21

ББ

преди 1 година

Слава на Героите в Украйна!!презрение към убийците руснаци на жени и деца...спрете геноцида пред Свободният Свят да реши да ви спре...спряхме хитлер превзел половината свят....путин играе смъртоносна за народите на русия игра...залага живота на руснаците...спрете тази лудост!!!дори с ядрени но я спрете!!!спрете касапина от масква...убиващ децата на руснаците!!!!дори с ядрена...да е!!!не позволявайте раждането на нов хитлер...дори и с ядрена но го спрете!!!

20

Анонимен

преди 1 година

До Да само на Богатитетя и това прави Държавата на доган-борисов-пеевски...дава на богатият путин...построихме му руски поток със глада на българските деца бягащи от домовете ни.от земята ни,строим на богатият путин за да може да убива ...жени и деца...съучастници са му доган-борисов...и плеядата ндсве,атака,вмро,***...обслужващ персонал главният агент на кгб..доганя...дпс от 30 г. управляват...бедната ми България...пеевски купува Свободата ви срещу ...50 лв..ограбени от вас и децата ви

19

Божееее

преди 1 година

До Българкане позори за пореден път Българите!...смислено...*** и мисли,ценности...алчност и лЮбоФ към властта и копейките са ви бога,неграмотни и алчни като господаря им...обичащи да убиват и...смислено децата на копейкин...в мАсква ли са,след като според него и аверите му там и "рая"?...стои тук и усвоява ЕС данъци...до кога ли???

18

Да само на Богатите

преди 1 година

Държавата трябва да дава пари на богатите, бизнесмени, хотелиери и чужденстранни бежанци с джипове да са настанени в луск и спа хотели.

17

ББ

преди 1 година

До Ssама такива коли карат на 15 хил.,...убийци охранявани от мВр,полицай с по три коли,как става тази...с на дпс-гроб благословия,с насажданата ни от *** обслужващи убиец на жени и деца в украйна..."ценност"...ще ви изпратя ядрена...елементарни...САЩ,Кралството,Франция...и Свободният Свят ще ги превърнат в черна дупка...не се съмнявайте!!!Бог да пази Свободният Свят!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Ама ние и не мислим да ти идваме на гроба. Ако това нещо те спира, не се притеснявай.

15

До Теди

преди 1 година

Ти не беше ли богата и с богат мъж? Или си друга Теди?

14

Анонимен

преди 1 година

Пари сме длъжни да плащаме на САЩ и Украйна ( коланиален данък все пак!) На българите не сме длъжни да даваме пари! Те са само тук да пълнят държавните каси да има за нас и колониалния данък!!

13

ББ

преди 1 година

До Напом и са Украйнци,спечелили ,уважението на Свободният Свят с саможертвата да защитават домовете си ...за разлика от теб...работещ за копейки,не сме дали...дава ги ЕС,дават доброволци,помагат здраво защото сме читав Народ...копейкаджийте на бочко и доган намалявате,САЩ и ЕС ще ви погнат и спрат грабежите....прогледнаха как с техни пари финансирате убийствата в Украйна...Слава на Героите в Украйна!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Пари е смислено да се дават само на САЩ! За самолети! Ха ха ха

11

Тоя ме разби

преди 1 година

Следващата година инфлацията вероятно ще е средно 10-15%, но за потребителската кошница обаче не очаквам значителни промени.

10

Българка

преди 1 година

Пари е смислено да се дават само на украинци! Ха ха ха

9

Божееее

преди 1 година

До Асанхаха...пилешкото било вредно...виж етила във фалшивата водка на умиращите руски деца с която ги дрогират...била полезна...руско-изрожденска пропаганда...у лево ...изчадие руско!!!

8

Напомняне

преди 1 година

Е, нали дадохте милиони на укрите, защо да давате и на нашите пенсионери, пострадали от природни бедствия или други нуждаещи се. Измиха си ръцете, нали?

7

Христо Христов

преди 1 година

Държавата трябва да дава пари само на гласувалите ЗА България. 95те % гасували за ес и нато не трябва да получат нито стотинка. Техният дял може да бъде даден на украйна или други гей движения.

6

ББ

преди 1 година

хаха...може да взема от всички ви данъци...но с тях да строй руски потоци...да дава на бизнесмени не пройзвеждащи нищо и не продаващи нищо,не плащащи данъци...колко и какви е платил...доган?...а пеевски?...а прокопиев?...а боко,само от КТБ му пратиха стотици милиони,така заяви шефа им,попитайте го...давайте факти...манипулации по руски...не ви вЯрваме вече...г-а ПР на путин!!!

5

Реалист

преди 1 година

Четете история, пак повтарям - на никой не трябва да се помага. Всичко е свободен пазар. Всякаква намеса е вредна.

4

Реалист

преди 1 година

Не трябва да се помага на никой!

3

Анонимен

преди 1 година

Красенчо , това е така от поне 30 години ! И тогава се "помагаше" на определени хора и "помощта" беше в куфарчета ! Сега пак се помага на същите определени хора ...

2

Анонимен

преди 1 година

Главно на безработни след 40 г. трябват пари, защото не ги наемат на работа часника а и не могат да се пенсионира до 70 г.. А се раздават пачки на млади мързеливи роми.