84

Моше

преди 1 година

До Nnnn... За какъв *** сме в ЕС ли ? Ами то не е ли ясно ? Заради далаверата . Държавата плаща "едни пари" като членски внос ... От Европа ни отпускат Европейски помощи по разни програми за които както се разбра процент отиват обратно в джобчетата на определени европейски комисари ... нашите държавници си прибират и те процент и останалото дават на приятелски фирми или роднини да го "усвояват".Далавера... А за народа ли? Народа ни слугува за жълти евроцентове на мързеливите европейци...

83

Заглавието ме разби

преди 1 година

Как са нещата питам и отговор не чакам

82

Nnnn

преди 1 година

Не мога да разбера за какъв *** сме в ЕС? Каква ни е файдата? Ако може някой подкрепящ седенето ни в ЕС да ми обясни. Аз не виждам какво печелим от членството в ЕС. Само дето да можем да ходим там да работи и България да остане без доктори. Моля да ми го обясни някой.

81

Анонимен

преди 1 година

Точно от такива "експерти" сме на това дередже.

80

Анонимен

преди 1 година

Не сме отпаднали от развитите страни по тая система. Това е по hdi - Human Development Index. Паднахме от Very high или много развитите държави на high - развити държави. Има и средно и слаборазвити. Повечето от слаборазвитите са в Африка.

79

Браво

преди 1 година

По богати сме от Сомалия Авганистан и буркина фасо!! Те сомалийците и авганците бегат като попарени от България лично съм чувал от тях че по пропаднала държава от *** нема а са минали половината свят да стигнат западна Европа!

78

Анонимен

преди 1 година

Благодаря! Страшно съм ви благодарна, че живеем една идея по-добре от хората в Лесото, Сиера Леоне и Мозамбик!Наистина нашите политици трябва да се гордеят с това!

77

Анонимен

преди 1 година

Да позная от кои сме по- богати? Сомалия, Буркина Фасо? Но и те ни застигат вече... Официално преди около година и нещо българия отпадна от развитите страни и премина към неразвитите

76

Алекс

преди 1 година

Доцентът от провинциалния ВУЗ да не ни успокоява като ни сравнява с разни африкански държави.България е в ЕС и това е базата за сравнение.И за съжаление след 12 год. ГЕРБаво управление,дишаме прахта на румънците.

75

Цецо

преди 1 година

Може да сме бедни, но за сметка на това сме грозни!

74

Точен

преди 1 година

Статията съвсем не е точна. За първи път в историята си русите имат по-висок стандарт от нас и то въпреки войната. А Европа изобщо изостава с темпове от икономическото и технологично развитие на света, дори Урсулата го призна.

73

Анонимен

преди 1 година

"Да, ние сме най-бедните в ЕС, но сме много по-богати от други държави по света, които трябва да преживяват с от 2 до 5 долара на ден---------------И от това трябва да ми стане по-добре? Да ти имам логиката извратена.

72

One s

преди 1 година

Тъ_па_нар, бедни ама богати, ало ние сме в ЕС, ще сравняваш със, страни от ЕС, а не африкански. Така ли се успокояваш, че си умо изосъанал

71

До 89

преди 1 година

Държавните служители никога не са били добре платени, но първо здравната застраховка им е изцяло поета от държавата, а това са едно 400 долара на месец и второ, след 20 години държавна работа имаш право на пълна пенсия до края на живота си. Това са 4000 долара на месец. За сервитьори ами по цял свят е най-ниско платената професия, защото не виждам какво специално образование или умения трябва да имаш за да носиш табла. Аз наистина не виждам логика такива хора да получават заплата.

70

Gogo

преди 1 година

Когато се сравняваш с държави, в които хората карат с ×2 ÷5 $ на ден, значи си стигнал дъното=)Успех псевдо-професорчета =)Хората не ги интерусва как живеят в Нова Гвинея, защото очевидно не живеят там ;)

69

Анонимен

преди 1 година

Колега, което чувам във филмите е че държавни служители в САЩ трудно минават 50-70 хил. годишно, а сервитьорите работят повече часове отколкото прадядо им на тръстиката, за да живеят същия живот.

68

Анонимен

преди 1 година

Този експерт да отива в Африка и да не се връща от там, перманентно ще има чувство че е много богат.

67

Анонимен

преди 1 година

до 65 аз гледам данните в numbeo, имам познати в САЩ, но не са в Ню Йорк. В zillow излизат и някакви апартаменти отговарящи на тая сума, ама те са примерно срещу Манхатън. Тези в numbeo явно под център имат предвид широк център, ако Манхатън се води за баш центъра.

66

Анонимен

преди 1 година

Комунизъм в България няма от 1989 г.. Те са във властта от 1944та година и до днес, помага им някой да халюцинира че вече ги няма от 89та година!

65

Анонимен

преди 1 година

Статията сигурно цели да ни успокои,че има по-зле от нас.Не ни успокоява.