153

Кире

преди 1 година

Тези пък кво реват. ГРОБ си имат ангажименти и договорки и трябва да ги спазват. Иначе лошо им се пише. Назначиха си една администрация, едни полицаи и всякакви други некадърници и сега трябва да ги облужват иначе няма гласове.

152

Така е ..

преди 1 година

Пълни глупости. И с машини и бюлетини ГЕРБ печели . Народа избра ГЕРБ да състави правителство И разни лакоми за власт мижави партийки отново няма да ги допуснат до властта. Не се зачита волята на народа.

151

Слави е герой-факт!

преди 1 година

Целта на ПП беше да набарат парата в БНБ даже молиха Възраждане да не влизат в парламента за вота за шеф на БНБ.Там има едни пари за черни дни и пенсионни фондове дето чекат някой с харвардска диплома и много офшорни сметки да ги шътне безследно в посока Кайманите.После държавата фалира и дори изчезва....Добре ,че Слави спаси страната -Факт!

150

Го хоме Кироо

преди 1 година

КОЙ ни натресеТИЯджендъри от чужбина уве!? Но конституция ни морал признават !

149

Дневника е подправен

преди 1 година

До анонимен При разследване фалшификациите с хартия се хващат много лесно и има хора дето ще бъдат прибрани-председатели на комисии и тнт. ,но с таблета не се знае кой,кога и от къде е компрметирал вота-нема следи.

148

анонимен

преди 1 година

С хартиени бюлетини имало фалшификации, а с машини хич, само дето в Германия със закон ги забраниха , защото след дългогодишни наблюдения за масови фалшификации със машините , се разбра, че вотът тотално се изкривява , а това и в другите европейски държави го разбраха. Но ние се равняваме с третия свят, заради меркантилни интереси на едни нови партии.

147

Алчни и гладни ПП та

преди 1 година

Да се броят и разпизките от машините,всеки гласувал да проверява разписката и да си запише серийния номер.Барят таблетите с малко ,но достатъчно да прескочат баража ДБ и ПП на следващите избори защото те погребаха страната.Де видя и чуя ПП сменям канала или превъртам на пред само нагли,маркетингови лъжи -без грам скрупули са слуги на парата и богати господари.

146

Източна Самоа

преди 1 година

До Поздрави от Мадуроточно така е целия ЕС гласува на ръка,ПП мафия!На последните избори във Франция и Италия само с хартия гласуваха.В някой държави се прави електронен вот за хора живеещи в некви колонии далече и изолирано те гласуват в нета в специален сайт ,но са без значение за резултата.

145

Поздрави от Мадуро

преди 1 година

В целия ЕС няма машинно глсуване беше премахнато заради риск от хакерски атаки.Само нашите умни ,хубави и честни радетели за прогрес елементи от ПП и Дб ни промиват мозъците,че гласуването с некви Венецуелски таблети е мноу честно разбираш ли.В ЕС гласуват на хартиени бюлетини просто ПП се правят на честни мошенници.

144

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, и без фалшификации българите пак ще си ги изберат...

143

РАБОТЕЩ

преди 1 година

Ако герберите работеха в частна фирма,досега да ги бяха уволнили.ББ се бие в гърдите как бил най-добрият,как имали експетри за всичко.Като е така,защо досега се мотаете?А и Радев уж вдигна юмрук срещу мутрите и Гешев,а сякаш амнезия го хвана и продължава да се разтъкава.При предишните избори викаше на ден по няколко партии, а сега изчаква.Какво?.Мутрите търсят на кого да стоварят вината за некадърността си и понеже виждат заплаха в ПП само на тях се нахвърлят и ги ругаят.

142

Ха ха ха

преди 1 година

Трябва да може да избираш!!!!! Хората, нормалните искат хартиените бюлетини!!! При смесеното гласуване преди време от 20 човека преди мен само 2 гласуваха на машините!!! Та от къде на къде някой реши, че ще налага само с машините да се гласува и защо ги е страх сега????

141

Смело назад

преди 1 година

Остава само да върнем телеграфа, пощенските гълаби и парните локомотиви.

140

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че няма по-некадърни от ГЕРБ и СДС. Останалото е платена пропаганда в полза на мутрите.

139

Анонимен

преди 1 година

Не познавам човек, който да се е отказал да гласува заради машинното гласуване, но познавам хора, които се отказаха да гласуват заради пропагандата на ГЕРБ, че нямало смисъл даде гласува.

138

От Вселената

преди 1 година

Боят настана, тупат сърца ни. Ето ги наште славни душмани. Електрониката вика: "Хартийо, няма да те принтвам"! Хартията вика: "С компутер дyпe ли ще триеш?"! Електронът тръгна по жицата и рече: "Без дyпе ще се раждаш в бъдеще човече"! Хартията се напъна в тоалетната и рече: "Без дyпе няма да имаш и коремче човече"! В парламента човека се изправи и рече: "Две кeбапчета кpилати електронно днес пъppдят и без тoалeтнa хартия народа ще yсepaт!" А народа, гледа, зяпа, вика: "Днеска ще ядеме Ряпа!"

137

Бай ром

преди 1 година

Те ГЕРБ само това чакат- да върнат хартиените бюлетини и да започне масовата фалшификация и продажба на гласове. Не, мерси

136

Анонимен

преди 1 година

Най голямата измама са машините, замислете се защо не се броят, отчитат и проверяват бележките от машините, вече на втори избори.

135

Анонимен

преди 1 година

МАФИЯТА СЕ ЗАВЪРНА А ДА НИ Е ЧЕСТИТО

134

Анонимен

преди 1 година

БСП си направиха поредното харакири с решението за хартиената бюлетина. И с това Нинова си заминава.