46

Анонимен

преди 1 година

9 септенври 1944 с освобождение от НАТО бомбите и монарходашизма. И днешната република почва точно от тогава. Дотогава е диктатура на царя и военните.

45

Анонимен

преди 1 година

Най простата причина е че на трети март не съществува нито се създава българска държава как може да празнуваш нещо което не съществува.

44

Анонимен

преди 1 година

Никой не ли няма да оспори написаното Българин? Вместо това се започва една генерализация - щом си против трети март, значи си против азбуката. )))

43

ГЛУпости...

преди 1 година

...нито Левски нито Ботев са учили в Русия!Ботев учи в лицея на Одеса /Украйна/..но го напуска с думите "Русия е една огромна ТЮРМА.." !!НИКОЙ ОТ НАШИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ НЕ ОБИЧА РУСИЯ ЗАЩОТО Е СЪЩИЯ ФЕОДАЛЕН ГНЕТ , КАТО В ТУРЦИЯ!

42

Анонимен

преди 1 година

никакъв празник не е 24 май! Не искам децата ми дори да знаят тази азбука!

41

Анонимен

преди 1 година

стига руско управление

40

Анонимен

преди 1 година

не може да е 22 септември защото е бил против волята на Запада

39

Анонимен

преди 1 година

3 март е просто празник но нашия най-светъл празник е 24 май

38

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има референдум и денят на руското робство няма да е национален празник. Такъв ще.стане 22ри септември, на който поне за малко се откъсваме от голташка Русия и дърпаме здраво напред. Ражда се Балканското чудо. После то е отново поробено и разграбено от Русия.

37

Анонимен

преди 1 година

Откачалките искат да се откажем от всичко българско и родно.

36

Анонимен

преди 1 година

Не ни е проблем 3ти март. Трябва да се откажем от кирилицата и православието, za da stanem 4ast ot civilizowaniq svqt!!!

35

666

преди 1 година

До 24 майАми,да ги беше понаучил българския език и писменост,и тогава да ни знимаваш със мечтите си!

34

Българин 2

преди 1 година

3. Санстефанският договор НЕ Е първият официален документ, който очертава границите на българската народност. Това е фермана за учредяване на Българската екзархия. 4. Русия НЕ разрешава българска делегация в Берлин. Отговорете си защо, мозъци.

33

Българин

преди 1 година

Леле, колко много неграмотна русоробска пасмина. :) 1. Санстефанския мирен договор противоречи на решенията на Лондонската конференция от 1871г.и на Райхщадското споразумение между Русия и Австро-Унгария т.е. това е невалиден договор. 2. Санстефанския договор е ПРЕДВАРИТЕЛЕН. Окончателният е сключен в Берлин няколко месеца по-късно и той разпокъсва България.

32

666

преди 1 година

Честит 3-ти март , БЪЛГАРИ!Всички които на са българи,да си празнуват когато си искат.

31

Анонимен

преди 1 година

до анонимника не може 22ри септември! Всички западни посолства са били против и Батемберг си плаща с трона! Трябва националния празник да ни е Ньойския договор! Това е последната дата на която Западът е казал как ни вижда!

30

Анонимен

преди 1 година

О неразумни юроде, кат не знаеш кво точно се е случило на 3 март, поне си мълчи! България, според сппоразумението, а не договор, от Сан-Стефано, остава васална като до тогава на суртана, а нече и набащицата руски царл ЕДВА та 2 Септември 1908 Бълтария става НЕЗАВИСИМА. А 3 Март е хубава дата, особенно пред 1908 когато рабиваме и бием наг.лите рушнаци!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Хахаха вие луди ли сте 24 май национален празник?! С тая кирилица и православие никога няма да се интегрирате със Запада! Ще си останете блатни евроазиатци!

28

Гошо...Тъпото

преди 1 година

България е...единствената държава в Европа,чието име не е променяно от основаването на държавата през 681 година. Това боде в очите на много...чужди,че и наши...доброжелатели,даващи мило и драго да...ерозират българските ни традиции и герои. Честит Национален празник 3-ти март българи,Бог да ни помага да си пазим държавата от...зложелатели и злонамерени посегателства!

27

Анонимен

преди 1 година

Подписвайте се за референдума за Лева! Останаха 50 хиляди подписа за да стане задължителен. С него ще пратим силен сигнал и за ЕС и НАТО, за които никой никога не ни е питал, няма и да ни пита по обективни причини!