49

Беше прав

преди 1 година

Забравете еврозоната с такъв дефицит. Бойко беше прав. Промяната е теглила заеми за да увеличава пенсии. Страшно дясната партия? По-лошото е, че това може да е само началото. Ако банковата система в световен мащаб се закашля, а тя вече се, банките ще изтеглят парите към майките си на Запад. Тогава еврозоната ще ни е последна грижа. Ще има фалирали банки, бизнеси и хора. Ще има самоубийства. Е, честита Ви промЕна. С некадърни измамници - толкова.

48

Копейкин

преди 1 година

Дами и Господа, трябва да се определите... Не може така и "санкции" да налагате, и "демократичен" газ и петрол да купувате на високи цени, и да си гоните "посетителите" и да раздавате налево и надесно щото сте демократи... Некой требва да плаща масрафа нали? Е освен вас други желаещи да плащат няма.... Така че или си гонете интересите или бъдете "лоялни съюзници".... Тоест евроатлантизма не е за будали а за такива които си гледат интересите... Айде със здраве.

47

Анонимен

преди 1 година

Не знам нашите милиардери как я мислят тая работа, но държавицата ни си отива. Изпиха и всичката кръвчица. Вижте какво е по селата и малките градове. Пълно с изоставени къщи, съборени и буренясали. Хората са в гробището или в чужбина. Това нещо как и кога ще се оправи? Според вас още колко може да издържим така?

46

ъъъ

преди 1 година

Само разруха при РАДЕВ

45

Мдааа

преди 1 година

Докато в една държава се мисли само за пенсионери, държавна администрация и чиновници, а работещите в частния сектор се третират като овце и донори за всичко ще е така. Да не говорим за сивата икономика и кражбите на всички нива от най различни чиновници и мутренца. Продължавайте така и в следващите години ще изгубите всички работещи в тази държава, ще излезне по евтино да се живее в Европа отколкото тук, да не говорим за комуноидното некадърно управление в последните 78г.

44

Анонимен

преди 1 година

Айде копейковци, подписахме договр с Уестингхаус за доставка на ядрено гориво! Обвързаността с Расиа намалява все повече, което е първо и задължително условие България да стане нормална държава! А руснаците как се прекараха с тая война, и какви пазари и влияние загубиха направо не е истина!

43

Morski

преди 1 година

Като гледам венсеремоса Радеф какво направи за две години с държавата, работата отива пак на мултимилионери във всеки дом от ненужни хартишки! Тези гласували за Радеф отсега да дадат напътствия на две годишните си внучета как да плащат този дълг, а за тези "дебъйци" с лозунга, "с вас сме Г-н Президент" - да си заврът главата в четирибуквието

42

Анонимен

преди 1 година

Комунизма ни докара до фалит. И о, чудо! Демокрацията също ни докара до фалит. Какво е общото? Управляват ни все същите хора. Затова резултатът е все същият. Нов бардак със стари ... управници не се прави.

41

Анонимен

преди 1 година

Ще е истинско чудо, ако се разминем с фалита. Догодина отиваме към дълг от 50% от БВП. Ще ни трябват 20-30 млрд заем. На фона на война кой ще ни ги даде и на каква лихва? Накрая ще стане така, че никакви пенсии няма да има, защото богатите няма да се откажат от мерцедесите и пикапите и другите екстра луксове на които са свикнали за нищо на света.

40

Анонимен

преди 1 година

Чао, чао Еврозона

39

Анонимен

преди 1 година

Малко е дефицитът. Още следващата седмица, парламента да приеме повишаване на пенсиите с 50%, за всяко дете по 1000лв на месец и по 65% повишаване на заплатите на всички на държваната ясла. Да я фалираме тая държава и да се свършва мъката.

38

Анонимен

преди 1 година

Гълъбът изцвъка една голяма куришка..накрая преди да отлети!

37

bbb

преди 1 година

До Анонимен 31 -но преди това похарчи 8 млрд.лв. излишъци, които кабинетът на Станишев беше оставил, така че стават общо 25 млр. лв., нека помним и какво е било.

36

Анонимен

преди 1 година

Споко Буку си идва всичко си идва по местата....магестрале,магестрале..и работа и пак работа

35

Анонимен

преди 1 година

като спрат субсидиите на бизнеса бързо ще стане 5,5 дефицита.

34

Анонимен

преди 1 година

Много лесно може да се намери решение. Спират дотациите на бизнеса, които уж трябваше да са за Ковида и веднага ще намерят 2 милиарда.

33

Българин

преди 1 година

Анонимният, правиш ли разлика между левове, евра и стотинки. Та, според мен, заемите му са в евра, а аз съм милионер в левове. Но пък, нямам никакво намерение да им изплащам заемите на мутрите като него. Написано по-***. Ега ти, *** я тази неговата мутренска България.

32

Анонимен

преди 1 година

След 2,3 години ще се редим на опашка в Банката на Брикс и ще чакаме Дилма да ни хвърля стотинки

31

фалит

преди 1 година

отвсякъде фалит. страната се разпада.

30

Анонимен

преди 1 година

Бойко бил лошият - крадял. А тези какво правят? . За 10 години Борисов изтегли 16 милиарда дълг и то основно около ковида и да оправя бакиите на Орешарски. А Промчната за 2 години ни струваше 20 милиарда и тази година още 12 - хайде честито. Така като сме я подкарали бързо ще ги стигнем гърците по дългове - те поне бяха в еврозоната и ги спасиха , а ние ще гладуваме като през 97.