11

анонимен

преди 1 година

На кого позицията,бе продажник долен, българския народ е против всияко освен нормална хуманитарна, човешка помощ и то пак в рамките на разумното. За такива като Вас всичките ни смятат по долни от роби, Плюя

10

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да изтегли войските си от териториите с рускоезично население. За карай на конфликта не се говори. Говори се за ОЩЕ десетки милиарда дилари от САЩ за украинската шайка. Говори се и за разполагане на ядрено оръжие в Беларус. Конфликтът ще свърш, погато САщ капитулират, още не се и канят, дотогава могат да потопят цяла ЕВропа в кръв и разруха, вклюючително България, Никога не са се спирали пред нищо.

9

Така е! Така е!

преди 1 година

Така е, управляващите не се съобразяват с мвозинството на българския народ, а с американските интереси! Ясни сте!

8

Анонимен

преди 1 година

Какви позиции бе.Едно правителство не може да създадете.Няма армия,но тръгнал да раздава оръжие.Единствено може да се кланяте на някой само и да лазите да се харесате на господарите си.

7

"Той уточни,

преди 1 година

че рамката на преговорите ще зависи от Украйна." - баш от Украйна не мисля, че ще зависи. Може да зависи от САЩ, РФ, може дори от НАТО да зависи, но от Украйна едва ли зависи нещо. В момента държавата е на 100% издръжки за военна помощ от НАТО, икономиката е поне 40% надолу, енергийната инфраструктурата е в окаяно състояние, а от нея зависят останалите 60% от икономиката и плана за възстановяване виси на МВФ. Нищо не може да зависи от държава в такова разкрачено положение...

6

Анонимен

преди 1 година

Долни наведени предатели без грам достойнство за 5лв. Се продават.

5

Анонимен

преди 1 година

Георги Панайотов е същият продажен русофоб и българофоб! Докопа се да е посланик, един шапкар. Нека им види "партньорството" на германците!!

4

Ясни сте,

преди 1 година

Българомразци! Я чеъеъе Луфтханза как отказали да съпроводят 12 годишното дете на бълг. посланик в Щатите. Летяло самО, и бащата е платил услугата от Франкфурт да го качат на самолет до София. Щото мислели, че България е чадт от Русия! Нацисти, и русначе, и етиопче да е, това е дете, готови били да го оставят на летище в чужда страна!?

3

Българин

преди 1 година

Нацистиииии!!!! Кой те е избирал тебе, та да говориш от името на българския народ.

2

Анонимен

преди 1 година

този министър не е избран от българския народ

1

Анонимен

преди 1 година

И ЕС показа ясната си позиция към нас с Шенген