91

Анонимен

преди 1 година

До Вътю Т.Панчев За това старо желязо няма снаряди и не се произвеждат вече, защото е отписано от НАТО като неефективно за борба с летящи цели. Не става и за стрелба по сухоземни цели. А тия тука се напъват да надуват пропаганден балон за тези вторични суровини.

90

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ... егати тъпата западна пропаганда - "малкото оръжие, свалящо иранските дронове...". Бихте ли се спрели малко в лъжите и да посочите колко всъщност дрона са свалили? По простата причина, че тези дронове са от пластмаса и радарът на остарелите Гепарди не ги виждат. Точно затова тези Гепарди са спрени от въоръжение в НАТО и за тях няма снаряди вече. Естествено може да продължите да лъжете не за 80 свалени дрона а за 800 000 - хартията ще изтърпи всичко. И който е глупав може и да вярва.

89

Анонимен

преди 1 година

Още ли има някой който им се връзва на тия?

88

Анонимен

преди 1 година

Да обясня тука на русоРобите защо Коледа е точно на 25 декември. От 25 декември денят започва да расте. В древността, още преди християнството, се е празнувал денят на Слънцето, което е обожествявано. В Римската империя също е бил голям празник, християнството се утвърждава именно там и Църквата "слага" Рождество Христово именно на този ден. Ха сега ми обяснете какво празнуват на 7 януари пияните рашисти?

87

Вътю Т.Панчев

преди 1 година

Швейцария не давала да се изнесат 12 500 снаряда ?? Че то тия бройки са за цели 5 минути стрелба бе ...

86

Анонимен

преди 1 година

В конфликта бяха унищожени натовски тенекии за 70 милиарда долара

85

Анонимен

преди 1 година

Все свалят дроновете, а все реват, че Русия м унищожава инфраструктурата. Нещо не се връзва май?

84

Аз съм

преди 1 година

То затова в американската преса се оплакват че укрите свалят дронове с ракети 7 пъти по скъпи от дроновете. Незнам кой ще плаща накрая.

83

Следобедно пасквилче

преди 1 година

"Въпреки че американските служители не могат да потвърдят огромния брой свалени дронове, "нямаме причина да не вярваме на това, което казват", каза служител на Министерството на отбраната, който пожела анонимност, за да обсъди въпроса..." Леле, колко ли ви плащат за това гнy$$$но ученическо съчинение,пълна фанрасмагория,измислици,вероятности и предположения?!? Без факти,само копнато оттук-оттам,някой каза, друг рече,трети мислил, четвърти предположил... :)

82

Айде бе

преди 1 година

Да, бе. Зеленски ги сваля с прашка от бункера. Не му трябват никакви гепарди. Той е украински супер-дупер мега херой.

81

Армата

преди 1 година

Поредният калпав фейк.Ръждивата тенекийка Гепард може да свали само депресирана гарга,и то с голямо усилие.Мястото и е в музей,или на сметище.Но...укрите много не подбират и лапат това,което им се дава.Слава!

80

И КВО ИЗЛИЗА?

преди 1 година

ИРАН И САЩ СЕ БИЯТ НА ТЕРЕНА НА БИВШАТА СССР И ПОЛЗВАТ ЗА ЦЕЛТА НАРОДА НАСЕЛЯВАЩ ЗЕМИТЕ М/У МАСКВА И ЧЕРНО МОРЕ.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Чисто съветска разработка ,от време оно ! Нищо ново .

78

Хе хе

преди 1 година

До Анонимен По тази логика ,преди време ,урките сваляха 60 -70 ракети , от 50 изстреляни от руска страна . С една дума ,лъжата е основна демократична ценност .

77

Анонимен

преди 1 година

петролно газовата индустрия е глутница. Всеки ти се усмихва и гледа да те изхвърли от пазара. Правят ти номера да те изгонят от пазара. Я революция, я нещо друго. Обаче сам да се изхвърлиш от пазара е върха на тъпотата. Всички от ОПЕК потриват ръце от кеф.

76

Анонимен

преди 1 година

доста е кофти да имаш големи запаси от нещо което след години няма да се използва и да не можеш да продаваш сега.

75

Анонимен

преди 1 година

До Ами прекасно! Най-прекрасно ще е ти да си заминеш в родината Сибир.

74

SS

преди 1 година

Кой хаби 35 милиметрови разривни снаряди да сваля дронове ? Дрон се сваля най лесно....ама няма да издавам военни тайни,нито пък да уча нашите шапкари !

73

Анонимен

преди 1 година

Днес се е случила още една Макеевка на окупираният ляв бряг на Днепър. Склад с няколко стотин добре замаскирани ракети С300 е взривен а заедно с него и обслужващият персонал от стотина окупатори. Нещастието на Путин го няма никъде по света.

72

SS

преди 1 година

Кой хаби 35 милиметрови разривни снаряди да сваля дронове ? Ето се сваля най лесно....ама няма да издавам военни тайни,нито пък да уча нашите шапкари !