219

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Полк АЗОВ убивали бесарабски българи...глупости на търкалета !!!В полка участват българи и трябва да са шизофреници че да нападат и убиват ,своите майки,бащи ,братя и сестри...поредната русофилска пропаганда.Всъщност убитите българи ,са убити от пияните окупатори ,които нахлуха в мирна държава (както направиха в Грузия) и си мислеха че ще я превземат за три дена...е плановете ви е объркаха другари и ще ви се върне тъпкано !

218

Анонимен

преди 1 година

Горките момчета.

217

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Жалки русофили ,защо ходите на Запад ,ами не в любимата ви Русия?Съветската армия ни била освободила през ВСВ...?От какво ние освободила ,при положение че не сме били нито окупирани ,нито сме водили бойни действия?Съветската армия НЕ ни е освободила ,а ни е окупирала ,и ни е държала под съветска власт ...разни партизани и разбойници ,са преследвали и убивали български мирни граждани!!!

216

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Колко са жалки русофилите ...украинските бежанци им били проблема,хранели ги !Ами не съм съгласен със това ,тук идват с майки с деца бягащи от война ,ние сме расово и генетично свързани с украинския народ.А и да не забравим по време на османското нашествие,кой прие бягащите българи в Бесарабия(Украинското правителство ,признава българското малцинство).А да попитам ,не ви ли е проблем ,нелегалните имигранти ,идващи от Чад,Пакистан,Афганистан ,които са далеч друга раса и които сме длъжни да храним

215

Анонимен

преди 1 година

само вчера са загинали над 500 украински войници, ама гледайте БТВ

214

Анонимен

преди 1 година

То ако слушаме Москва цяла Украйна вече е под тежко и люто руско робство. Да им честитим на окупаторите новата колония.

213

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Пичове, можете ли да се досетите къде ще отидат хилядите мигранти които Меркел и Макрон повикаха в ЕС ? И най-вече за какво ги повикаха ?

212

Антипутиноид

преди 1 година

Махнете ги тея фейкове на РИА и ТАСС. Дайте новината на деня - ракета "КИНЖАЛ" на Русия не успя да се взриви в Украйна. И сега е подарък за лабораториите на НАТО :)

211

,

преди 1 година

Рашка няма накъде да ходи , ще се прибере в черупката си, чичо Сам не позволява ако вземе да мърда , ще бъде бита и изнасилена.

210

Анонимен

преди 1 година

Рашистан, Рашистан, ти земьо на фашаги...

209

Анонимен

преди 1 година

Путинацистите пак нещо лъжат... Не вярвайте на путинацистите - те лъжат за всичко.

208

Анонимен

преди 1 година

Верваме на ТАСС, да. Баси руската пропаганда тоя днес.ру

207

Анонимен

преди 1 година

До: А дано Путинския ГУЛАГ където полицията те пребива щото "гледаш на Север" да не е единствената "надежда" на свободния човек?! А ти припкай към "руския свят", на Путин трябва свежа.. Отговор:Какъв ГУЛАГ? Ти в кой век живееш? Пропагандата ти е изпила мозъчето...

206

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 210 - А дано Путинския ГУЛАГ където полицията те пребива щото "гледаш на Север" да не е единствената "надежда" на свободния човек?! А ти припкай към "руския свят", на Путин трябва свежа плът за Украйна!

205

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 200 - а за теб - една сопа и в черепа. Нищо човешко не носиш там, загуба няма да има. Един руски предател по малко.

204

Анонимен

преди 1 година

620 убити украински войници, за ден, остовно възрастни хора които нацистите ловят и пращат на смърт. това ли са успехите на зеленото чу чело за които ни надухте главите?

203

Анонимен

преди 1 година

Русия по определение не е нацистка тъй като е многонационална от самото си създаване... А в днешни дни е оплот и надежда за свобода на съвременния човек... Европейския менталитет е робски поради историческия опит на цивилизацията със своите норми,закони и всякакви други лични ограничения... В руския свят До ден днешен живеят по понятия а не по закони

202

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Един военнен пенсионер разказвал........докъде паднаха журналистите в този вестник.

201

Какво следва

преди 1 година

Догодина на 24.02 ще отбелязваме две години от началото на войната в Украйна и двадесети пакет санкции срещу Русия. Тогава може би Урсула. Барозу, Шолц, Макрон и т.н. може да се позамислят дали си струва вече да се преговаря за мир. А Зеленски пак ще приказва това, което се очаква от него.

200

Анонимен

преди 1 година

До 190:Ти чуваш ли се какви ги пишеш?!Да храним още 10 милиона укро имигранти?!Да,още се държим,но след година няма да е така.Я да спирате войната!ЕС обедня заради такива като вас!С какво сме им длъжни на тези укри?!Ние ли стреляхме 8 г. по Донбас да нарушаваме мирните договори?!