28

Анонимен

преди 1 година

Абе дойчевеле, излагате се пред вашия господар дедо шорош, как можахте да не кажете че потребителите на туитър отвратени от езика на омразата направо са се отказали да.ползват повече компютри и нон стоп вече гледат само сиенен докато пращат децата си да убиват злите руснаци?

27

Анонимен

преди 1 година

До 34 - Той Байдъб запелтечи, че бил опаснен.

26

Ганчо

преди 1 година

вците се засегнаха, :))))

25

много ми

преди 1 година

са странни разни неудачници де коментират един от най-гениалните хора на наше време , доказал как от обречени каузи се правят печеливши компании и как се осъществяват на практика невъзможни идеи. Но *** е друга работа, той всичко знае, разбира от всичко и си свети по пътя към нужника навън с най-нов модел смарт фон

24

Анонимен

преди 1 година

Heoлибepaлният фашизъм kъca и фъpлa cpeщy oтнeмaнe "npaвoтo" им ga лъжат и мaниnyлиpaт xopaтa no cвeтa... He биx ce yчygил, ako rлoбaлиcтkoтo "Гecтano" nogroтвя зa Mъck cъщaтa yчacт kaтo нa Cнoygън и Acaнgж?

23

Политик

преди 1 година

Има си милиарди долари човека, защо да не си къпи каквото иска. За мен е по-важното, че Бойко Борисов не може даси купи нищо. Дори и председатяля на НС мултака Рашидов. Между впрочем, последният не знае вече от коя партия е избран, а и изобщо не знае да декламира "Аз съм българче". Просто защото е турчин, случайно попаднал в български парламент. Както и депутатите от ДПС.

22

В Туитър прочетох че

преди 1 година

САЩ пращат пращат милиарди върху милиарди оръжия! Вече десетки милиарди станаха! Обаче в изявленията си казват НИЕ НЕ СМЕ СТРАНА В КОНФЛИКТА! САЩ НЕ УЧАСТВА! Когато Русия обаче ползва дронове направени по Ирански патент. Изведнъж ИРАН СЕ ПРЕВРЪЩА В СТРАНА В КОНФЛИКТА И ЗАХВЪРЧАВАТ САНКЦИИ! Тия са епитомията на ДВУЛИЧИЕ и НАГЛОСТ!

21

Цензурираха войната

преди 1 година

в Йемен досега в Туитър! Ако не знаете В Йемен има война от 2014 насам. Гражданска. САЩ поддържат смяната на режима и постоянно пращат оръжия. В тази впйна досега има загинали 400,000 цивилни. Включително майки и деца! КОЙ ЩЕ ОСЪДИ САЩ ЗА ТАЗИ КАСАПНИЦА? КОЙ И КОГА ЩЕ КАЖЕ НЕЩО НА ТЕЗИ У-БИЙ-ЦИ САЩ???

20

Белгород тръгна хора

преди 1 година

Белгород тръгна! Туитъра гърми! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда.

19

пришълеца

преди 1 година

Кокошката не пее за бабата, а я Върти наопаки:)))

18

Туитър стещу ФАЩ

преди 1 година

Срещу ФАЩ трябва да протестират! Ето, Германия я удариха нейните верни съюзници от ФАЩ! Тази зима ще е равносилна за тях не на една, а на няколко ядрени експлозии в гоавните им градове. Но те са дотолкова безгръбначни, че не могат да посочат с пръст дори извършителя на атентатите върху СП. Строго секретно било, не знам си какво си. В тая ситуация Руснаците освен да ги съжаляват друго не могат да направят. Тъжна картинка.

17

Урсулката там ли е?

преди 1 година

Тая луда лелка купи 4 милиарда ваксини още!! И то отгоре на това което вече сме изболи в ЕС! Превърна ни на пилета бройлери дето ги бучат с антибиотици и какво ли не през ден. После за капак изпраска 9 пакета санкции на Русия и фактически закри Европейската икономика като ни превърна в придатък на САЩ! Има ли политик в Европа който да е причинил повече вреди от тази скудоумна невръстеничка?

16

До 17

преди 1 година

И аз съм в Гврмания! Как се издържа на това? И защо да държим? Писна му на народа! Хората са в шок. Настава хиперинфлацииия! А по улиците настава армагедон. Съседът си сложи блиндирана врата. Купи си оръжие.

15

Анонимен

преди 1 година

И туитър и фейсбук са оръдия на сатаната за контрол и манипулация на човеците там ги бележи с 666 за Ада и вечните им мъчения, там грешника споделя всичко

14

Отразява ли в Туитър

преди 1 година

масовите протести в Европа заради цените. Пред очите ми пребиха група Украинци, които бяха татуирани с пречупени кръстове. Германците ги биха и им казаха да си ходят в Украйна. После скандираха Слава Русия, Слава П-у-ти-н. Германците добре знаят кой саботира потока. И вече пренастроиха геополитическия си компас.

13

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязоха и от Туитър съвсем изтрещяха:)))

12

Анонимен

преди 1 година

В Мъск е надеждата на нормалните човешки същества. Дано да не го принудят да смени курса.

11

До 11

преди 1 година

Вие оставете ФАЩ! В Германия съм. Не съм се къпал от седмица. Топла вода няма. Газ няма. А и да има газ няма пари да платим. На улицата е джунгла. Краде се. Храна няма. Студ настава. Шолц е в шок. Както и мизерниците около него. Всички знаят кой ни гръмна тръбата но никой не смее да каже. Безгръбначни да.

10

Боже дай сили

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

9

До 13

преди 1 година

Ужасно е! Има доста такива видеа. Вече не могат да скрият моралния си разпад. https://youtu.be/IyBkJES4QyU