105

Американ

преди 1 година

До Христо Христов: Ех, мокри сънища...

104

Писатели

преди 1 година

То и на Сай-Фай не мяза тва проникновение. Приличо повече на свободно съчинение на ученик от училище за "бързо развиващи се индивиди". В НРБ имаше такива и творяха подобни прогнози.

103

Анонимен

преди 1 година

Няма значение , дали ще успее или не ! Важното в случая е, че ще прецакат яко краварите и Европа . И ако, руснаците помогнат на китайчетата , ей така , за да си го върнат на краварите за украйна , става доста рунтаво положението. Но под краварско колониално владичество е така - винаги Европа е най-прецакана !

102

Ей чайнициии!

преди 1 година

Правете чипове а не война.За какво ви е да се изтребвате като руснаците и украинците?

101

Хан Талибан

преди 1 година

Янките са страхливо племе и при атака на Китай ще подпалят подметките както ги подпалиха от Кабул с 300км/ч. Те война не са печелили в историята си без коалиция :))

100

Мда

преди 1 година

Може да наложат блокада докато таиван не клекне е сащ ще се вьрне в каменнста ера всички процесори се правят в таиван и китай

99

Ха ха

преди 1 година

Китай построи най големият радиотелескоп в светъ преди да си вьрне таиван ха познайте защоКитайците твьрдят , че се чува дори и шепот от планета отдалечена на -100 светлинни години безценен инструмент в шпионажа и радиоелектронната борба

98

Тия па! експерти!

преди 1 година

А вариант при който Китай изравнява острова, сСлага го под блокада и изчаква година - две не им ли хрумвал на краварите? Тогава загубите за Китай ще са направо никакви! Ако след първата година ползват острова за полигон за стратегически ракети даже и хич няма да имат проблем! За разлика от краварника който ще се лиши от основните мощности за производство на високотехнологични чипове!

97

Независим коментар

преди 1 година

Този институт предвижда само за Тайван загуби. А, ако сметне, че САЩ помагат и на Украйна. То ще се окаже, че САЩ воюва срещу всички и загубите ще са несъразмерни. Или САЩ ще спре да подкрепя Украйна и тя ще падне. Или нама да подкрепи Тайван и рой ще падне. Истината е, че всички тези държави без САЩ са една нула. Ама, пък самите САЩ, как ли ще играят на сто фронта. В Украйна им помага ЕС, но той скоро ще клекне. В Тайван, Япония. Ама САЩ много ясно вече си дават разума, че не са вездесъщи.

96

Анонимен

преди 1 година

Па колко загуби да претърпят китайците при положение ,че са 1.5 милиарда души всеки от тях да плювне по един път и ще потопят Тайван..

95

Анонимен

преди 1 година

Диър американ фриендс-колониалната ера отмина, монополярният момент в историята отминава-моля разберете го и спрете да войвате и провокирате войни!

94

Христо Христов

преди 1 година

Китай първо ще бутне долара... има капацитет.

93

Уффф

преди 1 година

Олелеле, пълен смяхКитай с плуване ще ги си ги върне. А пък ако се изсерат по веднъж това ще плава в ***.. Само човек отвъд океана би си повярвал

92

Христо Христов

преди 1 година

Китай инвестира колкото САЩ в изкуствен интелект, така че нищо чудно да имат двойно повече модели. Отделно, че Китай не смята да напада Тайван. Достатъчно е да унищожи базите на САЩ в окупирана Япония и Гуам.

91

До 107

преди 1 година

Явно никога не си бил в Китай, САЩ..или където и са е било!

90

До 107

преди 1 година

Оо да, ние тек в Германия сме насила деиндустриализирани и стремглаво навлизаме в постиндустриалната ера!

89

Анонимен

преди 1 година

Комунделите си мислят че каквото хвърчи и се яде и е достатъчно да бутнеш една лозова клечка в земята и да пиеш вино. Нещата не стоят така драги ***. Китай си беше слабо развита държава и сега е слабо развита държава но с голямо производство на ширпотреба. И то ширпотреба на ишлеме с материали на клиента, това не е развита индустриална и технологична държава. Развитият западен свят вече навлезе в епохата на постиндустриалната революция. Ама откъде *** да знае какво е това.

88

Украински гамбит

преди 1 година

Ще се повтори ха ха!

87

Анонимен

преди 1 година

Мисля че след разрушаването и загубата на Украйна, никой с една мозъчна клетка няма да вярва че Нато ще го защити срещу ядрена сила!!

86

Анонимен

преди 1 година

Статия за натофили-онанисти. Американския пудел няма шанс срещу китай.