60

Анонимен

преди 1 година

До равнопоставеност. Точно обратното е. Какво става когато повечето хора не гласуват го видяхме добре на последните избори през 2021 и 2022 години. Защо намесваш гласувалите с не подкрепям никого, които са като негласуващите и все едно, че дават гласа си за най-голямото зло? От много години говорим, че има една партия с твърд електорат и като не гласуваш, все едно гласуваш за нея. Сега се появи и втора такава партия.

59

Georg

преди 1 година

в германия с хартия щото са прости

58

Анонимен

преди 1 година

Това е като в Дами канят с Георги Русев!

57

Анонимен

преди 1 година

Хартиените бюлетини означават фалшификации и купени гласове, с които ГЕРБ-СДС ще спечелят изборите, въпреки, че никой нормален човек не гласува за тях.

56

Равнопосавеност

преди 1 година

До 58 - Това просто не е вярно! Все е тая дали си гласувал с "не подкрепям никого" или не си гласувал! Еднакъв брой депутати ще имат. А като ни предлагат едни и същи кукли на конци какъв е смисъла да им даваме по-висока избирателна активност? Напротив колкото по-ниска е избирателната активност толкова повече малки партии могат да влезнат и по-вероятно е случайна партия да попадне в парламента. Така има шанс нещо неочаквано да се случи.

55

Пян_Гъ

преди 1 година

Аре да не се правим, става ли? Въпросът не е дали ГЕРБ ще спечелят изборите, а с колко и с кого ще управляват? Лично аз не съм за левия сектор (ДБ, ПП). Остават ДПС и БСП... Трудно... но не и невъзможно...

54

Равнопосавеност

преди 1 година

Започва "голямото" обединение на малките партии! "Голямото" обединение всъщност е обединение на две партии едната от които е на път да последва ИТН. А сега се опитват да създадат фалшиво усещане за нещо значимо в жалкия и незначителен политически живот в България. Със стари... депутати нов... парламент. Вижте си рейтинга - не разбрахте ли, че народа не ви ще! Хората ви избраха защото им писна от Боко тиквата, а сега след вашето кратко управление са по-скоро склонни пак него да върнат.

53

По-добре

преди 1 година

нито ВИЕ, нито ТЕ

52

Гласувайте

преди 1 година

Резултатът от изборите се решава от негласуващите. Колкото повече хора не гласуват, толкова повече депутати имат партиите фалшифициращи изборите, ползващи платени избиратели и имащи твърд електорат, който дълги години са хранили с обществени поръчки. Реално, който не гласува, все едно, че дава гласа си за най-голямото зло.

51

хЕХЕХ

преди 1 година

Един от най корумпираните политици в БГ! И им дават глас...смешна държава!

50

Анонимен

преди 1 година

Комунистически ***

49

Анонимен

преди 1 година

Народът срещу чекмеджетата и къщите в Барселона. Ние или те.

48

Анонимен

преди 1 година

Най-отявлените *** и предатели на хранилка от САЩ, се обединяват и Гномът с жабешки очи ликува. Банкянският пл*ондир е равен на тях по предателство и вредност за България, но не щат да се коалират с него, защото не могат да разделят парите за крадене. Дано българинът се освести и им бие шута на всичките тия колониални администратори.

47

Анонимен

преди 1 година

Все пак ген Атансов е бивш комунистически прокурор от Разград с членска книжка от БКП, нормално е да цитира комунистическите лозунги, с които е лягал и ставал.

46

Анонимен

преди 1 година

Атансов, кажи ни колко хиляди лева получи ти от даренията на онези пет секретарки от Nexo?

45

Силите

преди 1 година

на дубайските проксита се обединяват, белким прескочат 4% бариера.

44

Шест

преди 1 година

До До 42апартамента са далеч по-малко от 19-те на един от ПП.

43

Само не гнома

преди 1 година

Явно ще е те. Така поставен въпросът, нямаме избор.

42

Анонимен

преди 1 година

Атанасов, наврете лъжеца Буци в тъмно отверстие!

41

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!