76

Гълъбар

преди 1 година

България е заплаха само за гълъбите на София.

75

Гиб Мелсън

преди 1 година

Не си сложен там да се обясняваш а да действаш. За мен е обидно като българин да слушам, че съседна страна бие българи по повод и без повод. Затваряй границата докато не се поправят и не молят за прошка и не се обяснявай.

74

Сандо

преди 1 година

а защо не е била? А да съберем войската на границата им, да се преименуват на Западна България, и да приключваме с простотиите

73

КОЙТО Е ЗА РУСИЯ...

преди 1 година

ТОЙ Е ЗА СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ.... ВЪЗРОЖДЕНЦИ, БСП - КВО ПРАВИТЕ..??

72

КОЙ ПРОДАДЕ МАКЕДОНИ

преди 1 година

ЧЕРВЕНИТЕ СЛУГИ НА РУСИЯ ПРЕЗ 1946......

71

Лаврентий Берия

преди 1 година

До вие не сте хора - мне, човека е прав. Така наречените патреоти които сега са така възпалени, колко пъти миналата година положиха венец на гроба на Гоце Делчев? Нима му дължим уважение само на годишнината? Стига вече глупости. И на децата е ясно, че се изпълнява сценарии. Който сценарии лошо пахне на непрани руски партенки.

70

Анонимен

преди 1 година

Въпроса за Пиринска Македония е заложен в договора за добросъседство между България и Македония. България теябваше да признае, че този раьон в България е населен предимно с етнически Майедонци. И България призна това, чрез подписването на договора. Сега Македонците разполагат черно на бяло с докумет, който казва, че в Пиринска Македония живеят предимно Македонци.

69

Анонимен

преди 1 година

Долу фатмашкатаВоенна диктатура! Обесете военния диктатор фашист, като Мусолини! Кого мразите повече, македонците или тези мутри иФатмаци, които ви съсипаха държавата и ви готвят за пушечно месо?

68

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Малък Българин - прав си. А после 50 години от сутрин до мрак "братушкане" и благодарности към Русия, че те има - и ето къде си днес. Когато от ранна възраст в главата и сърцето ти се набива комплекс за малоценност и благодарност към "Братска Русия" няма място ни за чест, ни за достойнство! То е заменено с "благодарност". Е, няма за какво да се жалваш. Дедите ти, като Генерал Колев са били благодарни, но в правилния момент са воювали с руснаците. Днес? Днес сам виждаш как е!

67

БРАВО НА ЗЕЛЕНИЯ

преди 1 година

СКОЧИ НА СВОИТЕ ВРАГОВЕ РУСИЯ И ПУТИН...!! ТАКА СЕ ПРАВИ, НАЛИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ?.... ТРЯБВА ДА ГО АПЛОДИРАТЕ, ЧЕ НЕ Е МИШКА КАТО ВАС РАБОТЕЩИТЕ ЗА ВРАЖЕСКА РУСИЯ...

66

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 65 - 10%! Толкова ще вземете сите Копейкаджии! Дуйте се тук, обаче на средно статистическия българин сте противни. Колкото и да симулирате многолюдност - това е - 10% с тенденция надолу. Българина е в ЕС и там му е удобно. Но вие си лайте де, за това ви се "плаща"!

65

Анонимен

преди 1 година

България никога не имала териториални претенции към Мскедония! За разлика от Македония, в чиято държавна доктрина е залегнало обединяването на всички "Македонски" земи. Тази държавна доктрина, предевява претенции към Пиринска Македония. А тя в момента се намира в България. Това е Сандански, Банско, Разлог и .. гр. Гоце Делчев!! Знаеш ли един ден нашите политици може и да им ги дадът.. в името на добросъседските отношения.

64

Анонимен

преди 1 година

На кой в нашата тиня, в която живеем му пука за Гоце, Поце и т.н., стига с тия провокациии бе кажете за хората какво и кога ще направите, стига поръчки!!!!!

63

Анонимен

преди 1 година

А бе 100 години на никой в БГ не му дремеше за Гоце Делчев, сега станахте големи патрЕоти. Най-вече тия от Възраждане и от Учиндол.

62

Скороговорка №1

преди 1 година

Чичковите Червенорусoрoбчевчета!

61

Анонимен

преди 1 година

Гнусна американска ***.

60

Кк

преди 1 година

Черен печат трябва за всички Копейковци да ходят в Македония. Вече изритаха Копейкин като мръсен пoмяр от Украйна, трябва и от Македония така.

59

Малък Българин

преди 1 година

А преди само стотина години малка България трепеше по бойните полета и Сърбия и Турция и Гърция едновремено. Без значение, че те бяха въоражавани и финансирани от Англия, Австро-Унгария и Русия!! До къде паднахме, да подлагаме гръб на Македония и да им се извиняваме! Ами утре сигурно ще им благодарим, че са ни дали езика, азбуката и историята!!

58

Анонимен

преди 1 година

2%краварофили и гей параджии не сте фактор у Бг раберете ще ви смелим за час

57

агитпроп

преди 1 година

С такива грешки на природата начело на държавата, естествено, че фиромите ще ни се качват на главите...