63

Анонимен

преди 1 година

Нашите менте евроатлантици и криптофашисти от партиите изобретиха ново явление: "Жертви на комунизма по време на Втората световна война." Това е огромен принос към световната история. Само да не чуят САЩ и Великобритания, които са давали оръжие на българските антифашисти. САЩ ще направят Списъка "Фашистки". Много менте историци и политици ще попаднат в него.

62

Луков ГЕНЕРАЛ

преди 1 година

А София прайд защо е разрешен? С какво тия незнам точно как да ги нарека са допринесли за просперитета на България? С какво са защитили суверенитета и цялостта и? С дупе ли? Ако да пред кого и кога?

61

И Гешефта

преди 1 година

му се привиждат "фашисти" тва ще нарани нежните души на прайда

60

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 1 година

Сигурен съм че нищо няма да постигнеш ! То не става така !

59

Марш-ал

преди 1 година

Но пък ще разрешим Гей-парада - новата коалиция на меките китки !

58

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да забрани провеждането на честването на осъдените фашисти на 1 февруари 1945 година. Били жертви на комунизма по време на Втората световна война, когато още Хитлер и Мусолини са живи и войната в Европа и Тихия океан тече и взима жертви. Фашизмът още убива на 1 февруари 1945 година, а нашите празнуват жертви на комунизма. Българската армия воюва с хитлеристите в Югославия. И тях трябва да ги пишем "жертви на комунизма".

57

комунисти

преди 1 година

комсомолци, рубладжии и копейки , дръжно наперд към пътеводната кремълска звезда. венсеремуса

56

ПроСоТо

преди 1 година

така,така!..-Никакъв Луков марш,да пребъде "Прайда" !...Милиционера е подписал декларация,"Която ни разделя" ?!..Това "подписване" не бетонира ли точно РАЗДЕЛЯНЕТО ?!..Вижте с какво се занимава плешивия !!!..."Сичко Мара фтасала,само Луковиямарш не окаушила"..

55

Анонимен

преди 1 година

Тази до него да не е племенница на Виолета Якова, та се е ухилила толкова? Докъде стигнахме!

54

Анонимен

преди 1 година

Да не искате доматен марш,бе.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Генерал Луков никога не е бил фашист бе, ***! Почети малко история, после пиши по форумите.

52

ОстанахаЛиМъже в Бг?

преди 1 година

На 25 февруари, в 17.30 ч. при пилоните до НДК. Не се гаси туй, що не гасне!

51

Анонимен

преди 1 година

3/ Ген. Луков си поставя задачата да създаде масова организация за ПАТРИОТИЧНО ВЪЗПИТАВАНЕ НА МЛАДЕЖТА! Заради всичко това ли генералът и днес е неудобен за някои? Или не заслужава поне малко уважение заради това, че извършва подвиг в младите си години, благодарение на който град Кюстендил и районът му остават в пределите на Царство България? Светла ти памет генерале! И позор за онези, които организираха в центъра на София шествие в част на твоята убийца! Позор и за онези, които допуснаха това!

50

Защо???

преди 1 година

Генерал Христо Луков 1/ Настоява пред цар Борис България да излезе от Тристранния пакт и от войната; 2/ Заради тази своя позиция генералът се оказва в немилост, а също и става неудобен за комунистите - ако България излезе от войната, СССР няма да има повод да я окупира и да се възползва от взетото в Техеран решение цялата Източна Европа да остане в съветски блок. И ЗАРАДИ ТОВА УБИВАТ ГЕНЕРАЛА, ЗАЩОТО ТОЙ СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ОГРОМНИ СИМПАТИИ СРЕД НАРОДА!!!; 3/ Ген. Луков си поставя задачата да създаде

49

Оня

преди 1 година

Гешев упорито се слага.Също, като господаря си Буци.Явно е обещал нещо на някаква закуска,с някакви закусващи

48

Samo minavam

преди 1 година

В този живот, всеки по някакъв начин е обущар на краля. Но преди това, му се налага, да лъска обувки.

47

Анонимен

преди 1 година

Тоя го мразя, но идеята е добра. Не искам фашаги с факли по улиците!!!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Добре че поне тук някой се опитва да забранява фашистки прояви.

45

SS

преди 1 година

Европейските ценности в действие !

44

Анонимен

преди 1 година

А гей парад ще има ли ? И кво общо има каскета с това ? Той нали беше прокурор ? Да не се мисли вече за цар на България . Неговата работа е да вкарва в затвора престъпници с власт а не да се занимава с паради .