294

Анонимен

преди 1 година

Нито българите нито македонците си управляват собствените държави , а тръгнали да си ги мерят.

293

Анонимен

преди 1 година

До ...за жените е така...Жените са жени навсякъде,някои са по-хитри,други са по-отрудени или обгрижени,красотата е понятие субективно,цената на женското самоуважение винаги висока.

292

русский мир

преди 1 година

фиромите се отнасят така с нас, защото рубладжиите като винету и резидента им го позволяват. Никой фиром не смее да гъкне против албанците, достатъчно е агитките на "Левски", ЦСКА и "Ботев" да повилнеят и фиромите повече няма да посмеят да вдигнат глава когато минава българин.

291

Сашо Македонски

преди 1 година

Докарайте Буцефал, ще има война

290

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да ги финтираме и никой да не дойде от българите, да видим как ще си празнуват сами Гоце Делчев - един българин.

289

русский мир

преди 1 година

Никоя друга държава няма свое посолство на собствената си територия, само ние сме изключение.

288

Стоянов

преди 1 година

У Северна македония:Баща се кара на сина си щото получил двойка по История.Айде ако беше двойка по математика както и да е, има много да се учи, смята ит.нт. Ама двойка по История дето учебника е само 2 страници това немога да го разбера.

287

Стоянов

преди 1 година

Анулирайте им паспортите, те без тях са голи и боси, само той е истинската им гордост. Хем го плюят хем го тачат, проссс народ, малко омешан и незнаен ама проссс

286

Анонимен

преди 1 година

Хайде затваряйте този Джурасик парк, че ни писна от тях,

285

Джамбаски

преди 1 година

Раздавам покани на колегите си Евродепутати!Който желае да заповяда в София!Оттам на 4.02.2023 рано сутринат на СевероМакедонската граница и към Скопие,за да се отдаде почит на един човек разбирал света само "като поле за мирно съревнование на народите"

284

За жените е така

преди 1 година

Така е, добре, че дойдоха украинките покрай войната. Да види българинът, дето се хвали с най-хубавите си жени, че просто не е виждал други. И тези киборги с килограми грим и метър на декар неговите не са жени. На ганьовцците им изпадаха ченетата по украинките.

283

Анонимен

преди 1 година

Ае затваряй границата и прекъсвайте дипломатическите отношения с СМ. Спирайте тока има де да го продаваме, и да приключват и албанците да ги вземат и без това всичко на запад е албанци.

282

Анонимен

преди 1 година

Вето за тебе, селянин продънен.

281

Анонимен

преди 1 година

Вето за северномакедонскитепримати!

280

Анонимен

преди 1 година

На северномакедонските слуги, на руските и сръбските неофашисти, трябва да се обявят българските им паспорти за невалидни. Всички северномакедонци, доказали ненавистта си към България да бъдат изгонени от българската държава, без право да влизат в нея.

279

Тихомир

преди 1 година

Ами така, като Киру Канадчето пусна макетата в ЕС, сега ще ни пердашат, ще ни блокират и прочие. На всички им е зле, само на Кирето като си вземе обещаното няма да му чаак толкова зле. Национален ПРЕДАТЕЛ!!!

278

затваряй границата

преди 1 година

и никакво швъкане напред назад към и от сърбо-албания. македонци там има колкото тракийци у тракия. Изолация и тва е, който е българин да се прибира в България, място бол

277

Анонимен

преди 1 година

Ами ПП доброжелателно им даде зелена светлина за ЕС! Странно за кой са барикадите, за доброжелателите им ли?!

276

Анонимен

преди 1 година

Не схванахте ли че патриотизмОт се разпространява от братята свободни зидари дето строят само стени от хаос и кръв,качествен хоросан за бъдни проблеми.

275

Анонимен

преди 1 година

Сърбите и евреите трябва с нещо да зомбират северомакедонските *** и затова си пеят една и съща песен за неонацизма. От това да си ариец в исторически смисъл, до това да си неонацист , разликата е от небето до земята. Силите, които ни завиждат за първото , ни обвиняват във второто.