20

Анонимен

преди 1 година

До 17 "Войната ще е в Източна Европа. Полша, Чехия, Румъния, Литва, Латвия, Естония" - те янките преди 5 седмици някъде заявиха кой ще ходи да защитава украйна: прибалтийските, Румъния, Германия и Словакия са първите. Полша и Великобритания - ако те самите решат (първите нямат това право). По стара традиция - евроатлантическа българия даже не е нужно да я споменават..

19

Анонимен

преди 1 година

Зози, поздравления сладур! Вече си голям и знаеш, защо тейко ти, след излет с "приятели" с големи коли, гледаше като ми'шка и налиташе да те 6ие, нали?!

18

Анонимен

преди 1 година

Рейгън плашеше американците със Съветския съюз и ги фалира, затвори промишлеността, фалира цели градове, окраде им пенсиите и здравеопазването, жилищата.

17

Анонимен

преди 1 година

Войната ще е в Източна Европа. Полша, Чехия, Румъния, Литва, Латвия, Естония. Нашите мислят, че Западна Европа ги пази. Никого не пази, само себе си. Русия няма смелост да нападне Западна Европа. Заплашва Полша и Прибалтика.

16

Анонимен

преди 1 година

Рейгън фалира САЩ, Тачър фалира Великобритания. Американците са най-големите жертви на Рейгън. Британците са най-големите жертви на Тачър.

15

До 13

преди 1 година

Верно е . Тагарев,Шаламанов и Плевнелиев са го минали

14

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, че поне в нашите медии пишат, че мораториумът е едностранен. В западните медии от 70 години пропускат такива подробности.

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 *** верно ли зози вече не е девствена?!

12

Приятел

преди 1 година

Естествено е руснаците да се откажат от подобен мораториум.Защо да плащат за унищожаването на готови ракети ,като могат да изравнят Оссрайнината с тях и да я направят картофена нива?Въпрос на време е укропитеците да бъдат избити ,заедно с евронатовците , станали марионетки на алчните кравари.

11

да

преди 1 година

САЩ са най-голямото зло за човечеството, войнолюбци, само да не е у тях, но си намериха майстора - русия не е виетнам или афганистан, а страната с най-много ядрени оръжия!

10

Анонимен

преди 1 година

Тея вече кой ли не заплашиха с атомни бомби и ракети. Избиват цивилини, опитват да анексират територии... Терористи. Как пък нищо хубаво не се чу от там! Не случайно всички ги мразят

9

Дано

преди 1 година

Спомням си,как Рейгън фалира съветския блок...Путин върви по същия път. Браво давайте оръжия...за да фалирате по бързо.

8

Зозо

преди 1 година

И аз да допълня: Рашка вече е просто една китайска бензиностанция :)))))))))))))))

7

Да допълня...

преди 1 година

Путин упорито продължава да си търси боя. Още малко и търпението на САЩ ще свърши.

6

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, проскубаната, панаирджийска мечка Рашка, пак плаши с ракети?!? Все едно само те имат ракети?!? Срам и резил :))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ако "ЯНКИТЕ" и "БЛАТО" продължават своята политика ще видим и ракети с далечен обсег. Те какво си мислят, ще раздават оръжие наляво - надясно, а другите няма да се защитават. Само не ми казвайте, че са им дали само с близък обсег, че ставате банални.

4

Факт

преди 1 година

Мечтата на САЩ-ограничена ядрена война в Източна Европа. В краен случай-на целия континент, а те остават незасегнати. Найс, а?

3

После пак

преди 1 година

от запад ще реват че руснаците не са предупредили.

2

агресията на НАТО

преди 1 година

трябва да се парира.

1

Какво неясно има?

преди 1 година

НАТО се вихри покрай границата - поне да е ясно че ако тръгне ще остане на място без зъбки.