270

Анонимен

преди 1 година

Смятайте колко неостър е този шушляк. А даже президент си го направиха руснаците. На два пъти.

269

Анонимен

преди 1 година

До анонимен *** 284 За това че си озлобен нереализиран фашист. Съвета ми е да не се мъчиш, а чемодан, вокзал и Киев! Там ще минеш кратък курс на сатанизъм и ще влезеш в някой от фашистките батальони! Ако оживееш и не те *** някъде по фронтовата линия, ще се върнеш, като съсипан и нещастен русофоб-фашист!!!

268

анонимен келеш

преди 1 година

За кое пък съм излъгал?:):):)За на Медведев синчето,че живееше в САЩ и го изритаха оттам или за ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък,че пращаме бомби за ВСУ?:):)

267

Анонимен

преди 1 година

До анонимен *** Аха русофобия, злоба, лъжи и с една дума фашизъм, а! Хехехехехехе! Дали хваща или не хваща дикиш ти си потвърждение, че е хванало такъв дикиш, че от злоба си надраскал поредната логорея на ши30френен русофоб изпълнен със злоба и омраза!!!

266

анонимен келеш

преди 1 година

Що се хабите да пишете тук бе русначета?:):):)Не хваща дикиш:):):)Никой не иска с вашата русия и путин!Да не говорим за България къде ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък имат на сметката си хиляди руски трупа в черни чували:):):)

265

Анонимен

преди 1 година

В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.

264

Анонимен

преди 1 година

Така нареченият римски папа няма нищо общо с християнството той е подставено лице на ЦРУ и е прикрит сатанист. ето това са демократичните ценности, които така настървено защитават извратеняците у нас в парламента, в президентството и в правителството

263

Анонимен

преди 1 година

фашизмът е видимото проявление на нещо по-страшно нарича се сатанизъм! неслучайно в третия райх всички фашисти на ръководни (СС) постове са били сатанисти отричащи всичко човешко (и божествено) и прекланящи се пред мрака. и в наше време за да бъде приет някой в украински фашистки батальон, условието е той първо да подпише декларация, че се отрича от християнството после следва участието му в сатанински ритуали, убийствa и т.н. неслучайно американската църква на дявола наричаща се храмът на сатаната изрази пълната си подкрепа на укрофашистите.

262

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До българин Русофобия, а!"Цитат - "Насилието е последният изход на некомпетентния"... Наблюдава се често на изток... Винаги ги избива на тестостерон, заплахи и фалически символи... Яздене полугол на кон... бе въобще що не ходиш в така любимата ти русия да си мериш шушулчицата с тамошните мъжленца...

261

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

260

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

259

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

258

анонимен келеш

преди 1 година

Медведя кажи честно са.Що прати сина ти Иля да живее в САЩ и да развива там бизнес?:):):)Са като го изритаха оттам с черен печат плашиш със Сармати,Калибри,Кинжали,Посейдони и разни други анимационни ракети:):):)

257

българин

преди 1 година

Много русофили в тоя форум, много заблуден народ...Който нарушава чужда граница е агресор. Другото е само пропаганда, оправдания и платени *** по форумите

256

българин

преди 1 година

До АнонименИнтересно е да се отговори на друг въпрос - колко от тези политически убийства в други държави са поръчани или изпълнени от русия... че нещо и там работата смърди... Светът ще е много по-хубаво място без путин и неговите поръчкови главорези

255

анонимен келеш

преди 1 година

Скоро Швеция и Финландия в НАТО!Никой не иска с русия и путин:):):)

254

Анонимен

преди 1 година

До българин Я кажи една цивилизована според твоите стандарти държава, да не е имали политически убийства! Пример: Швеция само преди 50 години си убиха министър председателя!

253

българин

преди 1 година

Русия от времето на петър първи е империя на злото... все разширяване за сметка на съседите. Политиката и мисленето им са от 18-ти век... иван грозни... параноя и убийства - нищо друго

252

немец

преди 1 година

До АнонименПрез 2018 разсекретиха архиви в Германия... Черно на бяло, кайзер Вилхелм е дал 100.000 златни райхсмарки (броени от бюджета), оръжия и бронетехника на Ленин и го изпратил да дестабилизира русия... С голям успех както знаем, макар и в дългосрочен план да е станало точно както се е надявал...

251

анонимен келеш

преди 1 година

Другарю администратор,псуват ме на майка и ме обиждат.По точно пост 270:):):)Бан няма ли да има?:):):)