149

Cartman1912

преди 1 година

Путин се уплашил, че Байдън, като го хване деменцията и вземе да се върти без да знае къде отива, от центрообежната сила ръцете му ще се засилят и ще шамаросат яздещия мечки. Затова по-добре на сигурно в бункерчето да не се налага да мисли оправдания за жестове на добра воля. Пък и все пак навън го дебне сатаната, ковид, кемтрейлс и др.

148

Св

преди 1 година

Е това ако не е болен, параноичен шизофреник??? И има в ръцете си оръжие, с което решава милиони човешки животи и съдби ...

147

Анонимен

преди 1 година

Едва ли Путин ще ги удостои с честта да присъсва. Той не обича вредни и пресстъпни компании. Така, че тоя с шамарите, освен сам да си ги набие.

146

Тон

преди 1 година

Каквото и да се говори ЕС ще рухне както римската империя!

145

Georgiev

преди 1 година

Путин във времето се превърна в един диктатор, скрил се в бункерчето си, но пък голяма част от българите му се прекланят. Разбира се, това са основно не особено интелигентни и образовани хорица, почитатели на домашната ракия и бахура.

144

Ром"с

преди 1 година

Затова и отива Лавров да се "разбере" с този "побойник"...където е искал шамар да му удари .. .Само да не се уплаши пък той сега ...и да не отиде..а да встъпва онлайн на срещата!))

143

анонимен

преди 1 година

Каквото и да говорите, Путин е негодник! хИ ще свърши като Саддам и Кадафито!

142

Анонимен

преди 1 година

Много ми се ще да беше възможно, да покажат в ефир на живо как Байден замахва да удари шамар на Путин и Путин го хвърля на глава на тази среща. Или Зеленски, който е по-дребен от Путин му посяга и резултата е същия.... Обаче няма да го бъде, защото международните срещи не са място за MMA състезания

141

Анонимен

преди 1 година

Абе вие вярвате ли си на публикуваните глупости от рода на "че един неназован участник от Г-20 е имал за цел "да го удари по лицето с плесница по време на лична среща"". Ударихте дъното с тази пропагандна тъпотия! Как изобщо ви хрумна да публикувате това? А, да платиха ви за това от структурите на Сорос, ясно.

140

Анонимен

преди 1 година

Още една фалшива новина!

139

Анонимен

преди 1 година

До разсмивате ме Образно казано "шамар". Като шамар на церемония за Оскар - за слава. Те и срещите им на Г-20 са такива сигурно. Провокация някаква се е готвела сигурно.

138

Анонимен

преди 1 година

Шамар за борисов? кога? чакаме...

137

Бай Дрън

преди 1 година

176,те тия боят шамари само виртуално. Като го срещнеш, ще се насepe от страх.

136

Бай Дрън

преди 1 година

Имаше един вестник, Жълт труд. Много го търсеха. Явно вече не е нужен, щом има толкова будни журналисти в днесбг. Браво.

135

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата по границата е провокация а нямате дори оръжие да се защитите от бежанците които пуснахте .Те не бият шамари те !!! стрелят и убиват с оръжие

134

разсмивате ме

преди 1 година

Путин да го е страх от шамар при положение, че е шампион по бойни изкуства? Другият лидер няма да успее дори да замахне, преди да се отзове проснат на земята.

133

Анонимен

преди 1 година

В супера в мола снощи гледам нов артикул малки тънки наденички по малки като грамаж от кебапче само за 2.90 парчето. Кой на кого бие шамари не знам.

132

Анонимен

преди 1 година

Тротинетките често се строяват и преброяват под някой коментар. Аз лично вече не слагам +/- , защото вече и аз съм mрол. Баай.

131

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, кърваво джyдже заслужава единствено да му мине един валяк от пътното през кyxaта манepка.

130

Анонимен

преди 1 година

Развявате украинското знаме и славите чужда страна триете отнемате достъп гоните и обиждате. Какво очаквате да изпитваме към вас и къде отива тази енергия защото това е физика а енергията се връща към този който я причинил,освен че е откровен фашизъм. Що не вземете да ни избиете ?!? После ще си живеете свободно независимо суверенно и демократично като украинците.