49

Сата НАТО

преди 1 година

Ти да видиш. За какво свалихте тогава Борисов? -----///----- Никой не е свалял Борисов, той сам се свали.

48

Анонимен

преди 1 година

Абе Мирчев,ония другите кондоми МаЛтин и Ристе няма ли да вземат отношение по въпроса с дефицита и повишаването на минималното възнаграждение!

47

ЛОШО!

преди 1 година

Споко мирчев твойте аверчета хамериканците и юдеите ша бутнат некой лев!А и може да не купувате още хартийки и чертежи за милиарди? ко ша каиш?

46

ХоХо

преди 1 година

Мирчо'в , за да не изпадне държавата в подобно положение ПРЕДЛАГАМ: депутатите да получават МИНИМАЛНА работна заплата ! И без това сте превърнали ПАРЛАМАента в говориля и само си мерите долуподписаните.....

45

Анонимен

преди 1 година

Гледам след вчерашната издънка и подкрепата за червените чорбаджии,сита наши *любимци*са изпаднали е обяснителен режим,колко страшно щяло да стане ако червените робовладелци взе мн ат че бъдат накарани да увеличат подаянието на раята на 340 Евро нето на месец,нямате стане ей ама недейте забравя че идват избори и ще видите парламент и власт през крив макарон!

44

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш. За какво свалихте тогава Борисов?

43

Охо

преди 1 година

този път няма да има само бой...

42

нема грижи

преди 1 година

Коkoрчо е завършил харвард, все ще измисли нещо. Да вземем заем от правилната банка за да има после комисионна от лихвите. То така и Велчев ги нагласи едно време нещата. Ако пък искате наистина експерт то проф. Гечев винаги е на линия, човека ги разбира нещата, все пак е професор от унсс. Неа грижи.........Чудя се дали ако заложиме парите от бюджета на мачове няма да го удвоим?????? гледам рекламират големи печалби и бонуси.

41

Анонимен

преди 1 година

Нов данък за Лукайл, за оръжейните производители и търговци и за логистичните фирми и ще дойдат достатъчно пари в бюджета. Горните три печелят милиарди левове на гърба на бедния българин.

40

Лолита

преди 1 година

Добре че бяха ПП и ДБ за да ви покажат хилядите измами които се извършват, иначе Българина си блееше а държавата отиваше в бунището а ГЕРБ-ДПС си богатееха и завземаха всички ресурси, включително и частни. Кражби на корем както се казва

39

Хаха

преди 1 година

По времето на ГЕРБ-ДПС се правеха следните неща, обявява се поръчка за нова детска градина. За да участвате като фирма трябва да платите същата сума на общинара в сметка в офшорна зона. Пускате документите и надувате цената двойно или тройно за да избиете подкупа. Общината магически одобрява вашата поръчка за 2-на или 3-на завишена цена. Всичко е чисто и измама няма нали така господа малограмотници ?

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя песоглавец и неговите баш ортаци Ристе и Малогабаритното генералче,не трябва да им се дава трибуна още по малко власт,това са крайно вредни индивиди за България!

37

Олеее

преди 1 година

Малограмотниците тук не могат да проумеят че за 7 месеца няма как да отклониш толкова много средства. Истината е че 12г ГЕРБ-ДПС крадоха яко и нарочно преди да сдадат властта набълбукаха държавата с още поръчки и задължения, а сега се оправдават като обвиняват правителство на 7 месеца. Това е смешно просто, всички знаем за поръчките на тройни и 5рни цени по магистрали, общини и т.н.

36

До 33 ъхъъ

преди 1 година

Аааааа не,къде забрави и набедените демократи на мравояда Ристю и пишман генерал-гноома Атанасов които също се наведоха в услуга на червената олигархия при отхвърлянето на предложението за нова формула за МРЗ в България!

35

Нане

преди 1 година

Така, така мирчо... И за да не стигнем до този сценарий предлагам 50 процента съкращение на всички държавни хрантутници а останалите включително и ти, минавате на минимална работна заплата... ===)))

34

Анонимен

преди 1 година

До До32 Опаа 36, ами за това говорим бе дъртак това 90% старо съветско оръжие трябва да отиде в канала. Я погледнете една Румъния какво направи за 12 години. Вие къде спахте като ги избирахте тези *** от ГЕРБ-ДПС-БСП а ?

33

Анонимен

преди 1 година

От както дойде "промяната" държавата и гражданите са пред фалит.

32

До32 Опаа

преди 1 година

Какво боеспособност бе момче младо,след тридесет и три години демокрация,въоръжението в армията все още е на 90% руско-съветско!След още двайсет години имаме шанс да се сдобием с някой друг *** оръжеен трофей и гордо да се перим с него колко сме "боеспособни"!

31

ГЕРБер

преди 1 година

Модела на управление при ГЕРБ винаги е бил като по комунистическо време. Колкото по на високо в държавното управление толкова повече "гарантирано позволение" имаш да присвояваш от публичните средства. С една думичка да "крадеш"

30

ъхъъ

преди 1 година

Само да кажа на господата русофилчета на заплата при Митрофанова. В тези седем месеца се платиха и заеми за 3 милиарда на ГЕРБ и Борисов, както и се запушиха доста дупки, но както виждаме ГЕРБ-ДПС-БСП не желае да дава властта. Точно поради тази причина се развихри спекулата, престъпността и разделението ГЕРБ-ДПС-БСП са собствениците на едрия бизнес в България, време е това да го разберете, същите които източват държавата и публичните средства последните 30 години на "прехода"