21

Финансист

преди 1 година

Тези от Герб и ДПС не могат да говорят. Как искате от тях да признаят нещо. Просто не ги разбирам българските и турските политици. Избори след избори, а България все си няма министър председател. Честито на тези от БНБ и политическите лидери на партиите от фалиралата България.

20

Христо Христов

преди 1 година

Първото демократично правителство на фифилота беше сДС с ДПС.

19

Анонимен

преди 1 година

A ako нe paбoтят goбpe, no-goбpe ли щe e? Или oтroвopът щe no-"npaвилeн"...?

18

Христо Христов

преди 1 година

До 19"Или да правят правителство, или да се отказват от политиката ..." - правят това, което им енаредено от Козяк.

17

анонимен

преди 1 година

Не вярвах, че някога ще го кажа, но ДПС през последните две години се държа изключително добре и коректно на фона на инфантилите от ПП!

16

ACDC

преди 1 година

Докога ще се лигавят партиите в Парламента? Защо са се кандидатирали и са избрани в това Народно събрание? Или да правят правителство, или да се отказват от политиката и да не участват в следващите избори!

15

Човек

преди 1 година

Почти цялата информация която се казва по Новините по БТВ и Нова ТВ , всъщност е измислена , а не истинска !

14

Цялата истина е, че

преди 1 година

нашите политици са много продажни. Това са както ГЕРБ, така и ДПС, ПП, БСП и т.н. Всички подражават на чужди европейски интереси. Единствено ТОДОР ЖИВКОВ беше политик патриот. Беше с диктаторски прояви, с приключенски прояви, слугуваше на СССР, но щом станеше въпрос за България и българския народен интерес, скачаше до небето. Дълго време беше приятел с турския премиер Демирел, но като че турците почнаха атентати, умен човек, веднага се отцепи от тях. Постави на мястото им и Македония.

13

Анонимен

преди 1 година

който и да състави правителство сега ще спечели ... ще загубят тези които гледат отстрани и говорят с лозунги.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако са политически-отговорни партии, да съставят правителство.

11

Полезно а не вредно

преди 1 година

България защо е разграден двор ?Дали трябва да е така ?Ако за вас това е нормална формалност, за мен не е нормална формалност ! Хора които смятат ,че аз съм вреден човек, нека да докажат тези факти, чакам !Защо трябва да съм вреден човек ?

10

Христо Христов

преди 1 година

До 6Щот си про'с'т не помниш как сДС легитимира'ДПС....

9

Иьвънреден коментар

преди 1 година

Няк хора нарочно са твърдели че аз съм КОФТИ ЧОВЕК, защото искат аз да съм аут сайдер и да не постигна нищо и цял живот да бъда зле а не твърде добре , те искат аз да нямам приятелка и т.н.!

8

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов беше дълги години прислужник на бай Ердоган в Турция. Ходеше в сараите му и му целуваше ръка. Даже толкова бяха хлътнааали по Ердоганчо, и толкова им беше захванала да им дърпа конците, че Бойко и Плевнелиев не викаха, че България е освободено от ВЕКОВНО ТУРСКО РОБСТВО, а че сме се освободили от ТУРСКО ВЛИЯНИЕ. Можете ли да си представите, за да не обидят господаря си Ердоган, се отричат от българската история.

7

крадливата !

преди 1 година

Ами нали са от една порода

6

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 1 година

Въз основа на какви факти над България тегне проклятие и заклинание ?Защо най мен също тегне проклятие и заклинание ?До кога така ?Живота ми не е такъв какъвто трябва да бъде заради други хора ! Тези хора са антихристи, греховници, българофоби, християнофоби, неблагодарници, неномалнии и откачалници ! Вредни хора са , те искат аз цял живот да живея зле а не твърде добре, те искат България да се оправи точно НИКОГА ! Трябва оправия, ама истинска !

5

Христо Христов

преди 1 година

Е и? ДПС е пример за европейска либерална партия - най влиятелното течение в ЕС, подкрепяно от демократите във Вашингтон, на което всички слугуват.

4

Анонимен

преди 1 година

Бай Ахмед Доган създаде ГЕРБ. Не забравяйте, че веднага след създаването на ГЕРБ първо партньори им бяха ДПС в лицето на Лютви Местан и Ахмед Доган.

3

Самоук човек

преди 1 година

Защо някоик хора са лъгали че аз съм КОФТИ човек ?Искат аз да бъда зле и аут сайдер цял живот ли ?

2

Ддд

преди 1 година

При некадърността на ПП и ДБ,защо да не работят добре в парламента???