40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47. Тя и мафията е сила и явно си и с тях...

39

Анонимен

преди 1 година

Съсипаха им държавите,сега се чудят какво да правят бежанците .Доларите и петрол са по-важни от живота на хората,това са фактите .

38

Анонимен

преди 1 година

САЩ - Сила ние сме с тях, кво ревете като жени бе?

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 По еврейски ......Шимон Елиът....МОСАД ....Тежко ранен , от знаеща истината за личността му групировка ,е прехвърлен в Израел и следите му се губят . По скоро е умрял . Арабите много добре знаеха кой е и дори живеещи в България разказваха ,че е евреин и подставено лице .

36

Анонимен

преди 1 година

До *** ще свърши И след същите измислени обвинения

35

Анонимен

преди 1 година

Да и да си припомним и как умря Садам и как не намериха оръжия

34

MaйMyнaтa

преди 1 година

До Помнещ....В каэармата имахме един Лейтенанн, викахме му Пешо Краткия. Та и той като тебе, вика дайте ми един стол да седна....и ще бъда кратък....

33

Помнещ

преди 1 година

Някой в Европа,е време да си даде сметка,защо Бежанците от Ирак,Афганистан,Сирия и други държави,пострадали от Американската инвазия там.Бвгат към Европа,а не към " САЩ"???! Това е резултат от Американските Нападения през годините! И защо Европа,трябва да им бере" плодовете на Американската политика в тези държави? САЩ върви по " сценария" на Садам срещу Русия! Само че Путин,няма да се " крие" в бетонни землянки! Та да го търсят Янките в Русия!-:) Ще срещнат цялата Ярост на Русия този път!-:)

32

MaйMyнaтa

преди 1 година

Кво энаете вие бе аматьори, че едно време светот е горел эаради жени. А от скоро вече, гори само эа пари

31

Анонимен

преди 1 година

Оня шеф на Ислямска Държава - Багдади е евреин агент на Мосад. Няма никакъв Багдади.Багдади е човек на ЦРУ и Мосад с име Саймън Елиът.

30

Анонимен

преди 1 година

Милошевич, Садам Кадафи е светата троица на краварското разузнаване. Иначе през повечето време губят ли губят войни и конфликти.

29

Анонимен

преди 1 година

Никога не забравяйте че 9/11 беше американски терор, а Ирак нямаха оръжия за масово поразяеане или химически оръжия. Избиха милиони и съсипаха държавата за нищо. А и войната в Ирак беше СВО, да не се сърдите за Украйна.

28

Анонимен

преди 1 година

Правилно е казал защото с такава брада може да е само дегизиран, трябва да му се гледат очертанията видимата част от лицето все едно ще му се рисува портрет,вежди,очи,уши,нос,устни,овал,брадичка изпод обраслата брада,която лесно се рисува и поставя като коса в съответния фон за цвят,за да се узнае,кой стои насреща.

27

MaйMyнaтa

преди 1 година

Дааа, дадоха му плаките, да печати долари и да се оправдаят с него. Но, той прекали и рече да купи САЩ. Амбициоэен човек, евала

26

Анонимен

преди 1 година

Демокрейшън по американски ,избиват хора,които са против зеленото гущерче на ФЕД

25

Забележка

преди 1 година

Убитите иракчани при англо-американската окупация на страната им, започнала преди 20 години, са не половин милион, а поне два пъти повече. Що се отнася до обвиненията, че Ирак има оръжия за масово поразяване, обвинението макар и фалшиво, беше естествено. Няма как да обвиниш Саддам Хюсеин за това, че е започнал да продава иракски нефт не само за щатски долари.

24

ПроСоТо

преди 1 година

обаче нема да забравя видеото,което показваше как щатски войници буквално ИЗМЪКНАХА "Саддам" от еднаДУПКА в земята !!!..И тогава се запитах:-Възможно ли е един човек с неограничена власт да се заравя в земята,вместо да забегне тихомълком в приятелска страна?..Струва ми се невъзможно...Спомних си и за Осама:..-И него уж го хванаха , набързо го убиха и го хвърлиха в океана..Защо такова бързане?Мисля,че просто са били инсенировки...Постигнали са целите си,но "за реклама" са ликвидирали двама ДВОЙНИ

23

До 25

преди 1 година

Наркоманът ще свърши като Мусолини. Или ще се гръмне сам. Не може една година да си в роля, ще избие в лудост. Помни ми думата!

22

MaйMyнaтa

преди 1 година

За доларите хюсеинки, имаше само една статия в гугъл. Статията беше на българин, но бърэо я иэтриха както и мен.

21

Има ред

преди 1 година

Точно затова първо трябва да се унищожи САЩ, после Китай и Русия. И чак тогава всички останали които имат имперски амбиции. Има си ред и той трябва да се спазва!