98

Анонимен

преди 1 година

Зеленскиииии, айде в бункера и като колегата Хитлер : хапчето и пищова между веждите за по сигурно. Това те чака.

97

Укро разгром

преди 1 година

Да уточним нещо, ситуацията за ВСУ е много тежка но не В, а ОКОЛО Бахмут. Те така лъжеха за Соледар и чак след две седмици си признаха. Бойците на Вагнер от няколко дни са в центъра на града и укрофашистите отстъпват ако въобще намерят пролука защото всички отстъпи са под артилерийски контрол на руските военни сили.

96

Анонимен

преди 1 година

Разходките и честванията отминаха влизай в бункера

95

Анонимен

преди 1 година

Честванията минаха и пак почна пердаха америка са далеко пак почнаха концертите разберете зе иска хора друго ще се намери умните и красавците отивайте на фронта специална покана ли чакате.

94

Анонимен

преди 1 година

Зельооо, вместо да ревеш, върви да преговаряш.Че, както е тръгнало, не е на добре за теб и Украйна, отивай спасявай каквото може.

93

анонимен

преди 1 година

уж щеше да има голяма контраофанзива, атака към москва.....тя ква стана..

92

Анонимен

преди 1 година

Украинци сега е момента да отвърлите робството и да изпратите хунтата в Америка. Стига вече война .

91

4 часа живот

преди 1 година

4 часа живот очакват всички ново-мобилизирани оккраинци на фронта в бахмут! Вече се говори, че само в бахмут са се извъртяли около 100 000 хохала, като не е ясно колко от тях са останали там завинаги! Ама краваарските пооодлоги продължавайте да пишете, че руснаците пращат хората си за пушечно месо.

90

Анонимен

преди 1 година

До 92 Точно така е,а после твърдяха,че Вагнер имат 30000 жертви от който само 9000 са убитите и 90% са затворници.Ама Вагнер не са съставени само от затворници,ядрото им е от бивши военни повече от Спац НаЗ ,които са специално обучени в градски боеве и са добре платени.

89

Мен

преди 1 година

Скоро всичко ще приключи в Украйна! А, какви са бъдещите творчески планове на Дядо - незнам.

88

Анонимен

преди 1 година

Нищо не остана от тоз бахмут. То името му такова без късметско.

87

Анонимен

преди 1 година

До Калпаков "Обаче друзя всичко това не отменя факта че...." ------------------- въх! Абе оказа се, че совите не са това, което бяха, ама явно ти си пропуснал тази новина. Преди няколко дни нагло-саксите си казаха - Русия е дала между 40 и 60 000 жертви, което в тамън няколко пъти по-малко то това, което твърдеше еленски и хохал-пропагандата. В пъти по-малко е и от 120 000 окраинскии офицери, за които спомена акушерката... да не говорим колко пъти по-малко е от данните на мосад!

86

тя

преди 1 година

1968 година навлезнаха войски на ВД в Чехословакия !Очевидци разказват :местното население ни посрещна с камъни, изпочупиха стъклата на камионите , но Дубчек не изпрати войска и ние се повъртяхме и започнахме да се изтегляме , даже се създадоха на края и дружески отношения с местните хора ! Така тоя умен политик запази народа си и градовете от разрушение !

85

Анонимен

преди 1 година

Музикантите на Вагнер свирят наблизо около Бах мута му. Какво да пввиш затворници на свобода сворят яко та се чуват надалеко чак в Киев и в бункера на шефовете.

84

Анонимен

преди 1 година

До Калпаков така е украинците са притиснали руснаците и те са се наврели в градовете да се крият нали.

83

говори се, че

преди 1 година

Зеленски плаща с органи на убити войници на САЩ за доставената техника!

82

Анонимен

преди 1 година

До Калпаков и къде го правят,че не е ясно.За това ли украинците се Навряха в села и паланки и не могат никъде да мръднат.Е така ли ще ги победите бе,кога ще ги изтикате от Украйна и колко ви помагат джавелини Химарси и други бокл ци.Къде са те сега и защо не помагат да отблъснете руснаците.Ми щото не става с тях,а си трябва,артилерия и танкове и авиация,а такава нямат достатъчно украинците.

81

тя

преди 1 година

Украинският народ трябва да обеси тоя неонацист , който причини тази война !

80

Анонимен

преди 1 година

Да праща канадския танк леопард белким сплаши затворниците в бахмута му

79

Калпаков

преди 1 година

Аб гледам че таваришите тук се просират да обясняват колко опасни са руснаците, как са хванали цаката на хаймърсите и леопардите, как джавелините не ставали, как идил гръманли един леопард. Обаче друзя всичко това не отменя факта че расшюшка в момента бавно но сигурно я наcиpaт на фронта и при цялото и пропагандирано могъщество в момента удържат фронта едиснтвено с пушечно месо, което имат в изобилие за разлика от укрите.