39

Анонимен

преди 1 година

Мили жалки съотечественици, скоро синовете ви ще тръгнат на война, ще си скубете косите под черните забрадки и ще благославяте чл.5.Още ще поскъпне дарвеният материал и газта....за ковчези и кремации.....

38

Факт

преди 1 година

Един Кимик с 20 хаймърса направи Путин за смях.САЩ имат на въоръжение 1500 хаймърс.

37

Шизо с червен каскет

преди 1 година

За три дни Киев,за седмица Берлин,после на Ламанша.

36

МНЕНИЕ

преди 1 година

Света вижда какво се случва в Украйна - води се Война между Руската Армия и САЩ Армията - там няма украински военни . България се намеси в помощ на САЩ Армията .Очаквам Русия да Затвори Лукойл в Бургас .

35

ZZ top

преди 1 година

Бахмут не трябва да се превзема там се утилизират най много укронацисти, само за един месец са дали фира над 40К. А и Руските сили държат по добрите позиции нали знаете, че наемниците категорично отказват да бъдат пращани там. Не знам какви атаки са отбили Укрите но бягат много здраво посрещани от артилерията. Голям бой ядат на всички направлетия започна да се усеща насищането на фронта. Скоро ще видите какво е настъпление по границите на Беларус е струпана снашно много техника и жива сила скоро

34

Рашистите кефят

преди 1 година

Три месеца превземаха цял завод, 10 месеца Киев - и стои непревзет, биеха се за да откъснат и морската столица Одеса, а сега се сражават за едно село 2 месеца. При тези стечения на обстоятелствата никакво освобождение няма да има в България и ще си останем в НАТО, ЕС и САЩски приятели. Язък за барутя, язък за раздуФките на тукашните пролетарии: скръб за тях и скрап - за украинските вагрянки от стотиците единици СеСеСеРейска железария.

33

Striker

преди 1 година

Ама тва щото Пу_т+лер искал да спира войната, дето не беше война, нали? Само пълно унищожение на Блатная ще донесе мир на света.

32

Анонимен

преди 1 година

Вместо да си оправят кoчинaтa болшевиките искат още територии. За какво са им? Нали имат толкова много земя. Оправете си нея, асфалтирайте, газифицирайте. Северът в Русия реално е без газ. Малко са газифицираните места на север.

31

Анонимен

преди 1 година

Пет пари не давам ни за украинците ни за руснаците. Ако може няколко години да продължи сакатлъкът между тях и да се избиват като кучета едни други ще е най-добре. Важното е че най-великият спечели световната титла в неделя! Благодарим ти, Лионел за радостта!

30

Зрител

преди 1 година

Белият дом. бай дън и урсула на официална вечеря. Един от гостите ги пита какво си шушукат: - Правим планове за третата световна война - казва бай дън. - И какви са плановете? - пита гостът. - Избиваме 2 милиона укри и един зъболекар! - Защо един зъболекар? - Казах ли ти, че никой няма да пита за укрите - усмихва се урсула.

29

Анонимен

преди 1 година

До 27...Напротив численото превъзходство беше на страната на украинците.Русия влезе в Украйна само с 10% от армията си.

28

Анонимен

преди 1 година

Opкитe биват удържани навсякъде и отблъсквани, като това ще продължи до окончателното освобождаване на Украйна от болшевиките.

27

Туриста

преди 1 година

Скоро верно в Окрайна нема останат ''мъжленца'' и тогава ега не ида си набера женички и после аре ги засилвам към Холандия да бачкат :)

26

Основател 681

преди 1 година

Вие се радвайте, че Русия Ви освободи, оти ваще национални герои не ставаха з атая работа. А сега трябва и да ви анексира, за да не потъне България съвсем.

25

Анонимен

преди 1 година

Въпреки численото превъзходство на руските войски, и въпреки това, че на ден руснаците харчат почти три пъти повече муниции от украинците, и въпреки ударите на варварите срещу граждански обекти, реално варварите не могат да напредват. Води се позиционна борба.

24

Анонимен

преди 1 година

Много ясно.Украинците хвърлят всичко в Бахмут,малко трябва да се раздвижат други части на фронта.Започна поредната мобилизация в Украйна и тя вече засяга и по-богатите хора.Всеки мъж,който може да носи оръжие е прибиран дори от паркинги на търговски центрове.Скоро в Украйна май няма да останат мъже.

23

Христо Ботев

преди 1 година

Ооо Окрайна, ооо Окрайна....то превърна се краварна ! Оооооо защоооо, о защооооо зелето се оказа такова л... еххх Окрайна, така си ми омайна, че уринирах тази сутрин в твоя чест, пожелавам ти ''късмет'' !

22

Анонимен

преди 1 година

до 21 Краварче, те украинските фашисти не умират викаш? Те са терминатори щото. Жалъък кравар!

21

Анонимен

преди 1 година

Членовете на Конгреса Лорън Бобърт и Мат Гец останаха седнали, докато колегите им конгресмени аплодираха на крака Зеленски. Аз и Лорън Бобърт не станахме по време на това представление в стил "Северна Корея", каза Гец.Според него Конгресът на САЩ е поканил Зеленски, за да оправдае огромните разходи за Украйна, които са включени в законопроекта за бюджета. Гец нарече Украйна исторически корумпирана страна.

20

Мечока Иван

преди 1 година

Почиствам бавно, но качествено кафявата мръсотия.