11

Анонимен

преди 1 година

И след като 7 месеца ЕС не прави нищо, защо трябва да чакаме да защитим интересите си? Ако някой ни нападне утре 7 месеца ще чакаме НАТО да дойде ли да ни защити ли... Айде стига глупости, когато се налага трябват и топки! Не може да се оправдавате с други за това, че сте скопени и без топки да вземете решение!

10

ЕС

преди 1 година

България трябва да спре да "краде" евтино украинско зърно предназначено за транспорт към трети страни

9

Анонимен

преди 1 година

Проошляците Укри,могат да се използват само като пушечно месо срещу блатная,почнат ли да засягат икономическите интереси на Европа трябва чаталът да бъде слаган веднага!

8

Анонимен

преди 1 година

Представям си ако утре Европа приеме Турция за свой член,какво ще стане с пазарите и цените на стоките?

7

Руските рептили

преди 1 година

са поръчали тази антиукраинска статия.

6

Анонимен

преди 1 година

До РеалистТи знаеш ли в медията на коя групировка пишем сега?

5

Анонимен

преди 1 година

И то е много по-скъпо от предишни години, в които нямаше свръхпредлагане! Как става тоя номер?

4

Добре де

преди 1 година

Как става така, че има свръхпредлагане на пшеница, слънчоглед, мед, мляко и т.н., а по магазините всичко е яко скъпо? Нещо май невидимата ръка на пазара при капитализма си е точно такава, невидима, в буквалния смисъл?

3

Анонимен

преди 1 година

Тоест е по изгодно вече да си извън ЕС, ЕС какво праив скага ти хиляди правила, оскъпява ти продукцията и изведнъж позовлява безмитен внос от съседна държава където няма никакви изисквания

2

Урсула

преди 1 година

Трябва да се тровите с заразените храни, няма как това е плана, също и да ви фалира собственото земеделие. Слава Украине!

1

Реалист

преди 1 година

От 34 години са сигналите за проблеми с българските мутри и началниците им от номенклатурата на БКП, но никой не прави нищо. За справка сравнете цените на основните хранителни стоки в Номенклатурна Чалгария и по света.