184

Анонимен

преди 1 година

Cnoko, rocтитe ocвoбogиxa бaя мяcтo в Aфpиka, тaм e тonлo...

183

Анонимен

преди 1 година

Ще се топлят с шушони.

182

Анонимен

преди 1 година

До Герги. А ти какво си мислиш, че всичко става от днес за утре? Днес ракетата на Мъск гръмна. След още няколко опита след няколко години ще лети успешно до Марс. Същото е и с германците. Сега ще строят мина за въглища и ще строят скъпи фотоволтаици и скъпи термопомпи. А след 30 години те ще са независими от шейхове и диктатори и ще са с чист въздух, а бай го н ьо ще си е все същият философ на последно място в ЕС.

181

Ааа неее

преди 1 година

До ханс глупавия= Тези безумия нямат нищо общо с германския народ. И съвсем скоро ще го разбереш и ти, че дори и журналистите!

180

ханс глупавия

преди 1 година

Браво на тъпият Ханс някога към немците изпитвах уважение и възхищение. Но когато останах там дълго време и разбрах мнoго нeща --- сега ли ? напротив изпитвам недоверие, неуважение понякога даже и омраза особено новите им коли са толкова некачествени само само да те вземат парите. От тях може да се очаква всичко Ханса прави само това което му е казано нищо повече даже и не мисли .

179

Чичо бляд

преди 1 година

Седнали да мислят за германците, нашите русофили. Хахаха. Мислете за Руzия след 2024.

178

Анонимен

преди 1 година

А кога ще се къпят!?

177

БГ икономист

преди 1 година

Май след 2024 г. ще има германци да казват: искам ток за 3 евро, че няма да има за олио.

176

Санитар

преди 1 година

Тези германци май не си спомнят какъв студ са брали техните войници в Сталинград. Ако можеха да си спомнят , нямаше да правят подобни глупости - топлина от слънце - през лятото ( 2-3 месеца) ,през нощта - холод! Вятър = я даде Ветерко , я не. Представете си каква воня ще настане в Германия! Като прибавим и мвонящите емигранти - имаше едни болести като холера, чума....

175

Анонимен

преди 1 година

Германките ще ги топлят бежанците и ще ги шляпат с големите бухалки,германците незнам как ще се топлят най-вероятно един друг под знамето с дъгата

174

Ха-ха

преди 1 година

Да са благодарни на глобалното затопляне, че иначе има да треперят,каквито са станали гевезета.

173

anrydisappear

преди 1 година

До ВладоЧовек ще си топлиш *** с термопомпа,но след няколко години дойчовците икономика дали ще имат??????

172

Ахаха

преди 1 година

Ядрени не може, газ не може, ами на дърва да карат. Те се възобновяват, стига да си ги засаждат редовно.

171

Балтаджиев Исп.

преди 1 година

Ако написаното в статията е вярно значи кантара на тъпометъра за германски политици е ударил абсолютното дъно, защото: ТОЧНО ПРИРОДНИЯТ ГАЗ Е ВЪЗОБНОВЯЕМ ЕНЕРГИЕН ИЗТОЧНИК, ПРИ ТОВА АБСОЛЮТНО ЕКОЛОГИЧЕН- ПРИ ИЗГАРЯНЕТО МУ СЕ ОТДЕЛА ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС И ВОДА. ПРИРОДНИЯТ ГАЗ САМ ПО СЕБЕ СИ Е ПАРНИКОВ ГАЗ И ИЗГАРЯНЕТО МУ БИ СЛЕДВАЛО ДА БОРИ КЛИМАТИЧНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ. И трети и последен довод- ПРОСТО НЯМА НУЖДА ОТ ТАКЪВ. ПРЕДХОДНИТЕ ДВА КАЗВАТ ВСИЧКО!!!

170

Герги

преди 1 година

До Анонимен Затова ли отварят, чисто нова мина на мястото на родния град на Шумахер ? Извинявам се, ако е "русофилски" въпроса ми, но все пак изниква като се замисли човек.

169

Герги

преди 1 година

Интересно защо ми триете въпроса ??? Как да стане отоплението на 10/десет/ етажен блок с 30/тридесет/ апартамента на термопомпа и фотоволтаици???

168

Анонимен

преди 1 година

Една държава иска да намали зависимостта си от горива които са в ограничени обеми и които се доставят от картел (ОПЕК). Същевременно преминавайки на отопление от ВЕИ, хората ще дишат по-чист въздух в сравнение с горенето на мазут. С по-чист възхуд, хората ще живеят по-здрави. На това желание на немците, българските русофили плюят и търсят кусури. Как очаквате да ви смята някой за нормални? Ами не, не сте нормални. Кремълски палячовци сте.

167

Lina

преди 1 година

Ами - ще разчитат на перки, мерки фец, Мец. И на въображението

166

Анонимен

преди 1 година

Тези са решили да се довършат, като са се почнали

165

До Владо

преди 1 година

Напротив няма никаква опастност за човечеството, няма да се случи нищо драматично! Такива като теб са големия проблем, с големи претенции, но реално никаква мисъл, никакви реални познания, само драми, ревове и сектански клетви, как ако не се придържаме плътно към зелените шамански догми ще умрем. Относно прогреса, той се базира на разума и е реално измерим, а тук разум липса, има само мизерия и разруха, с една дума регрес - великите зелени технологии са на 100 години.