29

...

преди 1 година

В работно време правя средно по 20к крачки. Рекорда ми е 27к за един ден.

28

Анонимен

преди 1 година

"Почти никой не ги прави в съвременния град." - В България основно. Мазнинточчовци навсякъде.

27

Анонимен

преди 1 година

До 28 - Пържолите не са толкова проблем. А и е по-добре да правиш НЕЩО откокито нищи, макар да не на 100%.

26

1

преди 1 година

Аз пък не мога да разбера как има хора на които им харесва да лежат и да не се движат.Даже като се движа е най-голямото удоволствие, ям всичко и съм слаба, не ти трябват диети и нищо.Тялото не е създадено да лежи , а да се движи мисля че това трябва да е нормалното състояние на всеки, а не да пишете статийки как да ходиш по 10 хиляди крачки и да се успокояваш, че се движиш.Който не му идва отвътре да се движи е болен!

25

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисълът от 10 хиляди крачки ако после седнеш да муеш 5 пържоли и 2 кила шоколад и сладолед. Или живееш здравословно или не. Имам колежки които цял ден вървят с шише вода от 2 литра и гълтат на сила щото водата водела до отслабвне. И в обедната почивка се тъпчат с голям дюнер. Е голяма файда после,че се наливаш с вода.

24

Анонимен

преди 1 година

10 000 крачки на ден ги навъртам само от леглото до хладилника. Човек е устроен да изминава по 25-40км. на ден и да стои седнал не повече от няколко минути. По-добре излегнат.

23

Анонимен

преди 1 година

Абе има хора до магазина дето им е на 200 метра не искат да ходят пеша, ами подкарват колата до там, пък вие 10 000 крачки. Почти никой не ги прави в съвременния град.

22

Муахаха

преди 1 година

Първо - 10 000 крачки на ден не са никак много!!! Една 40 мин. разходка с по-забързано ходене са толкова крачки!Второ - 10 000 крачки на ден не е измислица на някакво японско приложение, а резултат от изследвания на множество медицински експерти и е ДОКАЗАНО, че това е минимума за поддържане на достатъчно натоварване на сърцето за да бъде то в нормален тонус!Ако в ежедневието си не можете да направите 10 000 крачки, сте ебемтии и търтея!!!

21

дневен режим

преди 1 година

"10 хиляди крячки" е условно какво искате да се пише "правете секс не по малко от 2 часа" и спете задължително по 7-8 часа хранете се редовно..

20

Анонимен

преди 1 година

Добре, че беше специалистката по безсмислени статийки Михаела да ни просветли по тая тема, че иначе мерих всеки ден крачките си с ролетка, за да не се мина

19

Анонимен

преди 1 година

Мише, а по колко пъти на ден да го вкарваме? 10 000 стигат ли?

18

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера тая що не си пише статиите за секса, а се занимава с неща от които си няма и елементарно понятие. Статията препоръчва да се влачите и да не си давате зор, и да правите и да не правите било все тая. Страшен съвет, няма що!

17

Анонимен

преди 1 година

До Мечта за всяка торбаВместо да ходиш и да се връщаш от работа, мола или някое заведение с кола можеш да ходиш пеш и това се нарича разходка. Не е казано че тези крачки трябва да ги правиш на колелото в някой фитнес.

16

Анонимен

преди 1 година

Един млад и активен човек прави по толкова крачки на ден.

15

Анонимен

преди 1 година

Безкрайно важна тема.

14

Десет хиляди ХРАЧКИ

преди 1 година

Наглосаксонците вярват, че ако впрегнат всички медии и изплюят десет хиляди мазни храчки по своя противник ще спечелят надпреварата. Та напоследък цялата Западна пропаганда се превърна в една голяма храчка.

13

Мечта за всяка торба

преди 1 година

10 000 крачки и никаква мисловна дейност! Мозъка също гори калории стига да можеш да го използваш !

12

Анонимен

преди 1 година

Какво ознапава "абсолютен мит"? Искате да кажете, че ако ходя 10000 крачки, няа да изгоря калории и не е полезно? Нали си говорим в абсолютизми!

11

О, не

преди 1 година

Голяма тъпотия. Съвременния човек е като кон с капаци. Това с крачките е поредната. Ако не отиваш никъде, не свършваш нищо, а просто мааш крачоли, не виждам как ще се почувстваш по-добре. Всяко действие трябва да те води някъде. Затова да направиш сто крачки в градината или да нацепиш малко дърва е 200 пъти по-добре от да въртиш напразно Вело или да обикаляш парка. Разбира се, на коне с капаци не може да им обясниш или казват, че на село няма работа. Все едно в града са бил Гейтс и илон мъск.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз пък имам колежки, дето цял ден търкат някой стол, само и само защото са на работа и да не се прецакат да свършат нещо излишно и след това ходят на фитнес. Там си плащат и на другия ден ривът, колко се изморили. Аз предпочитам да свърша нещо повече, въпреки че може и да се седи. Човек е създаден да се движи, стига да не е болен.