260

глад и сополи

преди 1 година

На тях им стига репарациите които ще плащат Те ще плащат за изграждането на нова съвременна Украйна

259

Анонимен

преди 1 година

Цяла статия за елемнтарен отговор? Защото нито една от съчинените санкции не е предвидена да подейства на Русия, затова. Всички писания и хвалби са само за да не може народът навреме да се усети, че "санкциите" са насочени срещу собственото население на Европа и САЩ. Най-вече на Европа.

258

Анонимен

преди 1 година

До 277Отворко ти що е Идеш да се биеш за милите украинци/ки като знаеш много

257

Анонимен

преди 1 година

. . . Когато през февруари тази година Русия нахлу в Украйна, международната общност наложи редица санкции . . . Санкциите срещу Русия са от 2014, сверете си часовниците бе неграмотници! От тук нататък съдържанието на статията не съм чел!

256

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ДА СЕ СЪЮЗЯТ -ДОБРОВОЛЦИ.МАТЪ УКРАЙНА ЗАВЕТ !!ЗА ЗЕЛЕНСКОВА !!!

255

.....

преди 1 година

До Анонимен 289,бях, но ми казаха че не било хуманно това което правя и ме помолиха да си тръгна, пък те се жалваха за 300-400 убити.... като е война война, и причките трябва да ги убиеш че знаеш ли какво носят, ей го на един прилеп какви неща сътвори. затова след мен пожар, след пожара потоп и накрая содом и гомор за да не остава нищо живо 2м под земята!

254

Истина

преди 1 година

защо си мислят че няма да се откраднат някои технологии и да започнат да си ги произвеждат под свое име, да може да са на 4-5 години и да има по-добри, но тези ще им вършат работа, реално както ние правихме нашия си процесор копие на чужд, къде на апъл2 къде на моторола... Да може да не е много законно но е работещо решение, какво ще им забранят да крадат ли :)

253

Европеец

преди 1 година

Чакаме анализа за икономическия колапс на Европа, вследствие на самоубийствените санкции.

252

Мето

преди 1 година

Русия не е на колене защото е по гръб. Костенурка по гръб е тя /черепаха/.

251

ПАРАДОКС ЛИ ? ЩО ЛИ

преди 1 година

РУСУФИЛИТЕ ПИСКАТ ЗА РУСИЯ АМА СИ СТОЯТ В БЪЛГАРИЯ ???? ЩО БЕ ТАВАРИЩИ ?БЕГОМ У РУСИЯ

250

Костов

преди 1 година

ЗАЩОТО СТАВАТ САМО ВЪЗМОЖНИТЕ НЕЩА!

249

Анонимен

преди 1 година

Всички санкции са незаконни, тъй като Съветът за сигурност на ООН е единственият орган, упълномощен да налага санкции, а такива няма. Оттук насетне всички ревове на западняците, че Русия не си спазвала някакви договори са глас в пустиня.

248

Анонимен

преди 1 година

А защо Русия укрепва граничните линии с Украйна???Тези отпреди 2014 г.,а не анексираните! Пак ли в израз на добра воля?

247

,spas

преди 1 година

Като ограничат газта и нефта до минимум за Европа и света. Като тока стане нереално скъп и храната бъде дефицит, тогава ще има мирно споразумение и най после ще си отдъхнем!!

246

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия все още не е поставена на колене?Засега не се наблюдава сакнкциите да дават резултат.резултат дават европейците тяхната икономика всеки ден се руши резултата дава европа стачките си кои е на колене преди да обвиняваш помисли си за теб че си не способен да си прехрахиш семеиството си а после да обвиняваш европа се клати и се люлей от паразитни не способни политици по друго немога да ги назова

245

Анонимен

преди 1 година

*** марш да се биете в окопите нали мразите ЕС , Велика Русия ви зове елате и се бийте като мъже!

244

Е КАК?

преди 1 година

ЗАЩОТО Е ЛЕГНАЛА В НОКАУТ!

243

Ха-ха

преди 1 година

Как разбираш "пълномащабна война" ? Голям "военен" експерт трябва да си.Както виждаш укрите не смеят и да "погледнат" към Руско - ако погледнат (Кримския мост) - виждаш какво им се случва ...Пълномащабна война със съвременни средства (без ядрени такива!!!) означава пълно затриване на укро-държавата

242

ьаьаьа

преди 1 година

Другата годиня ЕС ще се разпадне и без това. Всичко отива по дяволите. ЕС няма принципи и всичко е пунта мара

241

Ха-ха

преди 1 година

И какво ще направят западните "пудели" .... ? Каквото и да направят, само помпат инфлацията в страните си !Толкоз могат, а глупавия и завоалиран "доклад" на Брюгел е за ***-шараните, който го четат и ги водят за носа!