106

Дановски

преди 1 година

"Събитията в Украйна не са сблъсък между Москва и Киев това е военно противопоставяне на НАТО, най-вече на САЩ и Великобритания, с Русия" ___Президентът Путин поведе Русия на борба с Хегемона и неговите васални слуги. РФ застана начело на цяла плеяда източни народи. Борбата е за правата на източните народи. На източните народи им омръзна да имат само задължения, а правата да установява и да се разпорежда с тях колективния запад. Изтокът иска равни права.

105

Боби

преди 1 година

До ГЛУПОСТИ ! СССР/РФ Официално иска да влиза в НАТО два пъти. Веднага след създаване на НАТО(1947) и още веднъж след като Путин идва на власт далечната 2000 година. И в двата пъти им е отказано. А подмяна на въоръжението по НАТО стандарт нямаше да е проблем до 2010 Путин поръчваше на Запад Оръжие на Корем(Джипове ИВЕКО, Ситуацията с Мистралите, снайпери, учебни центрове и какво ли още не) Но след това Запада за пореден път приложи Двойни стандарти и лицемерие...

104

...!

преди 1 година

Все още ли ни пробутваш тАпата версия, че Русия била "потърпевша"? Недей че ще ни разплачеш! Тука не са ти изгладените мозъци на мужиците, които са длъжни да се връзват на всякаква пробутана лъжа!

103

Боби

преди 1 година

До Анонимен След като живееш в ХАмериканска Колония(Политико/Икономическа) ти трябва да се замислиш.

102

Боби

преди 1 година

До И това доживяхме, Това че официалните лица на запад искат това - разпад на РФ не е измислица. Провери в интернет колко западни политици буквално в прав текст пропагандират това.

101

Анонимен

преди 1 година

И тоя е шизофреник...говори,че Запада заграбвал колонии,а какво прави Росия в момента???

100

Боби

преди 1 година

До 110 до 103 Боби Само за ваше сведение в РФ има поне 150 НАЦИОНАЛНОСТИ регистрирани а колко са религиите... Нали се сещаш че дори Чукчите от Сибир си имат свой Род/Вид религия за която ние изобщо може и да не сме чували.

99

И това доживяхме,

преди 1 година

...агресора да плаче, че някой искал да ги заличи! Психичните отклонения явно са обладали цяла една нация!

98

Анонимен

преди 1 година

До ОЛЕЛЕ! 115. А КИНЖАЛИ ... А САРМАТИ .... ИМАТ ИМАТ. ТИ НЕ БЕРИ ГРИЖА. САМИ МОГАТ ДА СЕ ИЗХРАНВАТ, А НИЕ ФАСУЛ ОТ ЕГИПЕТ ВНАСЯМЕ.

97

Анонимен

преди 1 година

До гостенка 100. То и нас не искат да ни заличават, ама с такива филми дето правят, ще ни заличат за 20-30 години.

96

ОЛЕЛЕ!

преди 1 година

До Дановски КАКЪВ ДВОЕН СТАНДАРТ- КАКВИ ДВОЙНИ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ. ТА ТЕ КАКВИ СТОКИ ИМАТ ЗА ОБЕЗПЕЧАВАНЕ ОСВЕН ГАЗ И НЕФТ. РУСНАЦИТЕ СЪЩО ЗАЯВИХА, ЧЕ ТАЗИ ИЛИ ДРУГАТА ГОДИНА ЩЕ ПУСНАТ РАКЕТА С ИЗСЛЕДОВАТЕЛККИ РОБОТ ДО МАРС (от интервю на Рогозин). АМА ЯДЕЦ !

95

ГЛУПОСТИ !

преди 1 година

УКРАИНЦИТЕ НАПРАВИХА МАЙДАНА НЕ ЗА ДА ВЛЯЗАТ В НАТО, А ЗАЩОТО ИСКАХА ДА ВЛЯЗАТ В Е С ! А ПОСЛЕ ВСИЧКИ В Н А Т О ИМ КАЗАХА, ЧЕ АКО ИСКАТ ЧЛЕНСТВО, ТРЯБВА ДА ПОЧАКАТ ПОЛОВИН ВЕК. ПРИ ТОВА РУСИЯ СЕ НАТИСКАШЕ ДА ВЛЕЗЕ В Н А Т О И ТЕ ЩЯХА ДА Я ПРИЕМАТ, АКО БЕШЕ СЕ СЪГЛАСИЛА С УСЛОВИЕТО ДА ПОДМЕНИ ВЪОРЪЖЕНИЕТО СИ ПО НАТОВСКИ СТАНДАРТ.

94

Дановски

преди 1 година

Преди няколко дни секретарят на Съвета за сигурност на Руската Федерация заяви нещо не по-малко важно: В Русия напредва подготовка за внедряване на двуконтурна икономика, където рублата ще бъде обезпечена със злато и стоки, а не от валутите на западните страни.

93

Анонимен

преди 1 година

Запада ако види, Русия ако реши. Бре бре. Вие откъде я имате тази информация, извинете. Моля, не ми казвайте, ое е от бякой учебник и то за млади джендържета

92

Анонимен

преди 1 година

Може и урок по история да изнесете, ако днес не Ви се говори за ракети. Вашето мнение е закон за мен.

91

до 103 Боби

преди 1 година

Ми да Боби, същото като в Русия. Църквата е машина за пропаганда и то силна, защото си играят с вярата на хората към нещо по всевише. Запада им бил застрашавал религията. Ти коя религия ще защитаваш от Запада, като нямаш такава и църквата за теб е виц?

90

Боби

преди 1 година

До 99 до БОБИ 98 Те Косово го направиха независимо - взеха го от Сърбия като един Вонен престъпник(по-късно го осъдиха) прочете нещо наречено Декларация за независимост от едно Хвърчащо лисче. Защо няма санкции срещу Косово за терористичните действия в миналото на сега власт имащите АОК?

89

Анонимен

преди 1 година

Лично гледах украинския президент по нова ТВ. Щом той казва и то по Нова, кой съм аз. Още е рано и сте малко скучни. Дайте някоя теория за ракетите и т.н

88

Анонимен

преди 1 година

Битката е за ресурси, а територията на Русия е огромна и изключително богата на природни ресурси и всякакви суровини, вкл и стратегически. Това е битката на бъдещето.

87

заличаване

преди 1 година

Само руския народ може да унищожи завоевателите фашисти от кремъл.