174

Анонимен

преди 1 година

Цените не се определят от правителството. Явно живееш някъде между социализма и комунизма.

173

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха те го допуснали,а ГЕРБ го разписали с ЕС преди тях

172

асфалта изкрадоете..

преди 1 година

Кашкавала и луканката няма да изкрадете !

171

Анонимен

преди 1 година

Време е за коалиция ляво + дясно. Да има баланс и умереност, защото времената са сложни.ГЕРБ + БСП или ПП + Възраждане, няма значение, нажно е да не се позволи залитането в някоя посока. Да се контролират взаимно.

170

Анонимен

преди 1 година

Авоктеп,Авонин-все една стока сте.Алчни и кресливи.

169

анализатор

преди 1 година

Тази,с вид на костенурка,да не говори дивотий.Вие сте проблема,вашето 12 г. управление доведе до този хаос и разреха,КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ.

168

Анонимен

преди 1 година

И тая лъже като оная Корнеля.Всички искат да бъдат на власт за да идат парите при тях.

167

NoirFire

преди 1 година

Времето на партията ГЕРБ, творение на МВР със свое предстваително лице ББ изтича, в опит държавата да бъде контолирана, но всъщност всички те окрададоха доста пари и нищо не се направи, иде отново Киро, царят на анархията, държавата ще се тресе с основите си, невъзможно е да се състави кабинет без него, печели с няколко процента пред ГЕРБ, но печели.

166

Анонимен

преди 1 година

Тази колкото е уродлива, толкова и лъже...

165

Анонимен

преди 1 година

Ама ние сме си виновни вместо да ходим на избори да отидем на площада да обесим двама трима *** другите просто да гледат и ще видиш как герб пп д б дпс повече няма да иска да ми видят власт защо боже не сме като гърците

164

Иван Асен

преди 1 година

Тази гробарка да спре да лъже, че може да ми направи къща за гости! Всички в Гроб са крадци!

163

Българофил

преди 1 година

Естествено! Нали картелите са техни! Нали старите биячи станаха бизнесмени - щяха да крадат по другия начин! Пак на схемата 30 за хората ,70 за нас!

162

ББ

преди 1 година

защо над 12 г. отказвахте азерският евтин газ, а строихте руски потоци с данъците на Българите?за да ни направите зависими?защо ЕС на вебер финансираше руските зависимости налагани през мафиотски като дпс-гроб?щази-дс на кгб ли още управлява ...ЕС???САЩ дали са слепи???война е няма време за лицемерие...Бог да пази Сащ и искрените приятели!!!

161

ББ

преди 1 година

факт е,че гроб постройха руски поток с ограбени от Народа ни над 3 милр,не получавайки и молекула газ!защо скрихте пътната карта,какви ангажименти поехте с борисов и доган към путин...покажете пътната...публикувайте я!!!защо поемате ангажименти от името на България към путин и ги криете от хората???

160

Турист:

преди 1 година

"Господи, прибери си вересиите"...!

159

Петя

преди 1 година

До 187 Жалка гледка Значи викаш гербаджиите се замогнаха ,а Ристьо от ДБ без трудов стаж с къща в Брюксел,Копейкин с палат във Варна и още колко от променкаджиите?!За тях се правите на ул...а .ви.Негодницлъжци,измамници.По цял ден видите по сайтовете и лъжете

158

ББ

преди 1 година

хахаха,въпреки цензурата ви,защо скрихте пътната карта за строежа на руски поток!какви ангажименти поехте към путин?сащ НЕ МОЖЕ МИНЕТЕ С ...200

157

Жалка гледка

преди 1 година

Много къщи построихте с народни пари. В това число ГЕОРГ и ДЕСА. Но и много други. С евросредства, предназначени за развитието на България. И това е то, България не се развива, за сметка на личното развитие на ГЕРБ-аджиите, които вече се замогнаха и бедните им вярват, защото карат скъпи коли и имат чисто нови къщи. С народните пари. Един строи къща и си купува кола, прави бизнес, 1000 човека гладуват за негова сметка. Така са нашите любимци от ГЕРБ.Всички ги виждаме, не може да си кривите душата

156

toti

преди 1 година

На ти така им лъснаха одупетата,че един цвестен/не корумпиран/не им остана,но по веригата са много и те ще ги поткрепят,щото СА ВЗЕЛИ НЕМАЛКО ПАРИ !!,но са вашите субсидии...??

155

Високи рамене

преди 1 година

На теменужка главата и започва от чатала. За това е толкова умна - акъл на ниско вирее.