140

Анонимен

преди 1 година

Те вече го решиха, подкрепено от ГЕРБ и да България. Ще пращаме оръжие на Украйна

139

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се дава оръжие. Превъоръжаването трябва да започне първо, едва тогава се мисли за освобождаване от старо оръжие. Това са предатели -- целият този парламент с предатели трябва да бъде разгонен. Как така ще даваш първо оръжие а после ще се въоръжаваш? И не трябва да се дава оръжие на украйна -- те са американски слуги.

138

Полковника

преди 1 година

Ама и двата си танка ли ще им дадем на украинците?

137

Анонимен

преди 1 година

Защо не се хванат депутатите от ГЕРБ и ДБ - чемодан,вокзал до Румъния,оттам с автобус до границата с Украйна. Сетне 1 месец война на страната на ВСУ , да си начешат крастата .Който загине, Украйна ще го тачи като нейн герой, другите махат памперсите и се връщат в НС вече възмъжали. Защо 600 хил. гербаджии и 70 хил. от ДБ ще харчат парите на 5,8 млн нежелаещи да бъдат въвличани във война с тези, които два пъти са ни освобождавали: от турско иго и от хитлеристка Германия и българските им марионетк

136

Анонимен

преди 1 година

Колко точно танка, самолета, зенитни комплекси, гаубици и оръдия бяха извадени от турската армия защото били стари и подарени на укрите? Иначе, Ердоган си прави алъш-вериш с укрите и им продава байрактарите.

135

ПроСоТо

преди 1 година

Конституция на Р. България:-"Глава четиринадесета.ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТОРаздел I.Престъпления против мираЧл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години.=!!!!!!! КЪДЕ Е "гладния прокурор" да повдигне обвинение на всички,в това число и на БанкянскияДЕБИЛ за ПРОПАГАНДА на войната ?!..Защото даването на оръжие на която и да е страна във военен конфликт,си е ЧИСТА ПРОБА ПРОПАГАНДА,при това с РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ за во

134

Анонимен

преди 1 година

Днес бе поставен края на Българската Армия. Честито!

133

МИСЛЕТЕ

преди 1 година

КОЙ ИМА ПОЛЗА ДА ОБЕЗОРЪЖИ БГ И ЦЯЛА ЕВРОПА?!?!? КОЙ ЩЕ НИ ПРОДАВА ПОСЛЕ ОРЪЖИЯ? ТОЕСТ - КОЙ ИМА ПОЛЗА? ОТГОВОРЪТ Е ПРОЗРАЧНО ЯСЕН. ИНАЧЕ ПОДКРЕПЯМ УКРАЙНА, НО НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ СМЪРТ!!!

132

О хо хо

преди 1 година

БГ няма да влезе във войната така, но ще остане Напълно Невъоръжена - нито със свое, нито с чуждо оръжие/ щото е твърде скъпо за нас!/ НЕ ДАВАЙТЕ, А ПРОДАВАЙТЕ ПРОИЗВОДЕНОТО В ОРЪЖЕЙНИТЕ НИ ЗАВОДИ!!

131

Анонимен

преди 1 година

Коко ще ни струва масрафа за издокарването??

130

Анонимен

преди 1 година

Ако може с пушкалата да им пратим и най-силните си играчи: Митов, Петков,Атанасов, Карадайъ и сие. Принципно, имаме нужда от модернизация.

129

Анонимен

преди 1 година

Непредоставянето до момента има по-голям ефект от предоставянето утре. В първото проличава волята на българския народ, а във второто - издокарването на родни политици не пред българите, а навън. В крайна сметка, за всички сме прозрачни и ненадеждни.

128

ахил

преди 1 година

И кво сега?Да очакваме повиквателни,а тия да си стоят на топло,пред камините!!!!!

127

Анонимен

преди 1 година

и 5 комисии да сложат, ясно е - от американското посолство вече са казали да даваме. Ама спокойно, после, те в знак на благодарност, ще ни продадът нови... Еми.. да, продължавайте да не ходите да гласувате, после да не се тюхкате, че ни "вкарват" във война.

126

Анонимен

преди 1 година

Извинете имам въпрос. Как държава, която изпраща ракети в космоса е нецивилизована, а държава, която не прави и не праща нищо никъде, и има локви и КАЛ в столицата си е цивилизована?

125

без думи

преди 1 година

Една минута мълчание.Сега погребахме и последната надежда, че нашите управляващи, избрани по странен начин, ще помислят за своята държава. Родоотстъпници.

124

Муфаса

преди 1 година

До Анонимен 165 - теб атома вече ти е отнел акъла!

123

Муфаса

преди 1 година

До Българин - ти определено си изтрещели. Пие хапове да не слепиш релетата!

122

Анонимен

преди 1 година

След толкова участия във въоръжени конфликти, винаги на губещата страна, трябва да приемем факта, че сме прекалено глупави да преценяваме света, и да приемем политика на добре въоръжен неутралитет, както доскоро беше Швейцария. Да излезем от всякакви военни съюзи и да си купуваме оръжие, от който предлага най-доброто на най-изгодна цена.

121

Джендър тр0л

преди 1 година

Колежки, днес пируваме със страпоните!