38

Анонимен

преди 1 година

Глупости.

37

123

преди 1 година

Нас не ни мислете.Албанците ще ви разширят "кръга".

36

АЗ КАЗАХ

преди 1 година

Всички ли в Северна Македония са като този.?

35

Леле

преди 1 година

То тези "кръгове" "оправиха" България, сега и Македония искат. Тъпо.

34

НИКОС ВЕРТИС

преди 1 година

ФИРОМ Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ ОТ АНТИЧНОСТТА ....ХЕРАКЛЕЯ ЛИНКЕСТИС, ПЕЛЛАГОНИИА, ПАИОНИИА, АХРИДА/ЛИХНИДА , И + планината ПЕРИСТЕРИ.РА, полис СТОВИ/СТОБЕ . А ВЕЛИКИЯТ ВАССИЛЕВС = ИУСТИННИАНИС = Е РОДОМ ОТ полис СТОВИ , днес НА 48 КМ ОТ ДНЕШНАТА ГРАНИЦА С МАЙКА ГЪРЦИЯ...А този османски шиптер с ИСЛЯМИСТКОТО ИМЕ = ОСМАНИ,..БЪРЗО ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО НА ПРИЕМЛИВО = ГРЪЦКО , ЗАЩОТО ГЪРЖИЯ ЩЕ ВИ НАПРАВИ ТАКЪВ ''ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕСС''...ЧЕ ТОЗИ НА БАЙ ТОДАР и БКП = ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ И СТОРИ КАТО ВИЦ И ДЕТСКА ЗАБАВА .

33

Петров

преди 1 година

Много се мазни докато влязат в ЕС, тогава вече се дръжте българи. Само им признайте " езикот и идентитетот". Та те сега се гаврят с клубове в Благоевград, химна, знамето и родината на бабите и дядовците им, а после стой та гледай!

32

Русе

преди 1 година

ЗАГЛАВИЕТО Е И ОТГОВОРЪТ ЗАЩО НИ МРАЗЯТ В МАКЕДОНИЯ И МАКЕДОНЦИТЕ.

31

Анонимен

преди 1 година

Буяр Османи е традиционно славаняско , даже чисто македонско име... Не ви щем измислената държава дръжте си я . тук си имаме други проблеми !

30

М

преди 1 година

Какви кръгове бе? Така наречената Македония е БЪЛГАРСКА! Територията си искаме! Народа, койъп в момента я населява да се премести в Сърбия! Промити мозъци! Будала ***, че изобщо позволява да се говпри за друго, освен за анексиране на тази територия!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Добре е Османи как защитава че там са македони а не бг. И по техните учебници Пиринска Македония е част от Македония. Така и ние имаме нащи учебници и политици, които не са съгласни да се пишат маке.

28

Анонимен

преди 1 година

Македония е част от България и рано или късно това ще бъде уредено юридически.

27

Анонимен

преди 1 година

ЕС призна македонския език и писменост официално! България замълча, сега казват, че България има териториални претенции, утре ще имат те! Така се почва, честито!

26

Анонимен

преди 1 година

Щом са българи там значи е България. Ако не ги защитим децата им ще станат маке, помаци, турци, сърби и ли други и ще обявят и бг за маке , сърбия и подобни.

25

Поканени са

преди 1 година

само пр0дажни евроатланДици и национални предатели! Вдигнахте ветото и северномарсианците продължават с болните си фантазии! Това ли е защита на българския национален интерес?!?

24

СС

преди 1 година

Вето за РСМ !!!

23

Хехе

преди 1 година

Претенции имат кръгове от западната съседка на Сев.Македония. Всички те са почти роднини на Османи. А претенциите първо се започват със смяна на регистрационните табели...

22

Двоен стандарт

преди 1 година

Вчера гледах в YouTube запис от скорошно гостуване на българския активист Драги Каров от Велес в северномакедонските Канал 5. По най-брутален начин той беше нападан както от госта в студиото, така и от водещия, които поставяха под съмнение неговата българска идентичност. Бил македонец индоктриниран с българизъм (бугараш) и т.н. Странни хора са северномакедонците. Искат малцинство, партии и културна автономия в Пирин, но дума не дават да се продума за наличието на македонски българи у тях.

21

Анонимен

преди 1 година

Тия северномакедонци станаха много нагли, а този албанец и другия Рама в Албания въобще не мислят какво говорят срещу България, но всичко се променя и не е далеч времето когато албанците ще се сетя кой винаги ги е защитавал от сърбите и кой първи на Балканите призна Косово.Но този Османи въобще не знае какво говори.

20

Българин

преди 1 година

Всеки мислещ Българин знае, че македонската територия е част от България.

19

Филип от Филипополис

преди 1 година

"Османи: Определени кръгове в България имат териториални претенции към РСМ". В Северна Македония териториални претенции към Пиринския край имат абсолютно всички политически партии на местното етническо мнозинство, като най-активни и радикални по този въпрос са представителните на най-голямата и представителна партия ВМРО-ДПМНЕ