131

СтиВън Спилбърг :

преди 1 година

"Дори и аз не мога да измисля такъв фантастичен сценарий!"

130

Мдааа

преди 1 година

Долна руска ***.

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Министерство на истината има и в САЩ мойто момче! Почни от САЩ. Всяка гадост я има или е измислена там - в сатрапията САЩ.

128

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега пак - поредните измислици от западната пропаганда! Ама вземете нещо не чак толкова изтъркано. Всеки ден публикувате почти едно и също - изтърка се вече тая плоча. Вицът на годината - доблестните фашисти на Зеленски и горките граждани на Херсон, нали?!? Интересно защо тогава тези граждани (повечето) се евакуираха, вместо да чакат тези доблестни фашисти в града си?

127

Съвпадение

преди 1 година

Тази статия много точно описва събитията в Донбас от осем години насам, където бандеровците избиваха цивилни граждани защото говорили на руски !

126

Ивануша Умника

преди 1 година

За русофилите да се уреди незбавно едно ,,обаждане до путин".И да не бъде прекъсвано,защото това ще е признак на ниска култура.

125

Анонимен

преди 1 година

Тролеите на Путин не знаят, че "министерство на истината" има само в тоталитарните държави като СССР и РФ.

124

Анонимен

преди 1 година

Нощната смяна путински тролеи е решила да заработи пишейки коментари и пишейки си сама плюсове. Интересно защо въобще им плащат на тях, като през нощта никой не чете?... Но то в РФ всичко е такова фалшиво, важното е пари да се усвояват. Армията им се оказа със старо въоръжение, а за модернизацията на армията досега Путин е похарчил за 20 г. 1000 млрд. долара... Всички тези пари са откраднато от някого... От кого? От този който е имал достъп до тях, т. е. от хората около Путин и от самият Путин.

123

гост

преди 1 година

Все още има , а предполагам че и ще има наивници вярващи на англосаксонската пропаганда и лъжи . Даже тука в Амстердам самите холандци не се връзват вече.

122

Що за изроди

преди 1 година

*** са руснаците, за съжаление и гляма част от пишещите тук. Вие русофили такива мислите, че руснаците не правят такива неща ли? Заминавайте за милата ви Русия. Но не голяма част от вас живеят назапад, но мемтаят за Русия. Ами сбъднете мечтите си. Сибир ви чака.

121

До 168

преди 1 година

Коментари като този на 162 са или от хора,които вярват на идеологии,или на лозунгари.Всички идеологии са за консумация от масите и ползват омразата за разделението им,за да не насочат агресията си към тези,които експлоатират същите тези маси.Няма значение как ще бъде наречена идеологията,която се нуждае от враг- фашизъм,националсоциализъм,комунизъм или демокрация.

120

Emile

преди 1 година

Новини от министерството на истината в стил една жена каза

119

Анонимен

преди 1 година

Престъпленията светът ще узнае в пълна сила рано или късно .Всички русофили ще се изпокрият тогава и ще се срамуват.Защото в човек има и още нещо...Съвест.Да. Сега не се срамуват.Дори пред издевателствата на режима.Приемат всичко в името на едно господство.Приемайки го за чиста истина.Доближаваща се до Нацистка Германия.Комунизма е зло.Комунизма е разделение на хората.Комунизма е господство на едни над други.Преди всичко когато се прероди в национализъм в руски вариант.Наричан...Русофилия...

118

Анонимен

преди 1 година

Ах милите те живи да ги ожалиш, направо пуснах няколко сълзи, стари номера, знаеме ги! една лъжа повтаряна сто пъти става истина, НЕ ВЪРВИ!!!

117

Анонимен

преди 1 година

Опорката в действие

116

ЦРУ

преди 1 година

Някакъв си Щирлиц пише за 9-ти септември. Друг пък му отговаря за 10 ноември. Те и двете дати отминаха. Някои от коментиращите са зле с годините. Според мен, през всяка година си има и 9-ти септември и 10-ти ноември. Днес сме 17 ноември, а и отдавна няма БКП, нито пък другаря им Тодор Живков.

115

До Щирлиц

преди 1 година

Ами той вторият 9-ти септември стана на 10-ти ноември 1989. Няма да има повече, колкото и да ви се иска, скапани комунистичиски номенклатури!

114

Анонимен

преди 1 година

Бачкай, ГаNьо, дебелите украински тьотки трябва да ядат, да не пропускат масаж и джакузи, пък и тия коли искат подръжка, иначе няма да могат да правят екскурзии по черноморското крайбрежие. Е няма по-пр ост народ, няма.

113

Анонимен

преди 1 година

Всички азиаткси империи обичат еничари. И много българи са още такива - роби на Русия в ума си.

112

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишеш за протестите в Европа ами пускаш тука тая баластра.