52

........

преди 1 година

какви дела няма еколози в държавата, еврофондове ги няма никъде

51

.....

преди 1 година

Майка ми почина на 56г. от рак на белия дроб, без да е пушач. Сами си правете изводите колко ни е чист въздухът в София и колко мразя Фъндъкова и цялата продажна шлака политици. Имаше 4 внуци, на 1, 2 4 и 5г., не можа да им се порадва.

50

ДО 52

преди 1 година

Партиец ли си ?

49

майка почина

преди 1 година

Майка ми почина на 56г. от рак на белия дроб, без да е пушач. Сами си правете изводите колко ни е чист въздухът в София и колко мразя Фъндъкова и цялата продажна шлака политици.

48

Фандък-чакмедже:

преди 1 година

Няма такова нещо,лъжат ви! Също така лъжат и за жълтите павета,всичко е точно! Платихме 17 млн и глобихме фирмата с 100 хилки за некачествен ремонт на ремонта на ремонта на ремонтите! :)

47

Анонимен

преди 1 година

Още през 90 те години като се качиш на Витоша се виждаше Смога-а сега сигурно вече е Черен и да им е честито на Софиянци.

46

Българин

преди 1 година

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, стрелбище и римски спа център с римска минерална баня. Пълно е с млади хора.

45

до47

преди 1 година

Същото е и в район ,,Връбница''.Не може да се отвори прозорец и балконска врата.Мирише на изгорели гуми и пластмаса.Задушаваща смрад в хладно време ,особено след 16 часа.Контрол никакъв какво се гори.Украйна.самолетите-от сутрин до вечер.

44

Анонимен

преди 1 година

И те имат право на живот

43

Анонимен

преди 1 година

До СмяхКъде ги сънува тези мърляви гета в Европа? Аз по голямо гето от софия съм виждал само в Венецуела...

42

Анонимен

преди 1 година

Географията на София не помага. Софийското поле е котловина заобиколено от всички страни от високи планини. Есента края на септември като падне мъгла и чак декември идва от някъде вятър да я издуха. Към това добавете и големия брой автомобили.

41

ЧУДО 21-в

преди 1 година

София, 21 век, център. Приятно хладна нощ. Излизам на терасата. Не се диша. Въздухът е наситен с миризма на ***. Долава се и леко сладникавият аромат за изгоряла пластмаса. Веднага взлизам обратно и затварям вратата да не излезе "чистият въздух". Замислям се, че общинската администрация се опитва да забрани достъпа на стари автомобили в центъра. Чудя се...

40

Анонимен

преди 1 година

Пак се опитват да заобиколят главния замърсител в София - скандинавците, които се отопляват с дърва, гуми, *** и въглища в незаконните си коптори.

39

Ганчо

преди 1 година

не мога да разбера защо ме гледат накриво като си карам мощното дизелово бмв по светофарите. Леко пуши, но то така или иначе е толкова мръсно, че аз ли съм им проблема

38

Аз ще ви кажа

преди 1 година

През 70-те и началото на 80-те години по времето на лошия социализъм се топлехме основно на нафта. В началото на 90-те години минахме на парно ток. После след 2000г. тръгнахме да влизаме в ЕС минахме на дърва и въглища. А сега вече 20 години по късно сме само на дърва защото въглищата и те станаха и те скъпи. След няколко години ще минем на стари гуми и смет от контейнерите. Защото и дървата са скъпи.

37

Анонимен

преди 1 година

От/ в западните медии ВСИЧКО, което се пише за България, е ЛОШО. Няма друга опция.

36

Анонимен

преди 1 година

"В рамките на кампанията градът стартира и приложение, което позволява на велосипедистите и пешеходците да получават награди за извършените от тях пътувания." - Пътувам с колело, защото маршрутът ми позволява, да пътувам с колело, защото горякалории и не си губя времето с паркиране. Ама ако се върна на старата работа (17 км от моето място), тряб да ми палщает 2-3 работни часа, че да се навия на тая глупсост и то, докато е топло. Стане ли стодено ... не знам!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 - БАШ! Наскоро гледах предложения за иновативни двигатели с вътрешно горене, нови идей за свещи, за бутала, за обиране на топлинната и механичната иенергия и конвертирането и в електирческа, така че да се предва на още един малък ел-мотор, с възможности, да се смъкне консумацията на горив 2-3 пъти, следователно и емисиите по толкова. Няма бате - фанатицте казах "кой туй? Ни мой тъй!" Литий и кобалт - нищо, че страните с лити се ддърпат все повече, а Китай владее Конго ...

34

Твърдо за!

преди 1 година

Променяме начина на отопление, гоним топлофикация от града, марш!

33

Анонимен

преди 1 година

"като например да променят начина, по който отопляват домовете си" - И как отопляваме домовете в София? Всичко живо е на парно или климатик!