213

Анонимен

преди 1 година

Какви ги говори този чичка, аз чакам английски обеднен уран в био магазините! Нали е полезен, с него ще живеем 300 години, няма рак, няма болести. Английска работа!

212

До 231

преди 1 година

Че кой го е страх и от какво??? ХОХОХО За страх говорите само вие русофилите, следователно го изпитвате!!!

211

отец Нафърфорий

преди 1 година

За кремльовските бандити има два пътя или да бъдат хвърлени в дрънголника от собственият си народ или да плашат света с ядрена война . Вторият вариант е придружен с много жертви на млади невинни руснаци и украинци което само по себе си е геноцид за собствени цели .Целта на Кремъл е да предизвика САЩ и така войната от ЛИЧНА да се превърне в ОТЕЧЕСТВЕНА .

210

Анонимен

преди 1 година

Сбогом Русия.

209

Така е ..

преди 1 година

Путин натисне ли ядреното копче и,Русия изчезва. Никой не може да се е...ва със СЪЩ.

208

Анонимен

преди 1 година

Забележете обаче сащ пуснаха бомбите не над императорския дворец не над военна база а сред смачканите от работа ....така че... Сега си берете страха след като няма осъден

207

опомнете се

преди 1 година

Русофилите са толкова ограничени, че си нямат идея какво зло е за света Русия и какви поразии прави и още по-лошо, може да направи.

206

СимплиГавняноЛайно

преди 1 година

поради открито неизказаните серьозни съмнения че мост лайкли Навалини мост пробабли е оргабизирал атентата срещу Немцов за да завладее поста - лидер на Руската опозиция се оказа че що от Запад усетиха истинността на руските прокурори че Аналний е крал и лъгал по финансови и икономически въпроси го зарязаха и сга туриха за флагман тоя талибанец с османската брада.насажда се мението че тия псевдо дезиденти лесно ги премятат не ами и ритат по ахилесовите. вижте на какво е заприличал лигавия Навални

205

киевския кръволок

преди 1 година

скоро ще му свърши времето. лъжливия запад какво ще прави тогава? С какви очи ще си дрънчи евтини ресурси?

204

СлаваУринаКинефСлава

преди 1 година

дай бе дай мари покажи за какво литературно творение му подметнаха Нобелката. Ако не цитирате негови призведения, означава че проваляте човека, защото карате хората да си мислят че Нобелист за Литература е получил наградата за да лае с/у Кремъл. Друго НЕТ.

203

До 225

преди 1 година

Е да който не краде за кремъл е крадец...хахаха

202

Анонимен

преди 1 година

До До 217: Плъха Навални се затвори сам. За кражба. Малко му било това дето му бутат от запад. *** май не си наясно, нали?

201

Анонимен

преди 1 година

До До 218 Стига си лъгал и ти бе! Антихриста зелен дот Киев дойде на власт със обещание за мирни преговори! Има го на десетки предизборни клипчета! А Путин го има как обяснява на НАТООвци че ще има бой както го карат!

200

До 217

преди 1 година

Може и да има някаква подкрепа...защото като плъх затвори НАВАЛНИ! СВОБОДА ЗА НАВАЛНИ! Да се кандидатира за президент..пък да видим подкрепата!!!

199

западна пропаганта

преди 1 година

Нали зеления киевски вампир стресира запада цъц исканията си за ядрено оръжие и сега размиват конфуза със видите ли "В Русия ядрената война и оръжия се рекламират сякаш са храна за домашни любимци" ПЛОСКО като тава. Само слабите краварофилски умове кълват на пасажи като шарани!

198

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин изби хиляди православни деца за година и няма покаяние от Сатаната проклета!

197

До 218

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ НЕ ЛЪЖАТ!!! ЛЪЖЕ вожда ви от кремъл, който повтори 100 пъти, че няма да нападна чужда територия Украйна..а започна ВОЙНА!!! Кофти ти е но това са фактите!!!

196

333

преди 1 година

До западна пропаганда. Е как е западна пропаганда, като всичко което е казано в статията, от месеци го повтарят по всички руски канали. В шоуто на Соловльов редовно обсъждатат, как ще мятат атомни бомби и как руските атомни бомби са най добрите атомни бомби. Като се пишете русофили поне гледайте оригиналната руска пропаганда (ако знаете руски , което силно ме съмнява)

195

Айде сега!

преди 1 година

До До 211: "ЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ВОЙНА! - НО? Но НЕ русофилите пращат стотици тонове снаряди на укропитеците - НАЛИ краврска породо лъжлива?

194

О не ПАК ЛИ?

преди 1 година

"Да, Путин има огромна подкрепа, но..." но?... :) И то я пън,след като е толкова знаещ и разбиращ защо има подкрепа само от наглосаксите? Нали е главен редактор на "Новая газета" - трябва и гласност да има? Или лъжата не върви ?