21

Анонимен

преди 1 година

Как да туря един такъв пред съседния вход на блока, много скъпо почнаха да дават наемите, я да им спадне малко стандарта! Хората като видят какво смрадливо чудо им е турено пред блока и бягат в по-чисти квартали, не в някакви свърталища на безпризорни песове.

20

ЕЕЕ

преди 1 година

До БезсмислициТъй като няма толкова кучемразци и следователно няма толкова бездомни животинки в други европейски, и не само градове.

19

Хрисито

преди 1 година

Благодаря, да! Дори ти сложих thumb up :)

18

Безсмислици

преди 1 година

Добре, разбирам, че идеята е да се нахранят бездомните кучета. Но това не решава основния проблем, а именно защо тези кучета са на улицата? Много по-добре ще бъде тези кучета да бъдат прибрани в приют и който иска да им носи храна и вода, или да си ги взима в къщи. И между другото, в кои други европейски градове има толкова много бездомни кучета?

17

до 12 хрисито

преди 1 година

поне теб да не мислим явно си от задоволените сексуално

16

кучешшкка държавицца

преди 1 година

където песа е на пиедистал изхождащ се пред блока като кравата в индия. Проблема не е в самите кучета които винаги са живяли с хората, а в стопаните им дето не плащат данък за тях и не чистят. Затова всичко тука е зле

15

Предприемач

преди 1 година

Слагам кучемат на улицата и няма да имам вече проблеми със съседите. Няма да посмеят да излязат. Около кучемат-а 20 кучета обикалят имат си водач, само да усетят заплаха за кучемат-а и Пирогов ще работи извънредно.

14

Божество с разум

преди 1 година

Човечеството трябва да ме заобича, защото е такава божията воля ! Аз ще бъда добър,а не лош човек ! В крайна сметка човечеството трябва да разбере какво нещо е живота в истинската му формалност ! БОГ е 1 , а неговата "любовница" е вселената ! Аз съм техен "любимец" !БОГ е нормален, щом като е позволил аз да се родя , значи е нормален !

13

Венко

преди 1 година

Днес пумиярът, утре ти....и така

12

Анонимен

преди 1 година

Само тая простотия недейте да правите. После това куче няма да даде човек да се приближи до мястото. ***.и

11

А сИга де

преди 1 година

А някакъв такъв .......мат и за загорелите?!

10

Христина

преди 1 година

До Дааам От такива като теб сме на този хал. Злобата, омразата и комлексите са типични за незадоволените сексуално, интелектуално и морално.Жив/жива и здрав, но с това отношение и нагласа няма да стигнеш далече. И помни, каквото пожелаваш и правиш на другите се връща на теб и семейството ти!

9

Анонимен

преди 1 година

Аве вий нахранихте ли укранците днес??????

8

куччкаррско мислене

преди 1 година

Човека пръв. по добре Да нахраниш и помогнеш с нещо на бездомен човек в БГ въпреки че отчасти си е виновен. Ако не се крадеше толкова в бг можеха да бъдат по малко

7

Анонимен

преди 1 година

А в съседните и не до там съседни нам държави трябва данаправят на същия принцип бантупитекомат :D

6

Анонимен

преди 1 година

Ей, много вегани се навъдиха.

5

Анонимен

преди 1 година

В България е най добре да си куче или украинец :)))))

4

Анонимен

преди 1 година

Тия неща трябва да се поддържат. Минавам покрай две такива машини, има кафява гнила вода в паницата, и съхнещи нежелани купчинки храна в другата.

3

Анонимен

преди 1 година

кучемат - уямумат.

2

Дааам

преди 1 година

Да му мислят децата на живущите около този КУЧЕМАТ като се съберът глутниците за поредната порция.Да ви имам и ценностите.Ако е пред моят дом ще изчезне за една вечер.Отидете вижте в пирогов колко деца има на ден с откъснати атрубити, уши, пръсти от тези хубостници.С-ни либерали докарахте Европа до тотално самодеградиране.