34

Анонимен

преди 1 година

Всичко на изток от Белград е Българско, какво има двузначно?

33

Анонимен

преди 1 година

Косово е Сърбия, какво има двузначно?

32

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са марионетки на Путин, затова и ще страдат, докато се правят на много важни. Ако не беше Русия, македония никога нямаше да е Сръбска.

31

Анонимен

преди 1 година

31 Русия трябва да върне на България златото и архива й, които открадна. Иначе руснаците обожават да ядат свинско и водката.

30

Край

преди 1 година

Около нас мирише на барут от всякъде, а евроатлантиците за 30 г ликвидираха българската армия и сега ще подарят последото останали ни оръжие. Чия е тази пасмина в парламента.

29

Анонимен

преди 1 година

Вече няма тема в която да не замесвате Русия. Щом като сърбите се държат като Русия в Донбас, викнете НАТО да ги побомбардира с уранови бомбички. Отдавна не са ги бомбили, вече ги сърбят ръчичките.

28

Анонимен

преди 1 година

Паралел с рускитеорестъпници е напълно уместен. Искат да откраднат земи и история които не са техни, избиват и пробиват мозъците на местните, подтискане, затвори, филтрация, мъчения, , промяна на историята, унищожиха българските републики, тероризират съседните и т.н. коренът на злото е един и същ, Русия у Сърбия жадни смучат от тоталитарната диктатура

27

Анонимен

преди 1 година

Да се махат сръбските нацита от Косово, това е българска земя, по-добре албанците да го държат, те ни уважават повече и най-малкото не са ни изБивали , на са промили съзнанието на българите от Македония, нито отлраднали историятани, нито са обезличили Западните Покрайнини

26

Анонимен

преди 1 година

до 36: напълно си прав с една малка поправка: Коренните албанци в Албания са едни, шиптърите в Албания и Косово други. Вторите са албанци главно по самосъзнание. Но да, СМ скоро ще бъде част от Косово по благословията на САЩ, а макетата ще ни дойдат като бежанци та ще имаме и още един етнически малцинствен проблем...

25

До цървул

преди 1 година

В Скопие да надделеят шиптъррите? Че ти наскоро бил ли си, защото аз в момента съм в Скопие. По улиците се чува първо албански, после турски, в редки случаи македонски. По пет пъти на ден от минаретата се чува езана. По плакати изборни, концертни и прочее пише само на албански, което в Македония е разрешено, като официален език. Та, Скопие отдавна не е македонски. Просто албанците са различни. Тези в Косово- едни, в Македония други, в Албания - трети. Но и трите държави са отдавна техни.

24

Дядо Ильо

преди 1 година

Сърбия - сърбия ! Няма начесване.!.

23

муспи

преди 1 година

Една атомна бомба по изсраил, и спира войната в Украйна. Още една по Ню Йорк, или по добре по оня вулкан дето все се кани да изригне, и свинарите (какви кравари) ще ърнат на Бългрия откраднатото злато - и запаси и залежи.

22

Пропов

преди 1 година

Тез къде пак са турили на гол тумбак чифте пищови! Видели че батковците се бият, че и те да покажат как го правят. Косово е суверенна държава. Съответно си има номера на колите и правила за чуждестранните такива. Било то сръбски или американски - чуждата регистрация си е чужда и не може да има статута и правата на местна такава. Косово НЕ Е Сърбия.

21

Анонимен

преди 1 година

Много добре аиде газ към родината русия сърбежи гнусни

20

xa-xa

преди 1 година

До Скоро По твоята логика тогава и Кърджалиско е Турско....какво правим сега а

19

Анонимен

преди 1 година

Четете внимателно Вучич е обсъдилс ситуацията не само с руския ами и с китайският посланик.Китай е новият най силен фактор в света и ако има война ще помага на Сърбия.Според вас как въпреки жестоките санкции Русия продължава операцията.Много ясно че с китайските заеми който по оценки са около 70 милиярда долара до момента.

18

Анонимен

преди 1 година

Където има славянска зган мир няма вулгари сърбежи маймуни монголци зган смръдлива бог да ви истрие от лицето на земята исчезвайте от тракийски илирски елински земи гнусна зган

17

Анонимен

преди 1 година

Разбира се трябва още малко време докато Китай стане световна сила номер едно.До 2030 Китай ще има най силната армия и най голямата икономика в света.Тогава ще започнат китайците военна и финансова експанзия на света.Американците признават че войната САЩ -Китай е неизбежна.

16

Алекс

преди 1 година

Сърбетата позабравиха тоягата,която отнесоха през 90-те и си просят нова порция бой.Ще я получат,ако много настояват.

15

Анонимен

преди 1 година

САЩ са докарали самолетоносач, 2 атомни подводници и 10 разрушителя край Хърватия. Явно се готвят за война на балканите. Но както каза Вучич, това не е "оная Сърбия от едно време" Ще падат краварски самолетчета като круши, може и някое корабче да потъне. Русия и Китай този път няма да са зрители. Лошото е че балканите ще горят, после може и света...