16

Жалко, но

преди 1 година

Във всяка война печели по- силният! Украйна вече е полуразбита. Дори и всички украинци да отидат на фронта - руските ракети удрят вътрешността и разбиват тила. Това е неспасяемо, тъй като Украйна Не може да отговори със същото. Това е обективната истина. Ако Нато се намеси по- активно - смятайте че Ню Йорк ще се изпари за отрицателно време. Сащ добре знаят това. Жалко за Украйна!

15

ХХХ

преди 1 година

Да засилят войната в Украйна !

14

зеленски

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТТи записа ли се за москвич че доста се чака.

13

Русоробчитата

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ / Ооооо Робе, ти още ли си тука бе? Окупирай ми оная работа поне нещо полезно да свършеш в твоя жалък животец робски

12

До 16

преди 1 година

Дано да е така!

11

До 12

преди 1 година

Това е Апокалипсиса! Ако Нато не съществува - значи и Русия ще го отнесе някак си? Не може да има победител в тази война.

10

Красимир Иванов

преди 1 година

Мобилизацията в Украйна в момента върви с пълна сила. Над 200к украинци ще бъдат скоро готови да се включат. Путин от 3 пъти повече население не може да мобилизира толква армия.

9

Пол Крейг

преди 1 година

" Русия може да унищожи Украйна за един ден дори и без ядрено оръжие!" Някои хора осъзнават реалността. Други - не съвсем. Не съм на страната на Путин. Просто реалността е болезнена и доста неприятна.

8

До 7

преди 1 година

Хубаво, ама поглеждал ли си скоро картата на Света и Русия там?

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Украйна никога няма да стане член на НАТО поради две простички причини : 1. НАТО няма да съществува и Украйна няма да има в какво да членува ! 2. Украйна няма да съществува !

6

Ми555

преди 1 година

Само СЛЕД смяната на Зеленски може да има преговори за мир. Зеленски не може да осъзнае реалната картина на погрома. Жалко за обикновените хорица!

5

Анонимен

преди 1 година

Русия отново я увериха, че остава на дръвника и скоро ще паднат главите на двуглавата кокошка.

4

Обективно

преди 1 година

Подкрепа за Украйна = Апокалипсис за Украйна. Новата руска стратегия е с ракети, така че цяла Украйна ще бъде разбита без големи жертви от руска страна. Единствената опция за мир е Отстъпки И от Двете страни. Тоест - ПРЕГОВОРИ.

3

Другарят Путин

преди 1 година

Значи искате да унищожа Украйна!

2

Анонимен

преди 1 година

Русия ще върне министерството на националностите. В Русия живеят над 190 националности които са част от културното богатство на Русия.

1

Анонимен

преди 1 година

Тоест отново са говорили глупости , колкото да не заспят