263

Z

преди 1 година

Русия ще победи всички фашисти!

262

Анонимен

преди 1 година

Русофила дето обясняваше колко факти имал, къде се затри? Изведнъж му изчезнаха фактите ли? Русофил с факти е оксиморон. Както каза Лавров - имат си "тяхна истина". Само че средностатистическия русофил нито е чувал пък камоли да е прочел есетата на Путин за алтернативната история на Европа, да се посмее на илузийте на един стар КГБ агент.

261

Анонимен

преди 1 година

България трябва да затвори границите си за руснаците. Те са промити возъци, където и да идат създават проблеми, внасят корупция и криминал. Всеки от тях, е потеленциален руски агент, ако вече не е. Заради тях, някой луд руски диктатор, като Путин, може да дойде с оръжие, да "защитава" правата им.

260

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 354 Модата вече не е на стадиона. Партриотите от'Торнадо" и другите патриотични организации ползваха за това училищата. Това със стадионите е вече демоде. Най-демократично отвличаха хора от улиците и от домовете.Като носителите на демокацията САЩ. Експроприираха им всичко. Думата"ограбвам"е заранена в случая. Половината тяло на масата, другата виси и бой по генеталите. А после нема мъжко, нема женско и т.н. За справка присъдите на УКРАИНСКИ съд по делото срещу членове на"Торнадо".

259

Фандор

преди 1 година

До ФантомасВиж филма по HBO"Комарджията". После може отново да коментираш кой е болен и кой здрав. За какво разрушиха Ирак? Защото изгониха английските и американски петролни фирми, и решиха да продават петрола си за евро, вместо за долари. Кадафи кога стана неудобен, когато вместо за долари, започна да продава петрола си за злато! Не знам каква демокрация установиха, но забрадките се върнаха, както в лошия Иран. За някой области в Сирия да не говорим какъв режим установи"опозицията"

258

До др-и-сльо-354

преди 1 година

До Анонимен-354 Това твоето не е ли фашизъм. Искаш на стадиона да си решиш проблемите. Не се ли сещаш че нарушаваш закона искайки и заплашвайки някого с убийство. Не си дорасъл още малкия а вече се саморазправяш. Е за това говори Путин ама как да разбереш като няма с какво.

257

Анонимен

преди 1 година

Протеста в Берлин от двете страни на Брандербургската врата срещу даване на оръжия за украйна е бил многохиляден. Първоначално са признали за десет хиляди но после за трийсе и дори петдесе хиляди.

256

Анонимен

преди 1 година

До 363 Е ти що си мислиш,че в Русия славяните не са много повече от цялото население на Украйна,а?

255

Анонимен

преди 1 година

Един дето дава мнение не знае дори как се пише цъpвyлu , но мнение има.

254

Анонимен

преди 1 година

Днес в Берлин и Хелзинки днес протестират десетки хиляди срещу подкрепата за Украйна и медийната манипулация. Миналата седмица бяха протестите във Вашингтон. В нашите медии нищо не писаха.

253

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха. Криел се Байдън зад брониран стъкло. Ха ха ха. Кажете колко пво има на Хлужники и за този мач ли е разположено. Ха ха ха. Кажете също бункерният хамстер Вова колко често вижда слънчева светлина и кога най-накрая и той ще посети Киев или поне Крим. Съгласни сме даже и не зад бронирано стъкло а в капсула на времето да влезе, но само да се покаже нейде. Донбас, Луганск също ще свършат работа. Нъл ги анексира. Муахаха. Цръулиии

252

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши

251

Ssss

преди 1 година

Как да разбереш хора, които карат на учителска заплата и са готови да отидат доброволци на фронта защото обичат страната си. Но пък разбирам тези които дойдоха със скъпите си джипове и арогантното си поведение на българското черноморие спасявайки се от мобилизация. Патриотично (на моменти шовинистично) срещу потребителско мислене. Интересно статията дали е фейк или този път е истинска.

250

Анонимен

преди 1 година

За моите роднини от Украйна е изненадващо, че младите хора растат, подражавайки на нацизма, фашизма. За никого не е тайна, че навремето те маршируваха с факли из градовете..................

249

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 354 -----------Да, мисля, че никой няма да спре Русия

248

Анонимен

преди 1 година

Браво на Русия!

247

100%

преди 1 година

Русия Ще Победи !!!

246

Hashimoto

преди 1 година

Сравненията с Германия на хитлер се налагат сами. Това вече е страшно.

245

Фантомас

преди 1 година

Болни хора

244

Анонимен

преди 1 година

До Нео Ти пък щото знаеш кво е демокрация, я си гледай реалитата и не се мъчи много да мислиш