40

До ай ти-то

преди 1 година

Пиши още интересни неща за себе си, имаш талант!

39

Анонимен

преди 1 година

Много дрогирани люде пишат тук вечер...

38

Пародия

преди 1 година

Докато *** в световен мащаб се джафкат на лагери ковид/лбгт/война Централните банки не спират да печатат пари, да балонират дълга и да превъръщат хората в роби на ционистите...Не случайно цените на имоти, земя и луксозни блага са недостижими за почти всички хора на планетата вече...

37

:D

преди 1 година

Руските хлe барки не ги е валял HIMARS от няколко дена, поеха си така жадуваната глъдка въздух и си повярваха... спокойно другари. Това, че от НАТО сме ви спрели дъжда от химарс, не значи че всичко е приключило. Напротив. Бурята тепърва започва. Вие какво си помислихте? Че Русия побеждава? Ами ако побеждава, защо Путин не е във Вашингтон? Сигурно защото е на 10 000 километра. А НАТО сме на 500 км от жалката псевдоимперия, зовяща се Русия.... айде у лево ... гадове. ... таласъми...

36

Анонимен

преди 1 година

Че и се вживяват...

35

IT

преди 1 година

Аз ви говоря тука, че съм ловджия, но не е точно така. Ако трябва да съм брутално откровен, колегите ме държат в периферия и не ми позволяват да участвам в лова. За сега ме допускат само до снимките. Но аз съм въоръжен с време. Един истински войник може да се справи дори в най-трудни ситуации. Така се възприемам и аз.

34

Снежко Бежко

преди 1 година

Дядо коледа долита, на HIMARS долита! Дцън дцън дзън дън дън дън дън дън, Коледа отмина.

33

Тест драйв

преди 1 година

Новый китаец Li 9 уничтожил Mercedes-Benz GLS

32

Анонимен

преди 1 година

За първи път САЩ имат уникалния шанс да се появят толкова много полезни идйоти които са готови да обедняват и да умират за да се запази световната хегемония на САЩ.

31

Анонимен

преди 1 година

И май е само един и същ

30

IT

преди 1 година

Обаче като дойде Ковит Дивитнайси и се преместих на село, след като се записах в ловджиите, минаха няколко месеца и един ден дойде моето аташе за авджиите и му показах какъв офис съм си направил и какво работя, но му подчертах да си мълчи пред другите. Първите няколко дни беше тишина, а *** после като почнаха едни подигравки - гeй съм бил, дeвствен, смeшник. Биха ме даже, гавриха се. Сега ги няма обаче. Сега съм си аз и си кретам живота. И като нae6aх една интересна от селото, всички ме заобичаха

29

Космонавт

преди 1 година

ООН да си затваря човката! Не видях реакция срещу Русия когато нападна Украйна. Безмислена организацийка, създадена да пази Израел.

28

Анонимен

преди 1 година

В Русуя няма забавяне на икономиката. След началото на СВО западните чревовощатели вещаеха спад 20, 30, даже 40%. Оказа се че наистина има спад, но той беще 2.5% а за посленото тримесечие дори се отбелязва растеж. Докато в ЕС спадът е вече 10%.

27

IT

преди 1 година

Колкото и да не се разбирам с авджиите, това беше по-скоро преди време. Минаха 2 години и вече щът-нещът, като ида да ги питам разни неща, винаги ми помагат. Верно че не искат, ама ще заискат. Скоро ще стана и аз достоен авджия. Това ми е целта към момента. Научих се как да си гледам къщата и градината. Сега това ми е страстта.

26

Анонимен

преди 1 година

Хомодружинка им викаше един приятел...

25

IT

преди 1 година

Освен това тука в дружинката всички сме въоръжени. Ако стане война, първо нас ще викат. Няма да има кой да прихвръкне през селото. Роми нямаме, защото не искат да идват тука - не знам по каква причина. Но повечето авджии са русофили. Като тръгна да ги модернизирам и започват да ми се подиграват. Мисля че за това не искат да ме интегрират. Изглеждам им като мека Мария от НАТО, обаче ако стане война - ние сме в НАТО и аз ще ги издърпам. Ще им дам модерни пушки с оптика, като моята.Нямам лошо с тях

24

Българин

преди 1 година

IT, запри се малко ...

23

Анонимен

преди 1 година

На село одат само въртоглавите лумпенни. Зимата - сняг, тока спира кога си иска, вода нема с дни, най-близкия лекар е на 30 километра, магазина работи до 5, такси не стъпва и ако се надЕреш у града, нема кой да те върне, нема градина за децата, пътя до грага е лош.... Изобщо твърдо НьЕ!

22

IT

преди 1 година

Имам един колега дето също е IT и дойде при мене. Постоянно ми пише за градината, за не знам си какво. Оня сега почва да сади домати, аз съм вече 3 обиколки напред, изобщо даже не искам да се занимавам с такива ***. Но му помагам, че пък аз колко то съм дал за селския живот, толкова взех и от професията. Колегата ме държи в час - аз него, той мене. Но той е залухав, не ще да се интегрира с ловджиите.

21

Анонимен

преди 1 година

Тираджия, Господ здраве да ти дава! Лека, безаварийна и доходна!