17

До 9

преди 1 година

Същото усилие което си вложил да питаш в коментарите , би ти струвало и да провериш в сайта на градска мобилност , там поне е първоизточника на информацията която търсиш и няма някой чул , не до чул да те излъже

16

Айде

преди 1 година

да се разберем! Щом върнахте хартиената бюлетина - върнете хартиеното билетче! А също и лелките дето го продават на спирката.

15

K0rNELA

преди 1 година

До Анонимен 10С банкова карта на синиОТ валидатор, през приложението mpass и със зареждане на превозен документ, през веб порталО на софия трафик.Иначе кака Корни е много долна, признавам си. Глозгат кървящия и почти гладък кокал тия. Не знам как все още има хора, които гласуват за БСП. Иначе мнозинството в СОС е гроП и ония недоразумения, патерицата на гроП - неонационалистите.Колкото до месечната карта - и аз много я харесвах, но това води редица загуби.

14

Начо Културния

преди 1 година

Валидиране заради застраховката, ами, ако недай Боже, автобус изгори, и има 30 валидирания, а реално са 40 пътници, как застрахователят ще реши кои са гратисчиите, на които няма да има обезщетение ?

13

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам какво искат... с годишна карта излиза по 1 лев на ДЕН за всички посоки, навсякъде. То ако го изчислиш както трябва - ще дадеш повече пари за храна в килокалории, ако ходиш пеша. Колко по-евтино да е? Ако не им изнася - да се качават на колите. Ама с колата ми излиза около 6 лева в двете посоки? Без да броим поддръжка, данъци, паркинги и застраховки?

12

АнонимеН

преди 1 година

БИЛЕТИТЕ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ СА НА ЦЕНИ КАТО ЗА МЕЖДУГРАДСКИ АВТОБУСИ! СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОБЯВИ, ЧЕ ПАРИТЕ КОИТО СЕ СЪБИРАЛИ ЗА ДАНЪЦИ СИ БИЛИ ЗА ТЯХ СИ А НЕ ЗА СТОЛИЧНИЯ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ КОЙТО ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАЛ!

11

Анонимен

преди 1 година

Да аз това виждам като основен проблем с новата система . Карта за една линия и картата за 10 пътувания с някаква отсъпка че са премахнали . Всичко друго е въпрос на свикване , сега хлапето като трябва да хване метрото до училище за 3/4 спирки съм принуден да купя карта за цялата мрежа - услуга която нито се ползва нито ми е нужна но я плащам.

10

Анонимен

преди 1 година

БСП са леви. Лявата е принудителна, принуждава този който има да дава на този който няма, направо си краде от този който има и краденото дава на този който няма - прогресивен данък. Принуждава, а не проповядва за разлика от Библията където Христос проповядва, а не принуждава. Дясната е хищническа, животинска, позволява на наглеца и крадеца да граби и да се обогатява за сметка на другите. И двете системи до никъде не водят. Така че никакви бесепета, пепета, дебета и герб няма да ви спасят.

9

Анонимен

преди 1 година

Някой да обясни как става закупуването на електронни билети, моля.

8

Анонимен

преди 1 година

който нема пари за кола с еко 6 се вози в градския

7

Дони

преди 1 година

Надушиха гаргите лeштa... Добър ПР ход, признава се!...След като именно техните хора в СОС я отмениха... :D

6

АнонимеН

преди 1 година

НЯМА ПО-ВРЕДНА ПАРТИЯ ОТ ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ! ТРАНСПОРТА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПОЧТИ БЕЗПЛАТЕН ПРИ ОГРОМНИТЕ ДАНЪЦИ КОИТО СОФИЯНЦИ ПЛАЩАТ НА ОБЩИНАТА ПО 2 МИЛИАРДА ЛЕВА НА ГОДИНА! ЗА КАКВО ТОЧНО ОТИВАТ ТЕЗИ ПАРИ!

5

Добро утро

преди 1 година

какви са тези смеяни популизми, като електората на БСП не е в СОфия дори. Как може една цяла партия да се занимава с въпрос с билетчето в София. Нямат по-важни теми за обсъвдане, например правителство да направят.

4

АнонимеН

преди 1 година

ИЗБРАХТЕ СИ ГЕРБ НА ВИ ГЕРБ!!!! НИКОГА НЕ БИЛ ВЪВЕЛ ЕЛЕКТРОННА КАРТА НА 2.20 ЛЕВА ЗА 1 ЧАС ПЪТУВАНЕ!!!! МАХНАХА ЕЛЕКТРОННИТЕ КАРТИ ЗА 10 ПЪТУВАНИЯ ОТ 1.20 ЛЕВА И ГИ ЗАМЕНИХА С ТАКИВА ОТ 1.60 ЛЕВА, ЧЕ И НЕ СА ЗА 1 ЧАС ПОНЕ! АБСОЛЮТНО ОБИРАНЕ НА НАРОДА!

3

Анонимен

преди 1 година

Ето как некадърните общинари дават възможност на по-голям мошеник (столетницата) предизборно да печели симпатии!

2

Анонимен

преди 1 година

Ето как некадърните общинари дават възможност на по-голям мошеник (столетницата) предизборно да печели симпатии!

1

Хахахаха

преди 1 година

Абе стига с тоя евтин популизъм... Видяла Корни, че хората са недоволни и решила да яхне народния гняв. Няма да ти се получи другарко...Ти подкрепи баце и шиши за хартиената бюлетина и сега я прескочите 4% я не. Дано НЕ