това трябва с лупа да издирваш стока произведена в Русия дори преди войната. Те нямат производство дори за собствени нужди, сега щели да възраждат Москвич, но в национализиран завод и това в държава в която има изобилие от природни ресурси. Парадокс.

167

Радослав

преди 1 година

До 189: те още от царско време разчитат някой друг да отиде там, да направи завод и после да го национализират. Нефтената индустрия в Баку да не са я направили те? Ако парите за железа ги влагаха в собствени разработки, икономика, производство на неща които да продават можеха да са най силната икономика. Япония, САЩ, Китай и ЕС нямат ресурс, но знаят как от камък да изкарат полезно изкопаеми и да направят стока от него, а Русия само изнася суровини. Имат всичко необходимо, а нищо не произвеждат.

166

Герон Тофил Макронов

преди 1 година

обърка им се фотосинтезата на каубоите, баровците с яхтите, вилите, самолетите и бентлитата, дето си мислят че управляват Света ... а сега май-дан и на суд-анците спретват

165

кремълския шут

преди 1 година

Алкохолизиран клоун, лишен от всякакви официални правомощия. Оставен е да плещи глупости за пред публика, от време на време му трият туитовете когато предобри работата. С една дума - ***.

164

До Радослав

преди 1 година

Е кога сме виждали рационално мислене от тази част на света ? Как иначе се постига от страната с най много земя и ресурси икономика с големината на щата Тексас ( или колкото една Холандия ) .

163

Анонимен

преди 1 година

Как хем си нападнал чужда държава ,хем се налага да ползваш ядрено оръжие ? Нали уж руската армия е хипер мега ултра могъща ( нищо че цяла година се бори за някакъв Бахмут някакъв-град колкото Пазарджик; за сравнение 2003 Ирак за около месец Садам е свален и столицата пада)

162

Reagan

преди 1 година

Ще се наложи, но няма да ги използвате, ПЛАШИПУТАРНИКО. Най-много да ви изпепелят превантивно.

161

Радослав

преди 1 година

Ако Русия поддържаше само ядрените си оръжия и една доста по малка, но добре екипирана и обучена армия, без да напада чужди страни и останалите пари ги наливаше в развитие на икономиката си и стандарта на живот, то днес можеше европейците сами д искат да емигрират в Русия, а не руснаците да бягат от родината си.Повтарят същата грешка която СССР направи.Твърде големи разходи за армия, твърде слаба икономика и твърде нисък стандарт на живот за гражданите и, но този път няма дори поробени сателити.

160

Теодоро

преди 1 година

Медведев един истински лидер, СЛАВА НА МАЙКА РУСИЯ

159

Империя на злото

преди 1 година

Този вече дори няма нужда от психиатър. Безнадеждно увреден мозък.

158

Rtl

преди 1 година

Единствения шанс на човечеството е руснаците да изколят кремълската узорпатори и най-после страната им да се освободи за първи път от 1917-а.

157

Анонимен

преди 1 година

Аз си мисля ,че обикновените хора сме повече от политиците - от 8 милиарда, към 1 милион политици по света.. Ако решим да направим една световна френска революция, можем изцяло да променим света! Тези откачалки, че затрият земята за да си мерят на кой е по- голям...Искаме световен мир! Стига игри за пари!

156

Русия-заплаха N1

преди 1 година

Дори и в разгара на Студената война подобна реторика е била недопустима. Изпревари Ким Чен Ун тоя уолигофрен

155

Джендър мечо

преди 1 година

Мечо гълташ ли? Поемай го целия. За за ядрената ракета говорим;)

154

Popa ot razgrad

преди 1 година

Тоя си мисли че Русия е единствената ядрена държава в света...